Bucurii de sept - oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Sephora, bunul meu simt ma indeamna sa ma opresc sa mai continui polemica asta...

Sybille, am vazut6 si eu mesajul ala de la generale. E pacat...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Asa e si mie mi-e dor de fete n-au mai postat de mult sper insa sa fie sanatoase si ele si bebei.
Da Sibylle ai derptate,dar daca te tradeaza cineva in care ai incredere ramai dezumflat.

Noapte buna fetelor si speram ca noapte va fi un sfetnic bun si ne va ajuta sa trecem peste ce a fost urat.
Pupici

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Itzy a fost ok,doar a plans atunci dupa,saracutul ce-a mai suspinat si cand sugea suspina,n-a facut febra si a dormit destul de linistit.Eu m-am cam trezit destul de des ca sa-l controlez.Azi a fost bine a dormit,numai acum pe seara dupa baita,a adormit la san imediat si apoi iar s-a trezit si mi-a adormit pe la 23.Acum insa doarme.

Acum chiar ca am plecat.Vreau sa treaca ziua asta.

Celor nascuti intr-o zi de 29

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Mi se face rau, eu acum am vazut mesajul. Cum poate sa moara un copil asa usor. Doamne si cand ma gandesc ca Ruty e mai tot timpul bolnava

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fi liber ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pai sa ma explic eu domne'..ca vad ca nu aveti somn..
Am fost acuzata, aici, de O SINGURA PERSOANA..(stiti prea bine de cine) ca am fost tratata preferential pt. ca ma cheama Inni.
Nici una n-ati zis nimic.
Am fost acuzata, aici, de O SINGURA PERSOANA..(stiti prea bine de cine) ca am fost tratata preferential pt. ca deschid capitole.
Singura ca a zis ceva a fost Vauva.
Am fost acuzata, aici, de O SINGURA PERSOANA..(stiti prea bine de cine) ca am instaurat dictatura.."bate vant de dictatura aici".
Nici una n-ati zis nimic.

Si am tras singura concluzie care se putea trage.
Domne'...ACEA PERSOANA are dreptate. Daca toti tac inseamna ca rad in mustati si aproba...ca uite..s-a gasit cineva mai curajos sa spuna ADEVARUL.
Deci..ce rost mai avea dragostea cu sila ? Ati fost toate in asentimentul aceleiasi persoane.

Am plecat ..ca sa nu se mai simta nimeni incorsetat si stresat ca orice pasarica ce-i iese din gura e impuscata de Inni si pusa la impaiat ca trofeu.

Acum de ce nu va convine ? Ati ramas singure...bucurati-va. Va veti simti extraordinar de acum incolo..o sa vedeti. Veti fi voi intre voi. E cum nu se poate mai bine...pana la urma tind sa cred ca poate asta s-a dorit. Iata ca v-a reusit din plin. Si va rog sa ma credeti ca mie..care am deschis odiseea si am fost alaturi de voi de la inceput, v-am intampinat pe fiecare in parte, stiu absolut toate povestile voastre de la inceput, am ras si am glumit impreuna atata amar de vreme (un an si o luna)...imi este cel mai greu acum. Sunt aici niste fete pe care le admir in mod deosebit si cu care ma vedeam peste ani si ani intalnindu-ma. Nu plec cu coada intre picioare, sa stiti, plec cu capul sus pt. ca in relatia cu voi, toate, inclusiv cu cele cu care am avut divergente, am avut coloana vertebrala si am stiut sa ma "cert" dar in acelasi timp sa-mi respect interlocutorul..ceea ce altii nu au facut-o. Si cu toate am ramas prietena.

Atat am avut de zis, nu pot ramane acolo unde nu sunt dorita... si deja simt ca bate un vant de libertate pe aici. A iesit asa cum ati vrut/gandit voi. Mai multe nu stiu ce sa spun.
Va doresc multe impliniri de la copiii vostri. Imi pare rau ca nu vom mai fi alaturi ca sa ne urmarim reciproc cum ne cresc copiii....tare frumos mai era pe vremuri. Sa va bucurati din plin de copilaria piticutilor si sa creasca mari si sanatosi. Va pup pe toate si sa fiti fericite si iubite..si cine stie...poate la o odisee viitoare ne vom reintalni.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Vauva, voiam sa-ti spun ca am reusit (de vreo saptamana si jumatate) sa-i tin lui Tudor in frau dermatita. Am luat crema de la Avene (nu stiu daca stii, dar nu este acelasi lucru cu Aveeno) Trixera, pe baza de apa termala, care hidrateaza foarte puternic. Si-s foarte multmita de ea. Se mai irita el pe alocuri, dar nu a mai avut pusee puternice. Sper sa o tinem tot asa. Voi cum stati? Ce mai folositi?

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...

Mergi la inceput

Inni eu am avut un mare respect fata de tine ptr ca de cate ori am avut nevoie ai fost alaturi de mine,de problemele mele,de Fiul meu.
Nu poti sa-ti dai seama ce am simtit cand a trimis Mexxa mesajul,imi venea sa plang,am ramas fara cuvinte,m-am simtit tradata ce mai....
Daca "o singura persoana" ti-a spus lucrurile respective,nu inteleg de ce te-ai comportat asa si ai pedepsit o intreaga Bucurie care tinea la tine.
Eu ti-am spus ce nu mi-a convenit,nu era normal ca Amarantina sa vb asa,stiu ca trebuie sa fi alaturi de prietena ta si sa-i fi avocat,dar puteai sa recunosti ca a exagerat.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Alexxia mie mi se pare ca mananca putin fata de cat scrie pe cutie si in toate cartile ca ar trebui sa manance la varsta si greutatea ei.Dar daca zici ca si Theea mananca la fel mai m-am linistit.Humana 1 papa mai mult peste 650ml.La Humana 2 intre 580-620ml.

