Bucurii de sept - oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

quote:
Originally posted by nicole2005

Alexxia iti explic cum fac eu pentru ca la fel patesc si eu. bine era usor cand era si sotul acasa dar acum..... nasol. pun cescuta langa mine sau castronelul cu pireut prosopel la gatulet pentru ca un prosopel e mai mare decat barbita si cu o mana il tin de manute si cu cealalta ii dau cu lingurita. altfel patesc ca tine .

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

uriasul nostru

exact asa fac si eu cu Robert, doar ca nu ii pun prosopel si isi murdareste toate body-urile. Buna idee mi-ai dat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

am incercat cu barbitele acelea dar am constatat ca sunt mici mici mici de tot si atunci cu prosopele . eu am mici patrate . si sunt tocmai bune. cel putin cand ii dau pireut de la mana pana la gura...... mai ales ca antonio este foarte manccios , zici ca se bat turcii la gurita lui

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

uriasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Vauva, abia asteptam sa pui pozele. Sunt superbe! Vaaaai ce dor mi s-a facut de iarna!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Robert e haios cand il apuca stranutul cu piureul in guritza sau face ploaie, ploaie. E imposibil sa nu se murdareasca. Si el e mancacios tare. Si ma murdareste si pe mine. :))))))

Stiti ce face el acum? Se uita pe cartea de povesti!! Taica-sau ii tine cartea si el se uita asa mirat la poze...O sa pun mai tarziu o pozita cu el. Sper sa-i placa sa citeasca ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Vauva super pozele si mie mi s-a facu dor tare de iarna...

Ralu multumim mult si tu-mi esti tare draga si esti una din putinele femei frumoase care le cunosc,chiar si doar asa prin intermediul dc,de obicei nu fac comentarii gratuite crede-ma.

MamiLili 1 era daca ai mai dau lui Matti san amestecat cu cereale in bibe,ai dadeam seara cand ai dadeam antibioticul(azi am intrebat dr si mi-a zis nu)
2 daca pe voi va musca bebelusii de san (asta dupa ce termina de mancat)se mai joaca el nitel
Cred ca astea erau daca ami aduc aminte.

Fetelor a adormit Matti si i-am masurat si febra si n-are,Doamne Ajuta!

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sephora,
1) nu stiu
2) da, uneori mai musca

