Bucurii de sept - oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Neata adevaratelor bucurii!

Vad ca in dimineata asta n-a mai dat nimeni cafeaua.

Imi pare tare rau ca s-a produs aceasta scindare pe ascuns... eu zic ca adevaratele bucurii raman aici, unde ne-am petrecut momente frumoase impreuna. Si imi pare tare rau de fetele care au plecat - TOATE - n-am nimic cu nimeni dar nu trebuiau sa faca asta...

Cele care vor sa ramana aici, cred ca ar trebui sa invatam din aceste conflicte si sa nu le mai repetam pe viitor. Importanti sunt puiutii nostri si nu ne ajuta cu nimic sa ne incarcam negativ pe forum.

Va pup pe toate si astept sa va reveniti dupa week-end.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Dragi BUCURII,

Nu vreau sa va spun decat un singur lucru: sunt foarte trista si ingandurata. Este mare pacat ca s-a ajuns aici, este revoltator ca certurile au ajuns in punctul in care s-au spus cuvinte jignitoare si s-a produs aceasta scindare.

Am urmarit din umbra tot acest conflict, iar atitudinea mea rezervata nu a fost determinata de lasitate, ci de faptul ca toate fetele implicate au avut momente cand "s-au lasat duse de val" (altfel spus, nu am putut lua in totalitate partea nimanui), iar fiecare noua postare referitoare la acest subiect nu facea decat sa puna si mai multe paie pe foc. Am crezut ca se poate uita totul daca incercam sa ne concentram mai mult asupra a ceea ce este cu adevarat important: sanatatea si fericirea bebelusilor nostri.

Sper ca aceasta postare (ca si toate postarile mele de pana acum) sa nu supere sau sa nu fi suparat pe nimeni. As vrea sa cred ca, in ciuda a ceea ce s-a intamplat, vom avea intelepciunea sa ne pastram una fata de alta aceeasi atitudine plina de respect si prietenie sub semnul careia incepeam, acum mai bine de un an, minunata noastra odisee.

Nu cred ca voi avea taria sa stau departe de BUCURII. Deocamdata insa, tristetea este atat de puternica incat aproape ca mi-a adus lacrimi in ochi. Sper sa ne auzim cat de curand cu vesti bune.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neata ....am zis ca nu scriu NIMIC si imi vad de ale mele....

INNI motivul pt care eu personal, si probabil multe alte mamici nu am luat atitudine este pt ca MA SATURASEM de atat cearta...ce rost avea sa ma apuc si sa iti sar tie in cap sau Amarantinei sau Marinei pt ce afirma...fiecare cu parerea lui...Suntem aici 100 si ceva de mamici...ce insemna sa ne apucam toate sa punem paie pe foc ...si asa a fost prea multa cearta si e pacat,...asta nu denota faptl ca noi nu mai voiam pe una sau alta...

Nu e tarziu sa ingropam securea si sa redevenim ce am fost...putem continua ...acum depinde de voi toate ...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Buna dimineata si va pup fetelor
Eu m-am trezit cam rupta,m-a dor toate cele.
intrebare
Stie cineva sa deschida capitol nou dintre cele ramase?Mexxa tu?
Sunt pe aici adorm bebelu.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Neata. incep cu asta ca nu stiu cu ce sa incep. e cam varza totul la mine in cap si nu am o ordine anume a ceea ce vreau sa scriu.
O sa incep cu INNI. Si o sa incep prin a-i spune ca viata e grea si lumea este ingrata, iar daca ea nu se fereste de rautati, nimeni nu o va feri. si ce vreau sa va spun la toate este ca aici suntem niste mame (singurul lucru care il avem in comun) si doar atat. Nu cred ca exista prietenie (decat pe alocuri, poate s-a infiripat ceve ceva printre unele din voi). Cineva spunea odata (nu mai stiu cine ca nu am fost tare la literatura niciodata) ca in viata ai numai 3 prieteni: unul poate moare, unul poate se imbolnaveste de focul dragostei, dar unul ramane si ala este adevaratul prieten. Eu am o singura prietena adevarata: fina mea care imi e prietena de 20 de ani. In rest am prietene (le numesc asa dar le-as zice mai mult amice) cu care vorbesc, ma sfatuiesc, dar care nu stiu decat parte din viata mea. Nu pot sa spun ca imi dau viata ptr ele daca e nevoie ptr ca as minti. In rest sunt cunostinte. Din aceeasi categorie faceti parte si voi. Unde ajungem daca punem la suflet atatea rautati? Ar trebui sa fim mai detasate. Si eu eram candva mai inflacarata, dar aminvatat in timp sa fiu mai rezervata. M-am izbit de prea multa nepasare si parsivenie si am invatat de la acei oameni ingrati ca e bine sa fii asa. Iti vezi interesul personal si atat. Bineinteles sa nu depasesti o limita, sa cazi in alta extrema.
Revin la INNI, pe care am vazut-o ca se implica f tare in acest forum si asta a fost greseala ei, sau in defavoarea ei poate e mai bine spus. Si pe mine m-ar fi deranjat daca cineva mi-ar fi facut astfel de afirmatii cum ca as fi mai cu mot ca deschid sau inchid capitole samd, mai ales ca nu o plateste nimeni sa faca asta. Dar doar atat. La suprafata. ptr ac repet, aceste jicniri vin de la niste persoane necunoscute. Nu ma mai deranjeaza nici macar daca vin de la altele mai cunoscute. repet, am trecut prin destule in viata asta ca sa imi dau seama ca nu am nevoie de parerea altora ca sa stiu cine sunt. INNI, eu chiar vroiam sa iti spun ca imi place stilul tau dur de a spune ceea ce gandesti, dar, desi pari tare la suprafata ai cedat prea usor la acele cuvinte. La stilul tau ma asteptam sa o mananci de vie (in scris) si doar atat, apoi sa o ignori. Asta ar trebui sa faca fiecare dintre noi cand suntem atacate verbal.
Hai ca deja m-am lungit prea mult si am pierdut firul.
In rest pe scurt: nici pe mine nu ma incanta stilul asta de a felicita in fiecare zi toti piticotii care mai fac o luna de viata, nu de alta dar sunt destui de multi si se pierde o gramade de timp cu asa ceva, si dupa cum spunea cineva si eu intru aici sa citesc alte experiente ale mamicilor care trec prin aceleasi greutati ca mine sau aceleasi bucurii si sa raspund la randul meu daca pot celor care au nevoie de un sfat. In rest, amicile le am pe mess si palavragim acolo.
In rest raman acelasi membru putin activ, care nu prea are timp de forum si care incearca sa gaseasca aici solutii la probleme si nimic mai mult.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Ralu, cum stati cu cojitele? a mers operatiunea?