Itzy e clar sunt paranoica.Dar la cat am asteptat-o si la cat de grea a fost sarcina as vrea ca totul la ea sa fie perfect.Dar nu se poate - de exemplu chestia cu alaptatul nu mi-a iesit si chiar m-a marcat.Sa sti ca si bebelina mea se sperie tare uneori.Chiar si de taticul ei de cateva ori si tipa de zici ca voia s-o pape nu altceva.

Cri de mult am vrut sa-ti spun.Ai un baietel superb imi place mult de el.

Usorlili scriu in fiecare zi cat mananca,ce greutate are, ce ii dau in plus fata de laptic (siropele, picaturi) stiu ca imi va folosi mai ales la diversificare- sunt cu ochii pe ea nu-mi scapa nimic.Poate sunt exagerata dar asa sunt eu.

Multumesc pt. raspunsuri.Am mai pus intrebarea mai demult dar nu mi-a raspuns nimeni.Acum insa sunt multumita si va multumesc mult.Deja ma panicasem si imi terorizasem sotul.

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Sephora motivul meu personal de a ma carabani de aici a fost faza cu Marina...nicidecum cu Ignatica. N-am avut eu treaba cu disputa intre Amarantina si Ignatica. Aia a fost si a trecut. Pe mine personal nu m-a afectat cu nimic...eu nu intorc spatele pt. ca se cearta altii...pe mine m-a deranjat comportamentul vostru fatza de mine.
Dar nu mai are rost sa lungim pelteaua. Gata. S-a terminat. Sa fiti sanatoase..de acum inainte va veti intelege muuuuuult mai bine.

Acum am vz ultima ta postare. Tu crezi ca n-am strambat din nas cand am citit postarea Amarantinei..pentru ca ma stiam ca asa am facut si eu ? (ai citit si tu cum s-a izbit fi-mea sub ochii mei de parchet)..si vrei sa stii ceva..ca tot zici tu ca eu cu ea suntem bune prietene. Nici nu a stiut de chestia asta pentru ca nu-i spusesem.. desi vorbisem de multe ori...ca nu se intamplase de curand. Mi-a fost rusine sa pov pt. ca mi-am dat seama ca nu a fost neatentie ci prostie. Singura careia i-am pov (pt, ca s-a nimerit in dimineata aia pe mess) a fost Ileana. Nici asta nu stie Amarantina. Tot acum cand va citi, daca va citi ce am postat, va afla. Si tot de bune prietene ce suntem ne-am contrat si in privinta statului acasa cu bebe sau a Monicai Columbeanu. Iar ce spui tu cu exageratul...stii care e buba la romani ? ca prefera sa le spui niste minciunele frumusele..decat adevarul. Sunt convinsa ca Ignatica, in urma a tot ce s-a petrecut aici, nu se va mai intalni cu ocazii nefericite de genul asta. O sa vedeti. Dincolo de toate...discutia o va tine minte (nici eu n-am s-o uit) si o sa-i prinda bine la un moment dat. Pt. mine cu siguranta ca a fost o lectie de tinut minte. Si cred ca aceleasi vorbe daca veneau din partea sotului sau a mamei..erau muuult...muult mai greu de suportat. Pana la urma prietenele adevarate asa sunt sa stii ? Cele care iti arata unde gresesti. Asta denota ca le intereseaza de respectiva persoana. Eu asa gandesc.

Si nu am pedepsit pe nimeni...nu tinea nimeni la mine. Imi e foarte clar lucrul asta. Nu vreau sa ma jeluiasca nimeni, cine are placere si vrea sa mai vorbim a aflat deja unde sa ma gaseasca. Iar tu daca doamne fereste o sa mai ai probleme cu Matteo si crezi ca pot sa-ti dau o mana de ajutor, vorbim si iti dau nr meu de tel..de fapt este si in notepad trecut. Acest lucru e valabil pentru toata lumea de aici.

De tradare nici nu poate fi vorba. Nu am tradat pe nimeni...eu cel putin asa gandesc...daca ma insel, imi cer scuze fatza de voi. Am explicat clar in ultima mea postare de ce am facut-o. Daca de acolo reiese ca tot eu tradez...ma impusc.

Oricum ati fost toate sfatuite sa nu puneti suflet si sa fiti mai detasate fata de celelalte. Eu nu am procedat asa si uite ca acum imi vine greu...dar omu cat traieste...invata.

Deci...eu atat am putut. Rabdarea mea a ajuns la limite. Nu mai aveam puterea sa discut in contradictoriu si sa aduc in permanenta argumente la tot ce mi se punea in carca..mai ales ca unele pareri vizau tot forumul. Am obosit rau. Deocamdata raman la alegerea pe care am facut-o...c-o fi buna..c-o fi rea...Dumnezeu stie. Mai departe vom vedea. Pe mine atat m-a dus capul sa fac.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

scuze pentru mica intarziere:
La multi ani fericiti si sanatosi Osna!
si pentru maine:
La multi ani Aramona!

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi