Bucurii de sept - oct 2006 ( 38 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by alexxia

Salutare Bucurii,
Noi abia ne-am intors de la doctor. SI nu avem vesti bune. Ruty nu mai are otita purulenta, dar are otita seroasa si ... rosu in gat .
Asa ca nu sunte intr-o dispozitie prea buna. Thea in schimb e bine si e tare cuminte si ne pregatim pentru maine de vaccin.
Fetelor nu ma descurc deloc sa-i dau cu lingurita lui Thea. Nu vrea si pace ,tot ce-i bag in gura da afara. Daca-i pun in biberon mananca tot, daca folosesc lingurita e jale .


Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )


"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."


PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fi liber ?





alexxia si noi fix la fel. alexia nu vrea lingurita! io dupa ce ma chinui sa-i dau sa pape ma retrag in baie pt o repriza de plans....

multa sanatate lui ruty! ai grija cu thea sa nu aiba si ea ceva ca nu-i indicat sa se faca vaccinelul daca are rosu in gat. sa ai grija s-o controleze in gatutz inainte de vaccin...

*******************************************************
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by nicolstoy

Salutare,
NU-MI PLACE LA CE S-A AJUNS!!!
S-au spus atatea lucruri incat sincer nici nu mai stiu exact cine ce a zis.
Mi-au ramas in minte doar cateva lucruri de genul:hai sa nu mai spunem "La multi ani" pt fiecare luna ca ocupam prea mult spatiu,nici eu nu am timp, dar citesc cu placere fiecare aniversare...In primul an de viata al puiutului faci asta si e chiar frumos,eu sunt la al doilea copil si inca imi place sa-i sarbatoresc fiecare luna.Apoi s-a sarit la gatul celor care au decis sa nu mai scrie aici...cu "tradare.." si asa mai departe de farca ar fi avut angajament scris cu acest forum."M-am simtit tradata ca a-ti plecat asa fara nici un fel de aviz [...],v-ati mutat acolo si le-ati asteptat pe alea "inteligente" sa va descopere."Ce vrea sa insemne acest cuvant Sephora :"inteligente",eu cred ca e doar o alta forma si jignire .

Nu am avut niciodata nimic de impartit cu cineva aici,dar in acelasi timp am constatat faptul ca daca se intampla sa nu scriu caeva zile bune nu se sesiza nimeni,asa ca hai sa nu ne mai batem in piept sus si tare ca uite ce-mi pasa mie de una sau de cealalta.

Cu alte cuvinte,inteligenta sau nu una voi scrie si acolo,sau poate mai des acolo...nu stiu inca...Nu prea imi place genul cu f....l in doua luntrii ,dar....

IMI CER SCUZE ca am amintit de neintelegeri in acest capitol nou ,dar acum am avut timp.

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE ALEXUTZU si VLADUTZ
www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA Alexutzu







In primul chestia cu inteligente nu a fost inventia lui Sephora ci a citat din celalalt forum exprimarea unei mamici...daca vei citi cu atentie in partea cealalta este cineva...nu mai stiu cine care a zis ca fetele inteligente descopra singure forumul..sau ceva de genul.Nu fa acuzatii inaite sa citesti.



Eu nu am nimic cu nimeni...dar cred ca sa vorbit destul pe tema asta....parerea mea e sa incetam.Fiecare scrie unde vrea....e prea multa cearta si cred ca toate suntem satule.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Buna ziua fetelor!

Ce mai faceti? Nu am mai postat de cateva zile(v-am urmarit din umbra) si pot spune ca imi pare rau ca s-a ajuns aici…pacat! Eu atat am de spus….

Noi suntem bine.Acum dormim in caucior in camera cu geamul larg deschis..e un vant afara fetelor..bbrrrrrr!

Am fost sambata la pediatru: avem 64 cm si o greutate de 6,970kg.
Eu sunt multumita de cum a evoluat piticul meu!
Ma gandeam sa-l duc la piscina, stiti voi cursurile acelea organizate de Active Center, dar mi-e cam frica cu toti virusii astia si virozele astea nenorocite…nu stiu ce sa fac!
Sephora parca tu vroiai sa-l duci pe Matteo…ati fost???






Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
www.totsites.com/tot/bebedavid" target="_blank">Avem si noi site!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

FETELOR!!!! Reveniti-va mai!!!
De ce e nevoie ca sa vedeti ca singurele lucruri care conteaza cu adevarat sunt copiii nostri??????????????
Nu de asta am venit aici fiecare dintre noi????
Lasati disputele si haideti sa ne concentram asupra bebeilor nostri!!!


_

Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)

Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Fetele la care puiutii nu vor sa pape cu lingurita - Alexxia, Ralucutza - nu va mai stresati ca bebelinele nu vor. E normal pt ca nu sunt inca pregatite fiziologic pt asta. La varsta lor ei nu stiu sa aduca mancarea din partea anterioara a limbii in partea posterioara, sper ca m-am facut inteleasa cu exprimarea asta a mea. Poate si asta e un motiv pentru care multi pediatri recomanda inceperea introducerii alimentelorr mai solide de la 6 luni. Asa am citit.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mda, cristina. dar, vezi tu, la alexia mea problema e ca de inghitit inghite. chiar "mesteca" si-i place, dar e greu pana ajunge mancarica la ea in gurita. adica nu deschide gurita. strange din buzisoare cu indarjire. dupa ce ajunge in gurita mesteca cu placere si inghite...

*******************************************************
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Smoky inca nu am fost,vreau sa m-a duc marti sa platesc sa incep de sambata (motivul,bacteria lui Matti)
Mirabela ai dadeam cereale lui Zuzu in laptele meu,mi-a zis dr cat timp ai dau antibioticul sa i le bag ca sa nu-i roada stomacutul,mai ales ca lua medicamentul la 21 dupa baita.Acum ai bag numai in fructele de la 10,pana saptamana viitoare cand o sa-i bag branza calcica.

Ptr fetele care au les si alte obtiuni ,e bine ca sunteti impacate cu voi,acum sunt si eu ptr ca am zis ce am avut de zis,nu mai am de facut alte precizari,ce era de precizat a facut Mexxa.

Tuturor care a-ti ramas si celor care scrieti si la noi va multumesc.

A ar mai fi o singura precizare ptr RALUCA,m-am simtit tradata de modul in care a-ti facut-o si nu ca scrieti si pe alte forumuri.

ATAT

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua si de la noi. Eu am umblat pe drumuri. Dimineata la spital cu Maria, se pare ca nu o mai baga la microscop tre' sa-i fac spalaturi cu o solutie + Tobradex. Si pe la E-on sa obtinem cota de gaz. Si altele, dar nu va mai plictisesc cu ele.
LA MULTI ANI BUCURIILOR NASCUTE INTR-O ZI DE 29!


GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

David 6 luni

Amalia, Ilinca, Julia, Darius 5 luni

Maruca, Alexandru, Tudor- Alexandru 4 luni


Buna mamici!


Prima data vreau sa va anunt si eu ca voi participa pe ambele forumuri al discutii, numai ca deocamdata nu reusesc sa ma inscriu pe cel de pe supereva. Asa cum si alte mamici sunt inscrise pe mai multe forumuri nu vad de ce acesta sa fie un motiv de suparare. Si da Ralu ai drepate si eu am vazut comentarii ale mamicilor de la bucurii referitoare la disputele de aici si pe alte forumuri, dar ma rog fiecare e liber sa faca si sa zica ce vrea...

UsorLili ma bucur ca, crema Trixera va ajuta mai bine. O stiu am si eu dar nu prea a dat rezultate la noi. Eu am fost la o alta pediatra in privat cu Bianca si ne-a dat din nou un tratament "soc" cu hidrocortizon + clorhexidrina cred ca se cheama plus 2 creme emoliente facute aici in Finlanda. A spus ca daca apare din nou imediat dupa acest tratament posibil sa fie alergica la proteina din lapte si mi-a zis sa o trec pe lapte de soia. In primele 2 zile de tratament s-a curatat perfect dupa care a inceput incet sa se roseasca din nou. Acum nu stiu daca nu cumva a contribuit si temp scazuta de afara desi am incercat sa o protejez pe cat posibil. Mai astept cateva zile si o sa vad ce fac in continuare....

