Bucurii de sept - oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu inca citesc din urma. N-am nimic ca are bani Monica si nu trebuie sa stea sa piarda noptile ca alte mamici, dar in scurtul rastimp cat sta cu ea sa se poarte ca o mama. Bebelusha avea nevoie de dragoste de mama. Si la Monica eu n-am vazut sa aiba disponibila.
Mirabela, si eu le doresc sa le dea DD tot o fetita.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Plec, ca mai am de pus o masina la spalat, dar revin!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Iar am ramas in urma si nu stiu de ce a ales si Gripo sa aleaga sa ne paraseasca. Sper ca pana la urma sa nu se dezintegreze total grupul nostru. Incetul cu incetul.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dorina, imi pare rau ca ai luat hotararea sa-ti inchizi contul... Stii ce-ai facut? Pur si simplu ai dat satisfactie celor care, fara pic de resentimente, au rascolit iar cutitul in rana. Urat ce-au facut, e drept. Am vazut de ieri ca iar s-a adus in discutie "sintagma" cu pricina la adresa minunatiei tale de copil. Nu, n-am mai zis nimik, ca n-am vrut sa ajungem la aceleasi discutii care au facut atatea ravagii aici. Tu, ca un om cu o coloana vertebrala dreapta, asa cum simt eu ca esti, nu avea rost sa te umfli de plans. Iar zic, ai dat satisfactie. Probabil ca unii rad multumiti in barba...

In prima instanta si pe mine m-a deranjat vehementa Simonei. Apoi mi-am dat seama ca are dreptate. Ca dupa atatea nopti petrecute impreuna pe forum, la telefon sau pe messenger imi place sa cred ca am ajuns sa o cunosc. Da, si eu l-am scapat pe Luk pe jos si da, a fost din neatentia si inconstienat mea. Imi recunosc deschis greseala. Nu sunt mandra de asta, dar s-a intamplat. Sper ca macar de Ilinca sa am suficienta grija si sa nu mai cada fata din vina mea. Si poate asa se balanseaza situatia si nu ma mai simt vinovata fata de copii mei. Si sunt de acord ca oboseala incetineste reflexele, dar cand vine vorba de copiii nostri trebuie sa avem mare grija.

Marina, ai fost prea dura si vehementa. Stii, pe forumul asta se combat idei, nu persoane. Teoretic ar trebui sa se sesizeze vreun moderator. Cel putin pentru atacul asta direct: [/quote]

Da, ai mare dreptate! Acum cu atat mai mult mi se pare ca o merita cu varf si indesat.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
[/quote]
Mi se pare ca nu e demn de tine sa ai astfel de replici la adresa unei persoane. Dar iata ca am cazut in aceeasi capcana ca si tine ai am combatut o persoana, si nu o idee.... Sper sa fie ultima oara. Ca prima oara este sigur...

Nu-mi sta in fire sa ma cert, cel putin pe forum, ca de "sanatatea" sotzului ma mai iau din cand in cand, dar asta e alta mancare de peste. Nu m-am certat niciodata cu prietenele mele si d-aia nu m-am bagat niciodata in astfel de discutii pe forum. De fiecare data am preferat o cale amiabila. Dar de data asta nu m-am putut abtine.

In fond, din niste discutii in contradictoriu avem de invatat, cel putin asta e parerea mea, sunt constructive. Ignatica ar trebui nu sa se gandeasca sa ia casca la copil, ci sa aiba mai multa grija, sa nu-l mai lase in locuri unde nu poate fi supravegheat. Dorina ar trebui sa invetze sa nu mai puna la suflet rautati gratuite, mai ales cand stie ce copil frumos are in batatura si mai ales ca este o persoana intreaga la cap... Si toate ar trebui sa invatzam sa fim mai tolerante.

Cata, ai grait tare frumos in mesajul tau de pe prima pagina. Iti dai seama ca vor mai fi discutii controversate si in viitor, ca in orice familie, dar SPER din tot sufletul ca fiecare va avea ceva de invatzat din ele...

Nimeni nu se naste invatzat, de aia suntem aici, sa ne intindem o mana de ajutor, sa acumulam informatii pentru a fi pregatite sa reactionam cum trebuie in orice moment, bun sau rau. Ca multor membre de aici forumul mi-a fost folositor. Dar daca discutiile in acest topic vor continua in aceeasi nota regret sa spun, dar o sa iau o pauza. In loc sa ma incarc de energie negativa citind rautati gratuite ma voi bucura mai mult de copiii mei...

Sa aveti un weekend placut si sa va bucurati de copiii vostri.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Inni, nu are sens sa iti raspund.
Gripo, mi se pare de-a dreptul exagerat gestul tau. Nu consider ca am rasucit nici un cutit. Mi s-a parut exagerata tevatura facuta pe marginea acelui subiect acum cateva zile. Nu e o drama. In viata vor fi multi care vor spune unele sau altele despre copii nostri, care se vor purta intr-un anumit fel cu ei spre indignarea noastra de mama. O sa vezi cand vei incepe sa mergi cu copilul la groapa de nisip...Daca plangem si ne consumam de pe acum pentru niste vorbe....Asadar, nu ma simt vinovata cu nimic fata de tine. Mi-am spus parerea si atata tot.
Ileana, sunt convinsa ca daca mesajul Simonei ar fi fost scris de mine situatia ar fi fost cu totul alta....
M-am alaturat voua acum cateva luni fiindca mi s-a parut ca aici este armonie, fiecare incearca sa ajute cu ce poate pe cea de langa ea, sa se sustina. E, cu timpul, mi-am dat seama ca nu e deloc asa. Daca ai o alta parere, atunci esti pus la zid. Unii sunt mai egali decat altii, au mai multe drepturi decat altii, li se trec cu vederea greselile fiindca se numesc intr-un anumit fel, fiindca inchid si deschid capitole etc. Observa cum pe zi ce trece se formeaza grupulete care reactioneaza de cele mai multe ori "in cor".
Incidentul produs acum 2 zile cred ca va schimba mult tipul mesajelor. Nu vor mai avea curajul unele mamici sa se planga de anumit lucru, de teama sa nu fie puse la zid.
Se pare ca aici nu e loc pentru toata lumea. Iar eu sunt RAUL Bucuriilor.
Nu ma mai simt deloc confortabil aici. Bate un vant rece de dictatura.
Asadar, va doresc sa aveti o viata frumoasa, sa va creasca copiii santosi si fericiti. Sper ca de acum sa nu mai existe nici o disputa la Bucurii.
Multumesc tuturor celor care mi-au inteles intentiile si au fost alaturi de mine. Vom tine cu siguranta legatura pe alte cai....
Lili, multumesc pentru cel mai frumos cadou de Craciun
Drum bun Bucurii, a fost o experitenta interesanta dulce-amara.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by Cata_adr

Pacat ca s-a ajuns aici.

Subscriu la tot ce ai spus.

Pacat!

_

Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Oooooffff, deschid forumul sambata dimineata, si ce-mi vad ochii ...
Nu stiu ce sa zic... ma retrag, ma regrupez si scriu mai incolo. Ca de fiecare data ma surprinde anvergura pe care a luat-o situatia

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Bucuriilor nascute intr-o zi de 27 , Radu si Sofia Ana!

_

Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

M-am tot rasucit in somn azi noapte gandindu-ma ca ar fi corect totusi sa scriu un altfel de ultim mesaj decat cel pe care l-am scris.

In primul rand, copilul nu l-am lasat in plata Domnului, ci l-am supravegheat, era sub ochii meu, eu ma mulgeam langa el, mai vorbeam, mai zdanganeam o jucarie...dar pur si simplu, uitandu-ma 2 secunde la pompa, s-a rasucit si alunecand pe cearceaf a cazut jos. A fost inconstienta, iresponsabilitate...poate.
Amarantina a vrut sa imi traga un semnal de alarma e adevarat. Sunt mai sensibila din fire si m-a deranjat felul in care a facut-o. Totodata nu imi plac conflictele si in ziua respectiva, ca si ieri de altfel m-am simtit ca un "rahat", asa ca nu mai vedeam sensul si unui " proces" pe forum, cu acuzare si aparare. Nu ii port pica pentru asta.

Postez acum pentru a va ruga sa incheiem acest subiect, deja am acaparat un capitol intreg, sunt fete de nadejde care si-au spus vorbe urate pe un subiect care poate nici nu merita atata caz.

Cum as fi procedat eu daca as fi citit genul de mesaj postat de mine la una dintre voi: as fi intrebat in primul rand daca bebe a avut vreo reactie ciudata dupa, daca a vomat sau si-a pierdut cunostinta, stiu eu, orice legat de starea copilului. As fi linistit mama. Daca as fi simtit nevoia i-as fi atras atentia ca e deja timpul ca bebe sa fei urmarit mai atent, fiind foarte miscaret in perioada asta - de exemplu Vauva mi-a propus sa ii pun paturi in jurul patului, daca il las in patul nostru, am apreciat gestul si sfatul chiar l-am urmat.

Nu stiu cine va mai avea curajul as posteze vreo " boacana" pe forum. Sunt sigura insa ca vi se vor intampla si voua, de la 5 luni bebeii sunt tare plimbareti.
Nu ma consider o mama iresponsabila, stiu ca nu imi iau ochii de pe copil aproape toata ziua, mananc cu el in camera, singurele momente cand plec de langa el sunt cele in care merg la WC sau sa ii prepar papa.

Exista un risc foarte mare cand iti expui " sufletul" pe forum, fiecare isi spune parerea, suntem diferite si nu ne cunostem de fapt aproape deloc. Asta a dus poate si la reactia mea fata de mesajul primit. Oricum consider ca a trecut.

Avem alt hop de trecut acum si nu vreau sa ma mai gandesc la vorbe urate si nefondate si la atatea dispute legate de numele meu.

Va pup pe toate

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Vad ca din ce in ce mai multe fete de care-mi placea aici pe forum, incep sa se retraga. Pacat... Altceva, momentan, nu sunt in stare sa spun

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput