Bucurii de sept - oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Chiar ma gandeam cat o sa va ia pana ies primii fulgi! E, sunteti sprintene si invatati mai repede ca altii (pufymic... mai stim noi...)! acu' daca tot stau si va privesc de atata amar de vreme din umbra (si eu am un pusti de sept-oct 06, ca voi), nu ma dezamagitzi, va rog! Se poate si mai si! La urma urmelor, e asa de simplu sa aruncam cu noroi cand ne cheama 'zana buna' , 'piticu albastru' sau eu stiu ce alte nick-uri impersonale (fara legatura directa cu vreun pseudonim de aici.. a se vedea ca nu sunt exceptia de la regula) si mai ales sa aruncam cu celebra 'eu sunt mai constienta/frumoasa/inteligenta/slaba/bogata/shmechera/inalta/ETC ca tine' ! Doar sa tineti minte ca dupa asta urmeaza 'copilu meu e cel mai ............... (si o lunga lista de excelentze pe toate planurile), mult mai ......... (aceeasi sau chiar alta lista, varianta imbogatita a celei dintai) ca al tau!' . Si cand ti-o arunca vreo mama-meshtera ca , copilu tau e mai putin (CEVA) decat al ei, apoi sa vezi atunci fulgi! si nori si fulgere si tunete sa s-auda pana pe tusha pe care shedeam io linishtita la lectura...Observatiile lingvistice deja sunt un noroi vechi.... daca tot sunteti asa sprintenele si va certati la doar 4 luni ale copilasilor pe care i-ati vazut practic nascandu-se sub okishorii vostri, macar aduceti imbunatatiri metodelor de spanzurat si scos peri albi altora. Ar fi o contributie pozitiva care sa contrabalanseze anumite actiuni negative.

M-am bagat oarecum de niciunde si ma voi retrage in niciundele meu. Trecuse mult timp de cand nu mai mangaiasem DC-ul cu nick-ul meu! Speram sa nu o mai fac deloc. Eh.... oricum nu mi impusesem nimic, venise complet natural, ca o consecinta fireasca a supradozarii electronice.
Mai bine v-aveti ca o familie, cum spunea o fata (tot de prin umbra reaparuta si ea), s-ar putea sa aveti nevoie unele de altele...nu se stie niciodata cand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nu, pe mine nu m-ai jignit(inca), pe mine m-a deranjat foarte tare mesajul tau pentru Ignatica in care o faceai INCONSTIENTA, atat tot.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Alexxia ......am citit de 3 ori mes tau. . Te intreb ceva. Medicam din State...n-are prospect ? ca sa scrie acolo individualizat pe varsta cum trebuie dat ?...pt. ca intr-adevar cum o dai nu se pupa cu ce e la noi...si cred ca tr modificat dozajul. Clavulanatul ala are rol in prelungirea timpului de actiune al amoxicilinei. Fiind la jumatate..e posibil sa ramana descoperita vreo 5 ore.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Uite ca nici eu nu am mai citit nimic de ieri dar azi cand am ajuns la final cu cititul am concluzionat la fel :PACAT CA S-A AJUNS AICI!

Ei si inca ceva, nu stiu de unde s-a ajuns la concluzia ca cei care deschid capitole au mai multe drepturi, decat noi celelalte sau sunt "mai egali" decat altii dar eu una nu am simtit asa ceva, si n-am deschis niciodata vreun capitol nou pe acest forum sau sa fac vreo completare prin liste.Chiar Inni a mentionat o data ca nu trebuie sa stam dupa ea sa deschida capitol nou deci putea oricine sa o faca . Si cine sufera ca nu a deschis vreun capitol nou sau facut vreo completare, ca se pare ca acesta este un motiv de suferinta pt unele dintre noi n-are decat sa-si deschida subiect propriu pe forum si sa deschida capitole acolo cate vrea.Nu, ca deja e prea de tot fetelor! Eu va cunosc doar de pe forum, pe nici una personal, la telefon nu am vorbit cu vreuna asa ca nu pot sa zic ca tin partea cuiva.

Marina, eu te-am apreciat de la prima aparitie pe forum, si mi-am zis atunci: "uite ma, fata asta la 28 de ani are doctoratul facut un copil mic si il face si pe al doilea pai trebuie sa fie foarte ambitioasa si capabila." Dar , de la o persoana care se considera educata la cea mai inalta treapta profesionala nu te astepti la asemenea mesaje....Imi pare rau ca trebuie sa o spun, dar si eu ma invart aici in Finlanda tot intr-un mediu academic si am avut ocazia sa cunosc o multime de "doctori" care intr-adevar au demonstrat pe deplin ca merita acest statut.

Gripo, Amarantina va rog si eu sa va razganditi cu privire la parasirea forumului. Nu dati satisfactie fetelor nimanui!

Pupici,

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Nu-mi vine sa cred la ce s-a ajuns ! Urat ! Urat de tot !
Am stat si am citit tot ( si din urma mult ) ca sa inteleg ce se intampla. N-am inteles. Senzatia care o am este ca de fapt se platesc niste polite mai vechi. Polite care poate era mai bine sa fie platite pe PM ( stiti voi vorba cu "rufele murdare..." ). Daca gresesc , imi cer scuze.
Oricum voi intra mult mai rar aici. Dintr-o data locul de liniste si bucurie s-a transformat in camp de lupta si ma doare sa-l vad asa. Imi inchipuiam si vizualizam cum va fi la primavara, cand vremea ne-o permite, la o intalnire cu toate mamicile de bucurii . Din pacate in ritmul in care merg lucrurile o astfel de intalnire nu va mai avea sens. Pacat.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inni

Alexxia ......am citit de 3 ori mes tau. . Te intreb ceva. Medicam din State...n-are prospect ? ca sa scrie acolo individualizat pe varsta cum trebuie dat ?...pt. ca intr-adevar cum o dai nu se pupa cu ce e la noi...si cred ca tr modificat dozajul. Clavulanatul ala are rol in prelungirea timpului de actiune al amoxicilinei. Fiind la jumatate..e posibil sa ramana descoperita vreo 5 ore.

Ha, ha crezi ca daca avea prospect mai ma . Nici nu-ti inchipui cate calcule am facut.
Dar incerc sa caut prospectul pe net.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu, sincera sa fiu, nici nu mai stiu ce sa scriu in momentul asta.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Am gasit prospectul !!! Era in geanta ( au americanii astia un sistem idiot de a lipi prospectul de capacul flaconului ).
inni ma asteapta o noua runda de calcule ca se adm 90 de mg de amoxicilina pe kg corp la fiecare 12 ore. Da se recomanda adm 10 zile nu 7. Ce fac ii dau 10 sau 7?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

...da-i 6 zile, de acum incolo, ca sa fie cam pe la mijloc...ca 2 i-ai dat..e suficient.(deci 8 zile in total)

Mergi la inceput

Saru-mana inni !
Bagat la cap: 9 ml /12 ore ( dupa ultimele calcule ) timp de inca 6 zile.

POZE

Mergi la inceput