Ramo tu esti draguta ca intotdeauna, complimentezi pe toata lumea

Nicole sfatul meu e sa nu folosesti piersica din compot, ca alea pot contine conservanti si zahar. Eu am folosit borcanel de la Nestle cu piersica si la Bianc i-a placut tare mult. Cred ca se poate si piersica coapta.


Fetelor si Bianca se sperie, da inca rau de tot cateodata asa cum descrieti si voi.

Noi astazi trebuia sa mergem la control si la vaccinul de 5 luni dar am primit telefon ca se amana nu stiu pe cand, dar saptamana asta.


Pupici

Alina&Bianca(25 August 2006)


POZE


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:




Citind aceste pagini ne vom gandi intotdeauna cu nostalgie la perioada burticilor, o perioada agitata, cu probleme mai mici sau mai mari, inchipuite sau nu. Toate burticile ne doream un singur lucru : sa ne vedem cu bebelusii sanatosi in brate.
Sa ne amintim, deci, cu placere, de ODISEEA BURTICILOR :

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65100&whichpage=1" target="_blank">(1)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66607&whichpage=1" target="_blank">(2)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66957&whichpage=1" target="_blank">(3)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67489&whichpage=1" target="_blank">(4)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67982&whichpage=1" target="_blank">(5)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68447&whichpage=1" target="_blank">(6)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69073&whichpage=1" target="_blank">(7)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69633&whichpage=1" target="_blank">(8)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69932&whichpage=1" target="_blank">(9)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70344&whichpage=1" target="_blank">(10)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70795&whichpage=1" target="_blank">(11)(12)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71537&whichpage=1" target="_blank">(13)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71774&whichpage=1" target="_blank">(14)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72087&whichpage=1" target="_blank">(15)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72319" target="_blank">(16)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72506&whichpage=1" target="_blank">(17)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72761&whichpage=1" target="_blank">(18)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72933&whichpage=1" target="_blank">(19)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73164&whichpage=1" target="_blank">(20)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73433&whichpage=1" target="_blank">(21)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73668&whichpage=1" target="_blank">(22)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73951&whichpage=1" target="_blank">(23)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74169&whichpage=1" target="_blank">(24)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74496&whichpage=1" target="_blank">(25)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74758&whichpage=1" target="_blank">(26)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74934&whichpage=1" target="_blank">(27)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75102&whichpage=1" target="_blank">(28)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75332&whichpage=1" target="_blank">(29)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75497&whichpage=1" target="_blank">(30)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75623&whichpage=1" target="_blank">(31)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75796&whichpage=1" target="_blank">(32)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75991&whichpage=1" target="_blank">(33)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76242&whichpage=1" target="_blank">(34)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76527&whichpage=1" target="_blank">(35)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76736&whichpage=1" target="_blank">(36)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76957&whichpage=1" target="_blank">(37)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77164&whichpage=1" target="_blank">(38)(39)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77698&whichpage=1" target="_blank">(40)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78005&whichpage=1" target="_blank">(41)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78251&whichpage=1" target="_blank">(42)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78575&whichpage=1" target="_blank">(43)(44)(45)(46)(47)(48)(49)(50)(51)(52)(53)(54)(55)(56)
(57)(58)(59)(60)(61)(62)(63)(64)(65)(66)(67)(68)(69)(70)(71)(72)(73)(74)(75)(76)(77)(78)(79)(80)(81)(82)(83)
(84)(85)(86)(87)(88)(89)(90)

Bebicii nostri la echograf
Burticile noastre
Tatici de bebici
Intalnire burtici (1)
Intalnire burtici (2)
Povestile nasterilor noastre....de dinainte ...si ce urmeaza!



Acum incepem o alta odisee...ODISEEA VIETII NOASTRE..si totodata bebelusii nostri o incep pe a lor. Suntem mamici. Sa ne fim alaturi si sa incepem numaratoarea capitolelor:
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)(8)(9)(10)(11)(12)(13)(14)(15)(16)(17)(18)(19)(20)(21)(22)(23)(24)(25)(26)(27)(28)(29)(30)
(31)(32)(33)(34)(35)(36)(37)


IULIE

29 Iulie
1. David (2500g, 47 cm) - Ignatica

AUGUST
7 August
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Alexandra Sonia- Chantal
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

14 August
2. Ianis (2700g, 49cm) - Bibi

16 August
3. Andrei (2700g, 46cm) - Ro_ANA

21 August
4. Alexandru Andrei (3200g, 50cm) - Nicolstoy

22 August
5. Sophie Marie Theodora (3405 g, 49.5 cm) - Credo

23 August
6. Rares Gabriel (?g, ?cm) - Ingereasa

24 August
7. Adrian (1590g, 40cm) - Try
8. Lisa Maria (3318 g, 51 cm) - Oanacn

25 August
9. Bianca Maria (3300 g, 50 cm) - Vauva

28 August
10. Andrei Roberto (3400 g, 52 cm) - Cri19

29 August
11. Amalia Ioana (3350 g,51 cm) - Inni
12. Darius Teodor (2990 g, 47 cm) - Martha78
13. Julia Maria (3100 g, 50cm) - Fusca
14. Ilinca Ioana (2600 g, 47cm) - Adameasca

30 August
15. ??? (3000 g, ?cm) - Gabrellina

31 August
16. Adelina Oana (3300 g,52 cm) - Alina Morostes

SEPTEMBRIE

01 Septembrie
17. Teodor (3.960 g, 54 cm) - Sympa
18.AnaIarina (?g, ?cm)- Adnas

03 Septembrie
19. Ariana Ioana( 3240g, 55cm) - Msl

05 Septembrie
20. Bogdan Ioan (3500 g, 51 cm) - Flavia Ramona

06 Septembrie
21. Daria Elena (4400 g, 53cm) - Roxana01
22. Teodor (3400 g, 51 cm) - Mephala30
23. Sophia-Adina (3510g, 51cm) - Ionica
24. Patricia Maria (2900 g, 50 cm) - Ramomar

07 Septembrie
25. Alexia Maria (3300 g, 49 cm) - BB_ralukutza
26. Armand (3240 g, 52 cm) - Alessia80
27. Antonia ( 2800g, ?cm) - Naty_blondy
28. Alexia-Nicole (3240g, 53 cm) - Andreea_Stancescu
29. Grace Hannah Janho( 3490g, 47cm) - Gracie

08 Septembrie
30.Eric( 3250g, 48cm) - Omy

09 Septembrie
31. Stefan-Andrei (3400 g, 52 cm) - Lullabay
32. Lukas-Daniel (4400g, 54 cm) - Susa
33. Dorian Constantin (3750g, 52 cm) - Bedrosmart

10 Septembrie
34.Mihai Sebastian (2200 g, 48cm) - Mexxa

11 Septembrie
36. Eric (2925g, 50 cm) 1 (4,5 luni) - Beatrix
37.Ioana (4200 g, 54 cm) - Gabitzica
38.Radu Andrei (2900 g, 47cm) - Gripo
39.Dragos Andrei (3100g, 51cm) - Ionela-Roxana
40.Erik (3200g, 51cm) - Biancaiulia

12 Septembrie
41. Alexia-Maria (2000 g, 43 cm) - Mi-Ka
42. Matei (3300 g, 52 cm) - Osna

13 Septembrie
43. Cosmina (2700 g, 50 cm) - Monique_new

14 Septembrie
44. Gruia Alexandru (4000g,52 cm) - Acai24
45.Ana-Luiza (?g, ?cm) - Alina constantin

15 Septembrie
46. David Gabriel (3500 g, 52cm) - Floricika
47. Albert Iustin (3500g, 51 cm) - Giuliella
48. Avram Tudor (3700g, 52cm) - Iancuta