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimineata (daca mai poate fi buna)

citesc si iar citesc si nu-mi vine sa cred unde s-a ajuns. Imi pare nespus de rau ca s-au spus cuvinte grele si foarte dureroase printre bucurii. Nu vreau sa mai pomenesc nimic si sa comentez nici un mesaj pentru ca mi-e foarte greu, stiu doar ca aici am intalnit multe mamici cu niste copilasi minunati de la care am invatat multe si pentru asta le multumesc
As vrea doar sa va rog pe cele care ati luat hotararea sa ne parasiti, sa mai cugetati asupra hotararii voastre si daca nu o fi prea tarziu sa reveniti. Ma bucur enorm ca Ignatica a revenit si
ii doresc multa putere si sanatate sa treaca peste toate problemele.

Stiu ca majoritatea avem caractere si personalitati puternice, dar uneori cel mai bine e sa mai lasam fiecare de la noi. E usor de dat sfaturi si greu de uramat. Chiar daca sunt o fire impusiva si nu prea las de la mine am incercat sa nu ma bag pentru a nu face mai mult rau si a nu jigni pe nimeni, dar musai sa spun ceva ca altfel o sa crap: m-a deranjat tare mult cand s-a afirmat ce a ajuns cartea Marinei (maculatura la wc-ul bunicilor). Eu stiu ca Marina a trimis cartea doar celor care aucerut-o, de aceea mi se pare un gest foarte urat sa o trimiti hartie pentru wc.
Chiar daca nu a placut cartea, cred ca isi putea gasi un loc printre celelalte carti din biblioteca cuiva.
Gestul ei de a o trimite,a fost facut cu mare drag si ma gandesc ca a pus mult suflet cand a scris-o.

Inca o data spun ca imi pare tare rau ca s-a ajuns aici si mai rau imi pare de mamicile care ne parasesc

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Haideti fetelor sa uitam de cele rele,sa ne aducem aminte de cele bune si sa ne bucuram de cele ce vor veni.

Noi astazi am bagat piersi cuta,mmmmm .... a fost cam buna!

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna dimineata mamici si bebici
Ce gust amar mi-a lasat scindarea asta...ce sa-i faci???e alegerea fiecareia dintre noi sa posteze unde vrea dar parca sa rupt familia nostra de mamici sept-oct in doua...eu tot va iubesc pe toate si va multumesc de informatii si tot ce a insemnat aceasta odisee pentru noi.
Despre discutii nu am ce comenta ca eu sunt o fire mai moale..nu-mi plac certurile de loc si poate ziceti ca nu am coloana vertebrala dar eu fug de locurile unde se discuta in contradictoriu si bag capul in nisip...slava domnului ca nu am fost inca pusa in situatia sa ma cert cu nimeni...de obicei incerc sa impac pe toata lumea
Noi suntem bine...tot nu am gasit vit.D injectabila dar administram Vigantol 5pic/zi. Papam san in continuare si m-am mai jucat si eu cu un picut de suc de morcov si mar sa vad cum reactioneaza...ii place dar tot sanul e favoritul lui asa ca mai asteptam cu pireuturile si alte cele.In rest suntem fericiti mai toata ziua dormim in trei reprize a cate o ora pe zi iar apoi seara dupa baiata de ora 10 dormim de noapte pe la 11-12 si ne trezim dim la 7-8 hamesiti..asa ca nu ma plang nici de somn...chiar daca suntem singurei toata ziua si noaptea ne descurcam cu treburile mai importante..cand va veni si tati acasa vedem noi cum va fi...pate mai usor, poate mai greu..inca nu stim cum e sa fim in trei...va pupam ..si s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna dimineata la mamici si bebelusi?
Eu zic ca e cazul sa incheiem cu replicile astea. Ce a fost a fost. Acum nu cred ca deranjeaza pe cineva ca eu si alte fete scriem si aici si acolo. E un ALT FORUM. Se poate deschide acelasi subiect pe 50 de forumuri.
In fine.
Sephora de care piersica din compot sau proaspata? Ce altceva ai mai introdus in alimentatie?

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

piscotel

Mergi la inceput