Bucurii de sept - oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Ignatica multa sanatate lui David si te asteptam cu vesti bune in ceea ce priveste operatia si recuperarea.Eu sper sa nu fie acesta "ultimul mesaj".

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Fetelor este vreo FARMACISTA on-line ? Am mare nevoie de un raspuns pana la 13:00 !

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea
Unii sunt mai egali decat altii, au mai multe drepturi decat altii, li se trec cu vederea greselile fiindca se numesc intr-un anumit fel, fiindca inchid si deschid capitole etc. Observa cum pe zi ce trece se formeaza grupulete care reactioneaza de cele mai multe ori "in cor".

lucrul asta l-am observat si eu....

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Ignatica

NU VREAU SA FIE ASTA ULTIMUL MESAJ!

Tu care ai fost cea mai incercata dintre toate, nu cred ca exista nici una dintre noi in situatia ta, sa faca fata atator probleme, eu una cu siguranta as fi cedat... de la tine avem cele mai multe de invatat, ne trebuie asa persoane printre noi... nu persoane care seamana rautate... uneori ma plang de cate o problema minora si apoi ma gandesc la tine prin cate ai trecut si mi-e rusine ca gandesc asa... si din mesajele tale reiese clar ca esti o persoana buna, eu nici nu aveam nevoie de explicatia cum a cazut David, stiu ca esti o mama buna. Pupici de la mine si David!

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Marina mare dreptate ai in mesajul tau... si imi pare tare rau ca pleci... dar noi o sa mai vb. oricum... am invatat multe lucruri de la tine, mai ales despre alaptat. Ce am obs. eu este ca unele dintre noi abia asteptau sa apari tu la cotitura ca sa-ti sara la gat. Important este ce crezi tu ca e mai bine pt. tine si pt. familia ta. Pupici multi si sanatate!

www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu am invatat ceva din necazurile cu ccc cazaturile. Cand plec din camera, o asez pe Maria in patutul ei, nu o mai las pe patul mare. Eu am avut noroc ca nu mi-a cazut. Putea sa mi se intample si mie. Ca si eu o lasam si mai plecam din camera. Aseara am observat ca are o noua miscare: se impinge cu piciorul, ajunge pe o parte si i se face corpul in forma de paranteza rotunda. Si asa reuseste sa se deplaseze.
Noi am fost ocupati ultimele zile cu apartamentul.
Mexxa, se pare ca am reusit sa-l vand si acum cautam unul cu o camera.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Gety Felicitari...sa reusiti tot ce v'ati propus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac

Marina mare dreptate ai in mesajul tau... si imi pare tare rau ca pleci... dar noi o sa mai vb. oricum... am invatat multe lucruri de la tine, mai ales despre alaptat. Ce am obs. eu este ca unele dintre noi abia asteptau sa apari tu la cotitura ca sa-ti sara la gat. Important este ce crezi tu ca e mai bine pt. tine si pt. familia ta. Pupici multi si sanatate!

Subscriu ce a zis si Mirabela...numai ca la noi nu a fost vorba de alaptat si de incurajare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

La multi ani bucuriilor nascute intr-o zi de 27

acum cateva capitole, cineva a intrebat cum vrem sa ne crestem copiii. Mai toate fetele care au raspuns au spus ca vor sa le fie copiii buni, darnici, politicosi, iubitori..etc. Noi suntem cel mai bun exemplu pt. puii nostri. Haideti sa nu uitam ca lumea in care traim este plina de rautati si de lucruri gratuite si sa incercam sa ne facem singure viata mai frumoasa. Sa ne bucuram de minunile de langa noi, sa ne bucuram de o vorba buna si de un sfat venit la timp. Este atat de usor sa lovesti pe cineva acolo unde-l doare si tot atat de greu sa faci pe cineva sa se bucure. Sper sa nu ajung vreodata sa ranesc pe cineva tare, nu-mi doresc asta, vreau ca mai tot timpul sa pot bucura pe cei din jurul meu, chiar si cu o vorba buna. Asa il voi creste si pe Robert. In spiritul bunatatii, chiar daca de multe ori ai de pierdut.
Fetelor, nu va mai certati, haideti sa ne bucuram impreuna de cele mai frumoase daruri pe care ni le-a dat Dumnezeu. In fond avem ceva in comun: "meseria" de mame. Fiecare in parte este cea mai buna pt. puiul ei.
Cele care ati decis sa nu mai scrieti...sper totusi sa va razganditi!

Mergi la inceput

Mai fetelor..eu va iubesc pe toate..pentru mine toate sunteti importante...asa ca sper sa revina inapoi forumul ce a fost o data...

Mergi la inceput