Bucurii de sept - oct 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
MamiLili spune:
Nu vreau sa iau apararea nimanui si nici sa acuz pe nimeni. Vreau doar sa zic ca Marina a trimis acele carti unor persoane pe care nici macar nu le stie decat de pe net, mie mi s-a parut un gest minunat acela de a oferi cu drag cuiva necunoscut o parte din munca ta. Inca mai cred ca fetele care i-au solictat Marinei cartea au facut-o pentru ca erau interesate de ce-a scris ea si nicidecum pentru a obtine ceva in mod gratuit.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
GETY spune:
Si eu as vrea ca toate patru mamici sa revina asupra deciziei lor si sa nu paraseasca grupul. Haideti sa le uitam pe toate si pe viitor sa invatam din greseli.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
MamiLili, ai mai luat pranzul la Moldova Mall?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Si daca tot suntem la "remember" mie imi lipsesc postarile lui Notquiteso, aveau ceva aparte, erau ca sarea in bucate. Acum nici Microbu nu mai scrie, nu stiu, parca suntem mai putine pe zi ce trece. Este ca intr-un film cand un actor este inlocuit de un alt actor, personajul nu mai are acelasi farmec, parca nu-mi mai vine sa ma uit la film.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by GETY
Si eu as vrea ca toate patru mamici sa revina asupra deciziei lor si sa nu paraseasca grupul. Haideti sa le uitam pe toate si pe viitor sa invatam din greseli.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Chiar daca vor reveni asupra deciziei nimic nu va mai fi la fel. Prea s-a improscat lumea cu noroi.
_
Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
putzuruca spune:
Fetelor, imi pare rau ca nu s-au stins conflictele. Ba din contra, s-a ajuns la niste cuvinte foarte grele pt a mai putea fi digerate. Haideti sa nu transformam acest forum in camp de lupta si haideti sa ne continuam convesatiile in modul prietenesc si cald de pana acum.
Va multumesc inca o data celor care m-ati sustinut si m-ati incurajat!!!
Va multumesc celor care mi-ati raspuns la intrebarea legata de cereale.
Ignatica, multa sanatate lui David.
Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by GETY
MamiLili, ai mai luat pranzul la Moldova Mall?
Aha. Ieri la Moldova Mall si azi la Iulius Mall. Mi-am facut de cap...
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
itzy-bitzy spune:
Sephora si ca am vazut ca intrebai de mine cat am lipsit zilele astea.
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Am si eu o maaare rugaminte catre fetele care alapteaza: cum au bebeii vostri scaunele? ma refer la consistenta , culoare si cate au pe zi...
PS. Daca va jenati sa imi faceti o asemenea descriere, astept PM
Multumesc mult
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Am si eu o maaare rugaminte catre fetele care alapteaza: cum au bebeii vostri scaunele? ma refer la consistenta , culoare si cate au pe zi...
PS. Daca va jenati sa imi faceti o asemenea descriere, astept PM
Multumesc mult
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
Culoare galben auriu(uneori a fost si verzui), consistenta moale(parca e diareic) cu ceva prin el care semana cu seminte de susan, de 2-3 ori pe zi. Edit: Uneori are si mucus.Scuzati descrierea...Itzy, te-am lamurit?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2