Bucurii de sept - oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ce am fost...si ce am ajuns...trist intr-adevar.

Marina nu face nici tu acest pas...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alexxia ti-a raspuns vreo farmacista???
Sunteti ok?

Itzy voi cum sunteti?A trecut diareea?

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Pufy aoleu scuze...am tot zis ca iti raspund si m-am tot luat cu una alta citind valul asta ...Da Ana-Maria e ok acum. Smecta a avut efect ca a strans-o la burtik . Dar acum tot asa scaun moale are...cum e normal cand alptezi...este ca oul batut asa...legat adik...e bine

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by pufymic

[orange]Alexxia ti-a raspuns vreo farmacista???
Sunteti ok?

[b]Eu

Nu mi-a raspuns nimeni . Sper din tot sufletul sa nu fie nici o problema ca doza da antibiotic pe care i-am dat-o Ruticai.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

BUNA eu sunt o mamica de noiembrie decembrie dar mai bine ma potrivesc aici ca suntem pe 31 octombrie, dar nu asta am vrut sa spun. Eu va admir de mult timp inca de cand eram gravida si acum va citesc deoarice problemele sunt mai aproape de voi. Si nu-mi place de ceea ce se intimpla aici hai sa va zic eu iam dat pustiului suc de portocala ca aveam cu el probleme cu kk si acum merge foarte bine si ii dau in continuare si pediatra a zis ca ok daca nu-l doare burtica pe forum am fost tare criticata de gestul meu mai nu m-am clasat la mame denaturate dar eu tot ii dau in continuare . Ce vreau sa va zic pe forum sunt pareri dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne facen chear asa probleme.Eu una citesc pe toata lumea de unde invata cate ceva de unde nu dar pina la sfirsit fac cum crde ca este mai bine pentru noi. Parera mea este sa nu plecati nici una ca totusi ati petrecut ceva timp aici.Astea sunt nimicuri.
Va pe toate si sa stiti ca-mi sunteti tare dragi toate si va admir mereu

MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL(31.10.2006)
www.yahoo.photos.com/stelastratulat/bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

Unii sunt mai egali decat altii, au mai multe drepturi decat altii, li se trec cu vederea greselile fiindca se numesc intr-un anumit fel, fiindca inchid si deschid capitole etc.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Din cate stiu eu unii nu pot fi "mai egali" decat altii. Sunt egali sau nu sunt egali. Punct. Si mai zici ca esti si profesoara! Nu ca vreau sa te jiCnesc, dar stii ce mi-a zis cineva care a primit cartea ta? Ca a ajuns maculatura la wc-ul bunicilor de la tzara.

Iote, asta e un mesaj care merita bila neagra, asta ca sa vezi si tu cum tre sa arate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Si vreau sa anunt ca ma retrag si eu, chiar te rog Inni sa ma stergi si de pe prima pagina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Alexxia...eu am ajuns acasa dar la o ora jumate dupa ce ai postat tu si am zis ca nu mai e valabil...daca mai e valabil..spune-mi mie...insa raspunsul am sa ti-l dau dupa vreo juma de ora...ca acum nu mai pot sta la calc.
Daca intra MamiLili intre timp..raspunde ea.
.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Inni acum nu mai e graba mare ( ca prima doza i-am dat-o deja ) abia la 01:00 ii mai dau din nou antibiotic. Asa ca cccc cand ai tu timp e bine.
Uite care e problema: Ruty are otita si a primit tratament cu Augmentin BIS ( 400 mg amoxicilina si 57 mg clavulanat/ 5 ml solutie preparata ) pt 7 zile ( 7 ml la 12 ore ) . Ce ne-a dat medicul a ajuns pentru fix 2 zile . Eu am din State Amoxicillin and Clavulanate Potassium , dar are 600 mg amoxicilina si 42,9 clavulanat / 5 ml solutie preparata.
Am tot facut calcule savante si-mi "da cu virgula".
La doza primita de Ruty de la medic primea la 12 ore : 560 mg amoxicilina si 79,8 mg clavulat . Cu cealalta solutie cum as da-o tot nu pot sa ies la valorile astea. I-am dat la 13:00 4,6 ml dar asta inseamna 560 mg amoxicilina si doar 39,4 mg clavulanat. Ce fac ? Ii las doza asa sau o mai cresc. ( ca sa am tot 79,8mg clavulanat ar trebui sa-i dau 9 ml de solutie ceea ce ar insemna o cantitate mult mai mare de amoxicilina ).
Te-am ametit bine ?

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by amarantina

quote:
Originally posted by cucuoancea

Unii sunt mai egali decat altii, au mai multe drepturi decat altii, li se trec cu vederea greselile fiindca se numesc intr-un anumit fel, fiindca inchid si deschid capitole etc.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Din cate stiu eu unii nu pot fi "mai egali" decat altii. Sunt egali sau nu sunt egali. Punct. Si mai zici ca esti si profesoara! Nu ca vreau sa te jiCnesc, dar stii ce mi-a zis cineva care a primit cartea ta? Ca a ajuns maculatura la wc-ul bunicilor de la tzara.

Iote, asta e un mesaj care merita bila neagra, asta ca sa vezi si tu cum tre sa arate!

Fetelor, pacat ca s-a ajuns aici (vorba lui Cata)...mesajul acesta le intrece pe toate, foarte urat.
Stiu ca in regulamentul forumului scrie ca nu se fac comentarii la greselile gramaticale.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput