Bucurii de sept - oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Deschide cineva capitol nou? Sau deschid eu? Instaurez noua dictatura Eloisiana ....

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Astept mamicile frumoase la un nou capitol AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

Am deschis subiect nou cu nick-ul comun AICI

Mergi la inceput

Aoleu Mexxulicooo, am deschis amandoua in acelasi timp... Hai sa-l lasam pe cel deschis de nick-ul comun, pentru ca oricine sa aiba posibilitatea de a modifica listutza. Ok?

Mergi la inceput

sau cum doriti... daca doriti sa-l sterg eu pe cel comun, il sterg (am debutat cu stangul in dictatura mea )

Mergi la inceput

Deci a ramas valabil subiectul nou deschis de Mexxa. Pe al meu l-am sters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Mai am si eu o parere care vreau s-o las la capitolul asta... nu stiu cine o va mai citi...
Si eu cred ca lui inni nu i-a luat nimeni apararea deoarece era de ajuns sa mai zica cineva ceva si i se sarea in cap... dar nu am vazut ca fetele care au plecat "dincolo" sa-i fi luat apararea... si pe ele nu s-a suparat...
Si daca a suparat-o acea persoana nu cred ca trebuia sa se supere pe toate, mai ales ca ea deja plecase de la noi... sincer, eu vad plecarea mai degraba o solutie pt. a se reintalni cu fetele care au plecat.

Edit: am postat aici pt. ca la cap. urmator sa speram ca nu vor mai fi discutii de genul asta.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput