Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zax spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi si de zilele trecute ca nu am mai tinut pasu'. Muta sanatate si voiosie si nu in ultimul rand multa pofta de mancare!

Mai dar ce pat frumos are Rares!!! Printesei ce fel de pat o sa-i faci mai incolo? Ceva cu baldachin ca la

Andrei dintosu' si Andrei ochiosu' ca mai?! niste frumusei amandoi!

De catei ce sa zic, ca eu sunt aia cu musca pe caciula ; am dus-o pe donsoara mea (cocker spaniel)la maica-mea cand eram gravida; si de atunci n-am mai adus-o inapoi; bine o vedem mereu da' e naspa fara ea; lasa la par ca mi-e groaza sa ma gandesc; dar poate mai incolo o sa reusim sa ne intregim familia;

Luana cred ca am un magazin dasta ieftin pe langa noi; acum mi-am dat seama; o sa trec sa ma uit de cantar daca zici ca sunt bune;

Andrada felicitari pentru ridicatul in picioruse!

Cat priveste trezitul noaptea si noi incepusem sa avem probleme si dr a zis ca s-ar putea sa fie de la burtica; crampe si balonari de la diversificare; i-am dat de cateva zile Debridat si vad ca e mult mai bine; adica nu se mai trezeste deloc;

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by Si bv

Dragele mele,

In primul rand vreau sa va multumesc pentru ca mi-ati pastrat locul in lista voastra de prieteni.

Apoi, vreau sa va dau vestea ca am ramas din nou insarcinata si, cu ajutorului lui Dumnezeu, voi naste in septembrie anul acesta o "feciorica" mult asteptata!

Va felicit pentru minunatele "ciresici" si va doresc sa creasca sanatoase si frumoase!

Cu mult-mult drag,
Simona

Poze

felicitari !! iti doresc multa sanatate , o sarcina cat mai usoara si sa o duci la capat cu bine de data asta, fara stres!

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Vivi cum a trecut sfarsitul de saptamana? A dormit tot asa mult domnisoara ta?

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

SALUTARE LIVADA!

Revenim si noi dupa o scurta absenta ,suntem bine sanatosi si-am ramas la fel de mancaciosi ,in rest nu prea avem cu ce ne lauda .
Eu tocmai am sosit de la dentist unde mi s-a extras o masea (cea de minte),si cum nu pot vorbi nici cu sotul ,nici cu copilu voi sta toata dupa-amiaza in fata calculatorului ,oricum am de citit mult din urma .

Am vazut o multime de poze cu cirese minunate Hora ,Ilinca,Daria si Rares, Andrei pui de Dana, Andreiutzu .
Cu intarziere vreau sa-i urez LA MULTI ANI CARMINEI sarcina usoara si cat mai multe bucurii alaturi de cei dragi .

De asemenea LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi
Alexandru si Ana

ILDI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Simona, yupi! Felicitari! ce ma bucur pentru voi, meritati un bebelus frumos si sanatos! Sa fie cu noroc de data asta, sarcina usoara si bebe sanatos!

Am vazut poze cu Andrei de Puiudana si Andrei de Camelia.t, doi frumosi sa-i pupe mama!

Luana, asa-i TV mania asta ii buna ceva de speriat... Stiu fetele noastre ce stiu!

Steluta felicitari ptr ridicatul in picioare!

Fiica-mea ii totusi mai precauta ca fiu-miu care facea orice ii trecea prin cap fara sa se gandeasca daca poate sau nu, ea inainte sa faca ceva se gandeste, asa usor precauta si apoi cand e sigura ca e safe o faca. A invatat intre timp sa se aseze singura dupa ce se ridica in picioare, ca pana acuma ma tot striga pe limba ei si se mai nimerea sa intarzii si sa cada cat era de lunga de pe unde era cocotata. De ieri insa frumusel se pune la loc in fundulet.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ildi, bine ai venit, chiar ma intrebam pe unde sunteti! Intra si la Mamicile de Arad, ne intalnim cu toatele si poate ajungi si tu. Mi-ar place mult sa va cunosc!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Si bv

Dragele mele,

In primul rand vreau sa va multumesc pentru ca mi-ati pastrat locul in lista voastra de prieteni.

Apoi, vreau sa va dau vestea ca am ramas din nou insarcinata si, cu ajutorului lui Dumnezeu, voi naste in septembrie anul acesta o "feciorica" mult asteptata!

Va felicit pentru minunatele "ciresici" si va doresc sa creasca sanatoase si frumoase!

Cu mult-mult drag,
Simona

Poze

FELICITARI sarcina usoara si un bb sanatos. Septembrie zici ,inseamna ca esti colega de odisee cu Bulinuta noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
N-am mai intrat de mult, dar am citit tot din urma si am vazut toate pozele.
Luana, Gabi 25, Ralucis, pozele sunt superbe si copilasii la fel.
Luana, cand ne povestesti ce bine mananca Hora, ne faci sa credem ca ar fi grasuta, dar de unde...arata tare bine si e ochioasa foc.
Adela, l-am vazut pe Andreiut in picioare, bravoooo!! Se pare ca eu mai am de asteptat, inca nu da semne. Aveti zapada, am vazut pe la stiri, e frumos tare, nu?

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762382637203

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Fetelor, am si eu o intrebare ? Mai e vre-un bebica care e mai lenes in intors si rasucit ? Noi i-am luat aseara un fel de covoras din burete ( play mat ) si a reusit pt prima oara sa se intoarca, adica statea cu fata in sus si s-a rostogolit pe burta. A reusit "performanta" de 2 ori, mai mult cu avant, adica statea cu fata in sus, si-a apucat o shoseta si si-a luat avant si s-a intors pe burta.
Precizez ca daca il tin de manute merge prin casa in picioare cu viteza mare, cred ca de la premergator i se trage, ca tropaie cu el prin toata casa.
Insa cu intorsul asta ma dispera. Sper pe covorasul asta sa exersam mai mult.
Ii mai fac si masaj, ar trebui sa-i fac mai mult insa. E drept ca suntem si mai grasani ( 10 kg si 70 cm, cam scurtutz in lungime ).

Doroti da, eu am facut CSIE in Buc. Dupa primii 2 ani mi-am ales secializarea Cibernetica ( din cele 4 optiuni ). Tu ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Miti a mea tot nu se invirtea pina la masaj, da pe urma a invatato masajista, incetisor, in jumate de luna copilul meu asa se invirtea, ca acum mii tare greu sa o prind culcata pe spate, sa stea si ea cind ii schimb pampersul.

Si eu am facut Cibernetica, da era si cu informatica economica, si aveau ei un tic, cum naveau profesor de vriun obiect ne bagau inca ceva statistica, daca eram rude de specialitate, si asa se intimpla ca in fiecare simestru nu aveai cite un prof, ca atunci cind am ajuns la Licenta nu mai stiam ce dam cibernetica sau statistica.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Ildi, bine ai venit, chiar ma intrebam pe unde sunteti! Intra si la Mamicile de Arad, ne intalnim cu toatele si poate ajungi si tu. Mi-ar place mult sa va cunosc!

Diana am vazut ca e mare intalneala ,dar dupa cum vezi am scris in mesajul anterior ca numai ce-am ajuns de la dentist ca m-a chinuit o masea de vreo saptamana ,dar de 2 zile n-am mai putut de durere ,asa ca azi m-am scapat de ea. Ramane sa ne cunoastem la o alta intalnire

Mergi la inceput