Bucurii de sept - oct 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 25
giuliella spune:
Cristina ce sa iti spun ca imi este din ce in ce mai greu. Pana acum profitam de momentele cand Albert dormea si fugeam repede afara cu catelul si ma rugam de ea sa termine cat mai repede ca sa mergem sus. Si saracuta mea catea (Tess o cheama) facea repede si venea in fuga la mine ca sa urcam sus..Asa ca iese o singura data pe zi si asta in viteza..deci e cel mai chinuit caine..dar asta e. Noroc de puiutul meu ca e cuminte si nici nu zic ca am copil mic. Sta cumintel in patutul lui chiar daca se trezeste intre timp. Acum imi este mai greu datorita faptului ca a inceput sa se rostogoleasca in pat si imi e teama sa nu se intoarca cu fata in jos si sa se sufoce..asa ca trebuie sa stau numai cu ochii pe el. Pana cu gripa asta cand puteam iesi si cu baiatul afara ..mergeam si cu el si cu catelul si faceam si cumparaturile..si atunci imi era cel mai greu. Bine ca mai sunt si zile mai bune cand vine mama la mine si sta cu ei iar eu ma duc sa fac cumparaturile. Oricum mai am putin pana pe 15 febr cand vine sotul si atunci o sa imi fie mai usor. Stiu ca poate cine nu are un animalut nu intelege de ce ma chinui si o mai tin pe Tess, dar e foarte dependenta de mine si si cred ca daca as da-o ar muri. Nu ma deranjeaza, nu intra in camere peste noi, doar imi cere din cand in cand sa stea pe balcon sa se uite pe geam afara..si cere afara cum ziceam o singura data pe zi afara. Acum asta e -o am de 7 ani si nu pot sa o alung din casa.
Tu Cristina te-ai gandit sa il dai pe cutu tau?...crezi ca poti sa cresti pe bb alaturi de cutu?
www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe
Albert Iustin (15.09.2006)
CristinaGoji spune:
Tasiaii zicem taracancic pentru ca atunci cand sta pe spate da din maini si din picioare ca si cum ar fi un gandacel rasturnat pe spate care incearca sa revina la pozitia normala![]()
Giuliella- nici macar o clipa nu m-am gandit ca l-as putea da pe catelul nostru. Cred ca se vor impaca bine cand va mai creste copilul pentru ca de cand s-a nascut copilul ii acordam cainelului mai multa atentie decat inainte, tocmai ca sa nu fie gelos pe copil, iar cand iesim cu copilul la plimbare luam neaparat si cainele, tot ca sa nu devina gelos. E un pic greu pentru ca trebuie sa-l astept pe sot cand vine, ca singura nu pot iesi cu amandoi, pentru ca Ayan, catelul, trage daca vede vreo pisica sau vreun caine, si la cele 40kg ale lui e greu sa-l tii. E si mai tanar Ayan (2 ani)si n-are inca multa minte si e temperamental. Dar nu pot sa-l las in casa si sa plec cu copilul pentru ca efectiv plange cainele, ca un copil
Acuma, ca a venit frigul, cred ca se vor mai rari virozele astea nesuferite, si daca ccc catelusa ta e cuminte, o sa puteti iesi toti 3 la plimbare, nu? Eu zic ca-i important sa nu iesiti in locuri aglomerate ca sa nu intrati in contact cu posibili purtatori de virusi, dar daca gasesti vreun parc mai parasit nu cred ca-i mare riscul de a contacta vreo viroza. Ce saa zic - iti doresc putere sa rezisti pana pe 15 februarie, mult a fost putin a ramas
Pupici si lui Albert cel cuminte.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Sephora spune:
Fetelor e o tara libera si fiecare face ce vrea,dar eu nu voi trada Bucuriile,cum spunea si Eloise eu aici mi-am inceput odiseea,aici o continui,insa nu mi se pare corect ca topicul de acolo sa se cheme tot Bucuria.
Am ramas insa foarte deziluzionata,ca unele fete pe care chiar le simpatizam,au luat aceasta decizie...........trist cand esti inselat.
O sa continui cu prietenele adevarate aici,cele care au meritat sa stie povestea mea cu adevarat.Imi pare rau ca niste straine pe care le consideram prietene si cu care mi-am petrecut cea mai frumoasa parte a vietii mele au procedat asa si sper" sa-si fi gasit linistea in alta parte"
Ignatica multa sanatate lui David si sa va intoarceti cu bine.
Io mami de Matteo
Ignatica spune:
La multi ani pentru maine tuturor bucuriilor nascute pe 29. Mai ales ca luna viitoare nu le sarbatorim
.
Multumim celor care ne-au incurajat.
Noptica buna la bebici si mamici
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
giuliella spune:
Multumesc Cristina- chiar ca a mai ramas putin. abia astept sa treca timpul cat mai repede sa am si eu un ajutor, si nu numai...
Cateodata ma gandesc ca trebuie sa ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat un copil asa cuminte..ca altfel nu stiu ce as fi facut. Eu de cand am nascut nu am avut nici o noapte sa nu o dormim..iar dimineata dormim amandoi pana pe la 10-11..nu mi-a plans niciodata aiurea si nu am avut niciodata probleme cu el..asa ca de aia ma mai gandesc si eu ca imi doresc si un al doi-lea bb- si sa fie fetita neaparat ca tare imi plac fetitele astea frumoase pe care le vad pe aici la bucurii.
Imi place ce nume i-ai pus la catelusul tau-hmm- Ayan- ca pe baiatul lui Raduleasca
. Imi vine sa rad ca ..peste o luna se va naste finutul meu iar fina mea vrea sa ii puna numele la baiat tot Ayan- pentru ca vrea sa fie rar ca a auzit ea ca in afara de baiatul lui Raduleasca nu mai exista decat unu in toata tara. Asa ca [..] catelul tau..poate intra in lista si o sa fie al-3lea
.
www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe
Albert Iustin (15.09.2006)
alexxia spune:
fetele,
Am reusit sa-mi culc fetele si ma pregatesc si eu de culcare. Urmeaza o saptamana tare grea ( am 2 examene, vacciunul de 4 luni, control orl si oftalmologie cu Ruty si un proiect de terminat pentru clinica )
.
Si in plus de vreo 3-4 zile imi e asa greata. Sper din tot sufletul sa nu fiu gravida ( nu ca nu mi-as mai dori un copil , dar asa devreme nu cred ca se poate tinand cont ca am avut uretul rupt ). Inca n-am intrat in panica , dar nu mai am mult
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi 
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fi liber ?
cri19 spune:
Dragele mele mamici de bucurii eu am inceput sa scriu pe forum la aspirante pt. ca era a doua luna in care incercam sa am un bebe si nu reusisem sa obtin cele doua liniute mult visate si am vrut sa aflu mai multe despre fertilitate.Din fericire n-am stat prea mult acolo pentru ca in urmatoarea luna am ramas insarcinata si asa am ajuns la mamici de sept-oct unde initial am postat tot in ideea de a afla cat mai multe despre sarcina de la fete care erau in aceeasi situatie (fericita) ca mine.Timpul a trecut si am descoperit in multe dintre voi niste adevarate sufletiste care m-au sustinut din plin de-a lungul odiseei,care pt. mine nu a fost chiar usoara.M-am atasat de multe dintre voi,v-am impartasit bucuriile si tristetile, intr-un cuvant am ajuns sa tin la voi chiar daca pe marea majoritate nu v-am cunoscut decat virtual.In urma discutiilor din ultimele zile s-a produs aceasta scindare in grupul nostru ,scindare care ma intristeaza.Eu ma simt atasata de mamici din ambele listute care m-au sustinut si incurajat din suflet si nu vreau sa intrerup legaturile cu nici una din ele.Asa ca eu voi participa la discutii pe ambele forumuri.Sper din suflet ca aceasta hotarare sa nu deranjeze pe nimeni.
CristinaGoji spune:
Giuliella- eu mai stiu un caine pe nume Ayan, deci ala ar fi al 3lea, iar Ayan al nostru al 4lea![]()
Alexxia - tinem pumnii pentru voi saptamana ce vine. Sa va reuseasca toate.
Poze
Sephora spune:
Eu sincera sa fiu nu-i vad rostul acestei plecari.
Nici mie nu-mi placea de unele fete,nu le raspundeam si gata,puteau si ele sa faca la fel.Au procedat urat....
Io mami de Matteo
CristinaGoji spune:
Sephora - vad ca te-a afectat mult scindarea asta. Lasa nu mai fi suparata. Amu' suntem toate niste femei mature si nu ar trebui sa ne afecteze anumite gesturi sau fapte, ca am trecut de etapa asta. Sa ne vedem de copilasii nostri, ca ei sunt cei care conteaza cel mai mult in momentul de fata.
Poze