16 Septembrie
49. Yagi Alesio Tsubasa (2926g, 50cm) - Eli26
50. Rebecca-Riana (3500 g, ? cm) - Lakioana

17 Septembrie
51. Ada (3500 g, 52 cm) - Cecilia C
52. Erik (3720 g, 52 cm) - Cata14
53. Nicolas Mihai (3200 g, 50cm)- pufymic

18 Septembrie
54. Sarah-Rebecca (4000 g, 50 cm) - Roxanae
55. Luciana-Maria (3100 g, 51 cm) - AncaMT

19 Septembrie
56. Victor (3600 g, 58cm) - Crisnemes
57. Andreea-Iuliana (2800g, 47 cm) - Putzuruca

20 Septembrie
58. Maria-Cornelia (3100g, 51cm) - Anangel_lexi
59. RaresNicolas(3350g,52cm)-
Princess

21 Septembrie
60. David-Stefan (3200 g, 51cm) - Mirabelac
61. Matteo (3590 g, 50.5 cm) - Sephora
62. Robert Alexandru (3050 g, 49 cm) - Cata_adr
63. Thomas (3400g, 50cm) - Ilona_m

22 Septembrie
64. Iulia Teodora (2700 g,45 cm) - Cpetrut

23 Septembrie
65. Vlad Alexandru (2700 g, 47 cm) - Lilina
66. Roxana-Maria (3700 g, ? cm) - Floricel79

25 Septembrie
67. David (?g, ?cm) - Loreema24
68. Mario (3200g, 52cm) - Tasia
69. Luca-Ionut (4000g, 52cm) - CamiSol
70. Katia (3300g, 52cm) - Katia
71. Emanuel (3050g, 51cm) - Mamiflori
72. Darius-Stefan (3410g, 50cm) - Elenia

26 Septembrie
73. Matei (3300g, 52cm) - Laliq
74. Maria (2850g, ?cm,) - Leliutza
75. Tudor (3380g, 51cm) - Adriana mica
76. Antonio (3700 g, 53 cm)- Nicole2005
77. Sofia (3250 g, ?cm)-Clara03

27 Septembrie
78. Radu (3150 g, ?cm) - Gigi25
79. Sofia Ana (3500g, 50cm) - Sofimic

28 Septembrie
80. Ana-Maria (3200 g, 51 cm) - Itzy-Bitzy
81. Thea Damaris (2880g, 48.5cm) - Alexxia

29 Septembrie
82.Maruca Ioana (4400g, 53cm) - Cucuoancea
83. Alexandru (4050 g, 54 cm) - mcrmiki
84. Tudor-Alexandru (3075 g, 47cm)- Usorlili

30 Septembrie
85. Gabitza (? g, 51 cm) - alexuta_26
86. Dora (3100g, ?cm) - Notquiteso

OCTOMBRIE

1 Octombrie
87. Theodor Matei (3700 g, 53 cm) - Bychi
88. Cosmin-Mihai (3300g, ?cm) - Alipiticot

6 Octombrie
89. Tora (3200 g,?cm)-Onutz

7 Octombrie
90. Iulia-Ioana (2700g, 49cm) - mini_me

9 Octombrie
91. Maria-Diana (3200g, 51cm) - GETY
92. Ana-Isabela (3400g, 49cm) - Alina1976

10 Octombrie
93. Anais Stefanie (3500g, 50cm) - microbu
94. Mathea Roana( 3300 g, 52 cm)-Hazul
95. Andrei (3200 g, ? cm)-bogdan_alyna

