Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)
Raspunsuri - Pagina 9
oana.iat spune:
Si_Bv, sarcina usoara si mult noroc de data asta asa fie bine si sa ai copilasul pe care ti-l doresti atat de mult
Bun venit la noi in livada noilor ciresele, asteptam vesti.
Eu am incercat ieri cereale cu lapte Humana, pe care le lauda Amiss, cu piersici si fructul pasiunii. Pt ea au fost bleah, in schimb eu i-am mancat tot castronul.
Yam, yam , e bun tare. Daca nu vrea nici la urmatoarea incercare ii mananc toata cutia. Pana acum i-am dat doar Milupa 3 cereale si pe alea le vrea. Iar am ajuns la concluzia ca tot ce-mi place mie e bleah pt ea si invers.
Azi a dormit doar 20 de minute si nu am putut sa fac mai nimic, ca nu sta singura nici 5 minute. Drept urmare, am calcat un morman de rufe. Are tati vreo 10 camasi calcate, nu a avut niciodata atatea.
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
mikiion spune:
MitiFelicitari!1 Marc nu se intoarce. si nici nu cred ca are de gand sa o faca, pt. ca nu-i place absolut de loc pe burtica. Cand il pun eu se intoarce pe spate cu viteza luminii . Nici macar jumate de secunda nu ramane in pozitia aia.
Nu am inteles ce ai cumparat? Playmat? Ce e aia?
Am vazut si eu poze de fetite superbepe aici. Nu le mai puneti fetelor, mai ales cand sunt imbracate in rochite superbe.
Ca ma apuc sa-i reposez lui Marc ca nu e fetita sa-i cumpar si eu o rochita roz cu volane....
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
Am o intrebare pt. mamicile care au experienta cu alaptatul.
Marc se mai trezeste sa suga, in general , de 3 ori pe noapte 12, 2, 4 si apoi pe la 6 sau 7. Nu mai pun noptile cand il doare burtica si se trezeste pt consolare la san si din 20 , in 20 de minute.Si stau sa ma intreb. Oare nu ii mai ajunge laptele?
De ce imi pun intrebarea. Ieri am venit, dupa o absenta lunga(nu mai alaptasem de vreo 8 ore), cu sanul f. f plin( asa mi se intampla cu sanul drept, cel stang s-a retras de tot si nu mai da lapte decat f. putin). A mancat pe la 11 seara( ultima masa de solide o ia la maximum 18 si in rest mai bea apa cand lipsesc), din sanul acela f. plin si nu mi s-a mai trezit pana la 4. Deci oare de ce nu s-a mai trezit ? daca nu-i mai ajunge laptele? Si sa-i mai dau completare, ca sa compexez pierderea de lapte la un san?( am fost operata de un nodul si acel san e mai cu probleme)
Voi ce ziceti?
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by oana.iat
Adela, l-am vazut pe Andreiut in picioare, bravoooo!! Se pare ca eu mai am de asteptat, inca nu da semne. Aveti zapada, am vazut pe la stiri, e frumos tare, nu?
Daaaa, avem zapada destula. Si un frig....brrrrrr.
Dar eu una abia am asteptat frigul asta, sa mai inghete microbii.Din pacate dupa cate se aude nu va tine mult. Mi-ar placea sa tina macar o saptamana gerul.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI

Roxana Claudia spune:
Simona - felicitari pentru sarcina!! Multa sanatate si rabdare; de acum totul va fi mai frumos!! 
Mikiion - imi pare rau sa-ti zic dar cam asa a inceput si la mine sa se manifeste Cata atunci cand laptele ii era insuficient. Imediat ce am introdus si completare s-a linistit copilul. Doar ca eu m-am chinuit asa vreo 2 sapt pana sa ma conving. 
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
cocutica spune:
Salutare livada draga!
Dragele mele va admir ca reusiti printre picaturi sa fiti active....eu sunt terminata...nu mai timp de nimic...de scris scriu acum pe fuga pt ca a adormit Elena, iar de citit printre randuri[:(((]. NU pot sa mai misc in front...fata mea vrea atentia nonstop...a invatat sa se ridice in picioare agatandu-se de mine. Acum se prinde de canapele si fotolii. Sunt foarte fericita ca progreseaza, dar trebuie sa stau toata ziua sa ma joc cu ea
....si am cam obosit. In patut nu sta, in pat nici atat(vrea sa sara jos cu capul inanite), asa ca ne-am mutat cu jucarii pe jos. Dar aici alta nebunie...i place sa se tranteasca pe spate cand nu te astepti....si uite asa trebuie sa ii pun cate o perna ca sa fiu sigura ca nu se arunca pe podea. Gata am terminat cu vaicaritul, dar trebuia sa ma descarc ca simteam ca nu mai pot.
Stiti ca imi doresc cel mai tare? Sa dorm si eu 4-5 ore fara sa mai am nici o grija...dar lucrul asta nu cred ca se va mai intampla.
Va pup si revin cat de curand pot(acum s-a trezit Elena)
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Carminutzo,tu esti ok??? [/i][/font=Trebuchet MS]
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Din pacate, nu. dar nu vreau sa spun nimic pana maine seara, nici sa sper si nici sa ma panichez. Vorbim maine

Simona[/b] ar fi minunat sa fim amandou mamici de septembrie. Felicitari si sa stii ca ma gandeam la tine zilele astea. Ma intrebam daca ne-ai uitat
5+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
ama_kaly spune:
quote:FELICITARI!!! Sarcina usoara si bebe frumos, mancacios si cuminte!!
Originally posted by Si bv
Dragele mele,In primul rand vreau sa va multumesc pentru ca mi-ati pastrat locul in lista voastra de prieteni.Apoi, vreau sa va dau vestea ca am ramas din nou insarcinata si, cu ajutorului lui Dumnezeu, voi naste in septembrie anul acesta o "feciorica" mult asteptata! Va felicit pentru minunatele "ciresici" si va doresc sa creasca sanatoase si frumoase!Cu mult-mult drag,
SimonaPoze
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
ama_kaly spune:
Fetelor, eu scriu mai rar ca sunt in sesiune si Seby este f f agitat, toata ziua trebuie sa stau numai dupa el.Dar va citesc si m-am uitat la toate pozele, toti bebelusii sunt absolut superbi!!!
Va pup si fug la Seby ca ma trage de pantaloni sa il bag in seama..
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
ama_kaly spune:
Aaa..inca ceva: sper din tot sufletul ca Ioana sa mai reflecte asupra deciziei pe care a luat-o si sa se intoarca!
Asa ca Ioana, daca ne citesti, te rugam frumos si eu si Seby (pe care nu poti sa-l refuzi
) vino inapoi!!!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)