Bucurii de sept - oct 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
Cata_adr spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Am si eu o maaare rugaminte catre fetele care alapteaza: cum au bebeii vostri scaunele? ma refer la consistenta , culoare si cate au pe zi...
PS. Daca va jenati sa imi faceti o asemenea descriere, astept PM
Multumesc mult
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
cand papa san, este galben auriu si moale, cand papa laptic praf este mai tare si dupa masa de fructe este asa ca la oamenii mari.
Sephora spune:
Fetelor gata ,i l-au facut,uoau ce urlete,abia l-am calmat,i-am dat si niste calvol ca saracu nu se mai oprea.Sper sa nu faca febra si sa doarma linistit.
Mi-a zis sa-i schimb vigantolul si sa-i dau pastile de Vigantoletten de 500,cica nu-i merge cu ala picaturi.
Marti vine asistenta sa-i refacem analizele sa vedem daca totul e OK.Doamne Ajuta!
Itzy si la Matti inainte de a incepe cu fructele era exact cum ai descris tu mai devreme,galbior destul de moale si cu chestii albe ca albusul de ou cand dregi ciorba (scuzati descrierea).Normal c-am intrebat ca-mi esti tare draga.
Am pus si eu niste intrebari zilele astea dar vad ca din cauz discutiilor aprinse nu mi-ati raspuns,daca va aduceti aminte v-as ruga....Multumesc
Io mami de Matteo
alexxia spune:
Fetelor, voi cum le dati bebeilor sucul de fructe cu bibe sau cu lingurita ? Daca folositi lingurita explicati-mi si mie cum reusiti ca eu azi dupa masa de suc , aveam suc de mere si in papuci ( a trebuit sa fac dus )
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fi liber ?
Sephora spune:
Avem si noi poze proaspete veniti de afara 8 buc si galbior 2 buc
Vad ca e vorbaret acum,sper s-o tina asa.Sunt pe aici daca aveti nevoie de mine.....
Ignatica multa sanatate lui David sper s ne dai vesti cat mai bune.
Io mami de Matteo
MamiLili spune:
Itsy...galben, uneori verde, de consistenta moale, de multe ori cu un fel de granule. Nu miroase urat.
Sephora, repeta intrebarile!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
nicole2005 spune:
Alexxia iti explic cum fac eu pentru ca la fel patesc si eu. bine era usor cand era si sotul acasa dar acum..... nasol. pun cescuta langa mine sau castronelul cu pireut prosopel la gatulet pentru ca un prosopel e mai mare decat barbita si cu o mana il tin de manute si cu cealalta ii dau cu lingurita. altfel patesc ca tine .
nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio
uriasul nostru
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Am si eu o maaare rugaminte catre fetele care alapteaza: cum au bebeii vostri scaunele? ma refer la consistenta , culoare si cate au pe zi...
PS. Daca va jenati sa imi faceti o asemenea descriere, astept PM
Multumesc mult
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
Eu alaptez , dar nu exclusiv. Seara ii mai dau un bibe cu cereale, iar in timpul zilei suculet de porocale, max 20ml, sau de mar...
Scaun are de obicei in fiecare zi, cateodata la 2 zile. Consistenta destul de moale, culoarea maro spre portocaliu . Sper ca te-am lamurit macar putin .
_
Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
Vauva spune:
Am reusit in sfarsit sa incarc pozele. Am niste probleme cu calculatorul sau cu net-ul si numai cateva am putut incarca:
Iarna in Finlanda
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
_Ralu_ spune:
buna fetele!
am revenit si noi. citit tot! nu comentez!
atat am sa spun ca dori nu merita asa ceva. nici nu va dati seama cat a putut suferi!
altfel, noi suntem bine!
alexxia, noi suc de fructe i-am dat o sg data si l-am adunat si noi de peste tot. dar cat de cat i-a placut. asa face la tot ce papa cu lingurita, dar incercam sa avem rabdare! sanatate lui ruty!
sephora, sanatate lui matti! am vazut pozici. tare smecheras! si daca pana acum aveam o parere buna despre tine, acum am o parere f buna. cred ca-ti dai seama de ce...
hai sa schimb atentia de la disputa voastra despre scapatul copilului pe jos! si io imi "maltratez" copilu'. o zgarii frate tot timpul! fara sa vreau bineinteles. obisnuiesc sa port unghiile potrivit de lungi, nu exagerat si tot timpul ii trag cate o zgarietura, mai ales la baitza...acum mi-am taiat unghiile scuuuuurte de tot.
hai sa-ncercam sa uitam sau macar sa trecem peste tot ce s-a intamplat si sa ne vedem in continuare de bucurii...nu de alta dar vine acush primavara si cu cine mai organizam noi "intalneli"?
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
nicole2005 spune:
Vauva ce super este!!!!! imi place la nebunie sa ma bulgaresc. pana acum tulcea a fost ferita de zapada. si as vrea dar si nu as vrea sa fie vremea calda in continuare ca tare e greu cu caldura pe la noi...
nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio
uriasul nostru