12 Octombrie
96. Allen-Cristian (4100g, ?cm) - aramona

97. Teodora (3450 g,50 cm)- Lyana

13 Octombrie
98. Teodora Maria( 2930g, ? cm)-acd2you

14 Octombrie
99. Vlad-Andrei (3900g, 52 cm) - eloise

15 Octombrie
100.Ana-Maria (3250g, 50cm) - Meme1
101. Rares (3160 g, 51 cm)-tanima_i2002

16 Octombrie
102. Maja Maria (2900 g, 49 cm)-dana210773

17 Octombrie
103. Mathias (3200 g, 51 cm)-MamiLili
104. Vladimir Alexis (3580 g, ? cm)-Sibylle
105. Luca (3750 g, 50 cm)-scumpik_lui
106. David Stefan( 3600 g, 52 cm)-Liduta
107. Vlad (3800 g, 58 cm)-CristinaGoji

18 Octombrie
108. Maia (4100 g, 52 cm)-DiaB
109. Serena (3730 g, 49,5 cm)- Alinache
110. David-Mihai (4300 g, 53cm) - Simoky

19 Octombrie
111. Bianca-Andreea (3400g, 50cm) - Dia_bi

21 Octombrie
112. Elena Carina (3500 g,?cm)-AndraPG

25 Octombrie
113. Bogdan Tudor (3800 g, 51 cm)- ena
114. [Bianca (3400 g, 50 cm)- sheryll

30 Octombrie
115. Alessia (2880g, 47cm) - Adinazot

NOIEMBRIE

5 Noiembrie
116. Emma (3180g, ? cm)- Danidani74



Ianuarie
01.01.1973-ionica
06.01.1981-acai24
28.01.1979-osna
30.01.1972-aramona
Februarie
03.02.1973-Vauva
16.02.1979-alexxia
20.02.1981-putzuruca
21.02.1976-Sephora
Martie
05.03.1979-pufymic
07.03.1976-eloise
14.03.1970-Alinache
14.03.1979-flavia ramona
29.03.1983-bb Ralukutza
Aprilie
03.04.1980-Loreema
06.04.1983-katia
10.04.1985-tasia
12.04.1975-mamiFlori
12.04.1981-CamiSol
16.04.1978-Sybille
30.04.1976-acd2you
Mai
10.05.1976-gabitzica
13.05.1975-giuliella
17.05.1979-anangel_lexi
26.05.1975-Onutz
28.05.1974-GETY
31.05.1976-tanima_i2002
31.05.1976-cucuoancea
31.05.1978-Cata_adr
Iunie
03.06.1976-biancaiulia
04.06.1981-Ignatica
08.06.1975-Oanacn
10.06.1978-Naty Blondy
18.06.1986-mexxa
29.06.1981-Georox
Iulie
01.07.1975-ingereasa
06.07.1974-mephala30
15.07.1974-danidani74
16.07.1978-leliutza
21.07.1973-dana210773
August
03.08.1978-mirabelac
04.08.1978-danip
07.08.1978-Mini_me
10.08.1981-floricika
15.08.1978-martha78
19.08.1976-cri19
22.08.1978-itzy-bitzy
28.08.1977-adameasca
31.08.1974-credo
Septembrie
01.09.1970-sympa
01.09.1976-nicolstoy
03.09.1971-Hazul
03.09.1974-Crisnemes
04.09.1975-gripo
12.09.1974-Cecilia C
25.09.1975-Inni
Octombrie
06.10.1980-fusca
10.10.1982-Andra2005
11.10.1974-princess
13.10.1972-Susa
28.10.1977-eli26
29.10.1979-ramomar
30.10.1975-Adriana mica
Noiembrie
06.11.1977-beatrix
08.11.1975-mcrmiki
08.11.1976-ena
13.11.1972-laliq
14.11.1973-cata14
23.11.1979-microbu
28.11.1973-alina morostes
28.11.1981-MamiLili
Decembrie
04.12.1978-roxanae

26.12.1977-lilina


Bebelusi de iul-aug-sept-oct 2006

Primul Craciun al Bucuriilor

Adresa noastra de email este : mamicidesept_oct2006@yahoo.com

Mergi la inceput