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Vad ca cearta a degenerat tare de ieri; inca mai continua. Pacat. Nu ca as fi un mare fan al topicului, dar totusi ma simt ine ca membru al acestei comunitati de mamici de sept-oct 2006. Eu nu am fostun membru activ si nu intotdeauna mi s-a raspuns la intrebarile pe care le-am pus. Sunt mai suparacioasa de fel, dar asta nu pot sa spun ca m-a deranja. Poate si eu am deranjat la randul meu pe careva. foarte bine, putin imi pasa. Si pe mine m-au deranjat altii. Si ce. Am mers mai departe. Bunaoara, o anume mamica de pe forum m-a amenintat ca ma reclama la moderatori ca am scris un CAH. Ei si? (Sa va spun un secret: mai am o adresa care am facut-o in urma cu mai mult timp si nu a mai functionat ulterior, asa ca am facut-o pe actuala. daca ma blocheaza eu aici tot intru cumva, nu?) Oricum doamna in cauza nu stiu de ce s-a deranjat ca mesajul ii era adresat alteia, care numa' mama nu o consider (cumnata-mea) care se da mare cunoscatoare si filosoafa (saracuta de ea), dar realitatea e cu totul alta. In plus e si o mare mincinoasa. taman de aceea am folosit si expresia de "mame de mame", ptr ca fiecare ne ascundem in spatele unui ID si de fapt nimeni nu stie ce fel de oameni suntem de fapt in realitate. Ma rog, subiect inchis.
Am mai deranjat-o pe INNI la un mom dat prin faptul ca am recomandat unor mamici sa ia vaccinurile de la distribuitori ca la farmacii sunt mai scumpe. Scuze INNI, ca tu esti farmacista si practic iti afectez munca prin astfel de sfaturi, dar uneori trebuie sa ne mai ferim de aceste mari concerne (parca asa se scrie, ca altfel o sa fiu penalizata!!!)care baga adaosuri fenomenale. Sunt convinsa ca in farmacia ta Infanrixul nu este 3.6 mil lei ca la Farmaciile Donna. Si atunci mamicile cu siguranta nu vor alerga in stanga si in dreapta sa caute un distribuitor ptr 1-2 sute de mii de lei care ii dau in plus.
Ei, uite ca si eu am deranjat pe altii si am fost deranjata la randul meu, dar putin imi pasa. Cine vrea sa plece cred ca e liber sa nu mai scrie, cine vrea sa ramana, ramane chiar daca x a injura-o sau a jignit-o.
Apropos, GRIPO, eu sunt mandra ca am un carlig de rufe (de copil) care o sa agate toate carpele altora. Ei na, o expresie spusa de una care probabil ca avea un petec de carpa si de aia a inventat-o. Lasa mai, noi sa fim sanatosi si copii nostri, ca se fac si ai nostri mari, asa carlige cum sunt.
Si ca sa mai pun paie pe foc, E mare lucru sa faci un doctorat 9uite ca eu nu am fost in stare si probabil ca voi renunta la el ptr ca acum copilul e mai important decat 10 doctorate. Ce e drept fara ajutor nu il poti face, iar daca indrumatorul vrea sa il termini, prost sa fii sa nu il termini, dar si munca e enorma. Acum dupa cum ai norocul de indrumator. Daca aveam si eu unul care nu era interesat decat sa ma tina agatata sa-si ia banii, faceam 2 pana acum. Si in privinta cartii: si eu, inginer fiind, daca mi-ar da cineva o lucrare de biologe tot superficial as trata-o ptr ca nu m-ar ajuta cunostintele sa o apreciez. Nu cred ca m-as sterge undeva cu ea, ci probabil ca as pierde-o prin biblioteca pe undeva. Numai cine a fost nevoit sa faca o lucrare din asta stie ce munca enorma este si cat stres si chin sa o publici. Daca nu ai un nume si pe cineva in spate e greu. Acum pe Cucoancea nu o cunosc si nu stiu ce ii poate pielea, nu stiu cine este si cine a ajutat-o, nu stiu nimic despre ea, asa ca nu ma exprim in nici un fel. Poate ca si eu ma puteam lauda ca am 2 doctorate. Poate ea chiar le are. felicitari. Nu ca nu ma intereseaza ci pur si simplu nu e treaba mea ce a facut si ce este ea.
Aici suntem niste mamici care cerem si dam sfaturi si probabil ar trebui sa ne limitam la asta. Chiar spunea bine cineva ca unele si-au pus pe tava viata si au avut altele ocazia sa dea cu rosii (ca si asa e foarte folosita expresia asta aici pe forum).
Si in final ca sa concluzionez, faca fiecare ce vrea, eu nu iau apararea nimanui, ci spun ca nu trebuie sa se poate nimeni nici ca mama mare de la piata dar nici ca un tzanc care isi ia jucariile si pleaca. Fiti mai indiferente si vedeti-va de interesul propriu. Intrati pe forum daca va face placere sau daca simtiti ca trebuie. eu una intru sa aflu cat mai multe, sa ma documentez, sa mai pierd timpul, din putinul pe care il am, dar si sa simt ca mai vorbesc si eu cu cineva ca sunt mai tot timpul singura. uneori chiar imi pare rau ca am devenit dependenta de DC si ii acord mai putin timp colilului care are din ce in ce mai multa nevoie de mine.
Ei, acum astept reactiile. Si da-ti fratilor cu rosii, ca prea putin imi pasa.
Aaa, daca va vine ideea sa ma denuntati la moderatori, nu uitati ca mai am o adresa

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Am uitat: eu fac baita lui Rares in cada mare (avem suport) si il clatesc cu dusul bine bine bine si nu a mai facut cojite de atunci. cand avea, ii dadeam cu ulei de masline cu 10 min inainte de baita si apoi il ieptanam cu piaptan din acela de os des. Apoi baita si gata.
Si pe mine ma musca bebe de san, ma doare de mor si ma gandesc cu groaza cand o avea dinti

poze
Botez

Mergi la inceput

Si daca nu aveti rabdare sa cititi nu-i bai, ca nu ma supar.
Si daca v-a deranjat ceva, iar nu-i bai ca o sa citesc reactiile si atat. Nu ma supar nici de asta.

poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Am uitat: eu fac baita lui Rares in cada mare (avem suport) si il clatesc cu dusul bine bine bine si nu a mai facut cojite de atunci. cand avea, ii dadeam cu ulei de masline cu 10 min inainte de baita si apoi il ieptanam cu piaptan din acela de os des. Apoi baita si gata.

explica-mi si mie te rog, mai pe larg cum procedezi cu uleiul de masline pe caputzul lui bb! in seara asta vreau sa fac si eu operatiunea si nu-s pe deplin lamurita cum sa fac.

merci!

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput