Bucurii de sept - oct 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
mephala30 spune:
Amarantina, observ ca arunci cu 'bulgari', si nu sunt de zapada ...
Rusinica!
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Vauva spune:
quote:
Originally posted by GETY
Eu, sincera sa fiu, nici nu mai stiu ce sa scriu in momentul asta.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Gety stai ca pun eu imediat niste poze cu zapada ca am fost azi dimineata la plimbare intr-un parc sportiv si am observat ca tie iti place zapada. Pe la voi nu a nins inca? Cum se mai simte Mariuta cu ochisorii?
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
GETY spune:
Monique, am vazut filmuletul si m-am distrat cu soricica ta.
M-ati innebunit cu cafeaua voastra dimineata. Cred ca am sa ma intorc la un vechi tabiet de al meu din timpul servicului. 3/4 cana cu apa, Jacobs 3 in 1 cu extra lapte si un plic de ness. Pana incepeam activitatea savuram asa ceva. Fara tigara ca nu mai fuma nimeni in birou.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Vauva, nu a nins inca, s-a facut frig dar nu ninge. Doar vad zapada in poze la voi...
Multumesc si lui Pufy ca a intrebat de noi, da, mai avem nevoie de un lavaj si dr. ne mai amana ca ar avea mucisori si ii infecteaza canalul in lucru. Daca luni nu i-l face, merg la alt oftalmolog, la alt spital. Ca mi-am pierdut rabdarea de-acum.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Bogheta noastra doarme de vreo 2 ore si jumate si stam toti si ne miram si ascultam pe la usa sa-i ascultam ciripitul cand se trezeste.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
anangel_lexi spune:
Fetelor, in ritmul asta, in curand o sa desfiintam de tot subiectul "Bucuriilor". Va rog frumos, nu va mai certati si sper sa reveniti pe forum toate, impacate!
La multi ani Bucuriilor nascute intr-o zi de 27: Radu si Sofia Ana!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
eloise spune:
Expresia "unii sunt mai egali decat ceilalti" este ironica, si ea reprezinta un CITAT din scriitorul George Orwell, din romanul sau Animal Farm: "Toate animalele sunt egale, dar unele animale sunt mai egale decat celelalte". E o expresie incetatenita, des folosita.
Amarantina , si pe mine m-a intristat rau de tot acest ultim mesaj al tau, cel putin ce ai scris referitor la cartea Marinei...e foarte urat. Nu are rost sa citezi pe cineva daca tu insati nu ai citit cartea ei ca sa-ti poti exprima o parere pertinenta. Si chiar daca ai fi citit-o si parerea ta ar fi fost ca e maculatura, tot nu avea rost sa spui asta pe forum, pt ca nu avea nici o relevanta in acest subiect.
Imi pare rau ca trebuie sa intervin astfel, eu urasc grupuletele si echipele si vrajba dintre ele.
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
Sephora spune:
Va pup pe toate si mai ales pe fetele suparaticuze.
Abia asteptam sa vin acasa sa va spun ca azi cu Bucuria mea am intrat in magazinul Bucuria si am cumparat Bucurii de 1 mil,toate natiile,m-am tampit o sa zica unele,dar n-am putut rezista.
Si peste ce dau....Nu se poate fetelor,tocmai acum cand mi s-a calmat si mie copilul si pot intra si eu mai des se intampla chestii dastea.Va rog "veniti-va-nsimtiri" nu se po.
Dar sa va spun ce mi s-a intamplat,citeam aici cu Matti in brate,la pag 3 incepe copkilul sa plaga de mama,mama.Am plecat de langa calculator a incetat,zic e nu se poate sa mai incerc de 2-3 ori,cum m-a apropiam sa citesc cum incepea.Acum a adormit si am putut continua,oare sa fie ceva sau pur si simplu e o coincidenta?
Itzy m-a bucur ca acum sunteti bine.
Cel mai nasol insa e ca eu astept pediatra dintr-un moment in altul sa-i faca vaccinul lui Zuzu,maica cum o mai fi si seara asta!
Celor nascuti intr-o zi de 27
Inni eu nu cred ca o poti numi 'inconstienta',ptr ca daca era asa nu-ti spuneai 'daca cade,daca o vad jos,daca aluneca' pur si simplu cand e sa se intaple se intampla,orcat i-ai ferii.
Fetelor eu mi-am mai cerut scuze,ptr greseli,dar de multe ori scriu cu Zuzu in brate,pe unele le vad si mai editez pe altele insa le vedeti voi,asta nu inseamna ca habar n-am sa scriu.Am si multe diminutive sau uv care eu le scofalcesc,dar o fac intentionat ptr a mai destinde atmosfera.
Io mami de Matteo
Sephora spune:
quote:
Originally posted by eloise
Expresia "unii sunt mai egali decat ceilalti" este ironica, si ea reprezinta un CITAT din scriitorul George Orwell, din romanul sau Animal Farm: "Toate animalele sunt egale, dar unele animale sunt mai egale decat celelalte". E o expresie incetatenita, des folosita.
Amarantina , si pe mine m-a intristat rau de tot acest ultim mesaj al tau, cel putin ce ai scris referitor la cartea Marinei...e foarte urat. Nu are rost sa citezi pe cineva daca tu insati nu ai citit cartea ei ca sa-ti poti exprima o parere pertinenta. Si chiar daca ai fi citit-o si parerea ta ar fi fost ca e maculatura, tot nu avea rost sa spui asta pe forum, pt ca nu avea nici o relevanta in acest subiect.
Imi pare rau ca trebuie sa intervin astfel, eu urasc grupuletele si echipele si vrajba dintre ele.
Si eu sunt de acord,nu cred ca e necesar sa jignim in halul asta....
Io mami de Matteo
MamiLili spune:
Buna seara!
Ignatica, m-am bucurat sa descopar o postare de-a ta. Multa sanatate lui David.
Alexxia, abia acum am intrat pe forum dar vad ca te-a lamurit Inni.
Cata adr, ai scris un mesaj foarte frumos, mi-a mers la suflet.
Nu vreau sa comentez in nici un fel ce se-ntampla de cateva zile. Tot ce pot sa spun e ca atat de la Ignatica cat si de la Amarantina, Cucuoancea (Marina) si Gripo (Dori) am avut ce invata (ma refer strict la persoana mea). Eu una mi-as dori sa nu paraseasca forumul nici una din fetele mentionate mai sus. Sper sincer ca "ce e val, ca valul trece" si in curand vom avea la "bucurii" atmosfera placuta si prieteneasca dinainte, fara ca vreo mamica sa ne paraseasca.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias