Bucurii de sept - oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

INTREBARE:

Bebeii vostri se sperie si tresar usor, din orice aproape...zgomote, etc? Ca a mea parca tresare din orice, daca tac si incep sa vb cu ea tresare, daca aude un zgomot tresare si iar face ochii mari...nu plange dar ma gandesc eu asa...o fi normal? Chiar si cand e in brate la mine sau la altcineva ....tot tresare cand aude un zgomot sau ma reped sa o giugiulesc...Sotul meu zice ca e normal...ei acum descopera totul ...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Tasia eu nu mai alaptez.

Ignatica -succes suntem alaturi de voi si va tinem pumnii sa fie totul bine.

Mexxa ma bucur ca nu ne parasesti.

Eloise mi-a placut penultima ta postare.

Nici o fata nu-mi raspunde sau nu vreti sa vorbiti cu mine .

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

INTREBARE:

Bebeii vostri se sperie si tresar usor, din orice aproape...zgomote, etc?

Da, Itzy, si Tudor tresare si se sperie la orice miscare sau zgomot brusc.
Chiar azi mi s-a rupt sufletul, ca s-a speriat asa de tare cand mi-a auzit vocea, de s-a chircit si a pus boticul. L-am luat repede in brate si s-a linistit.

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by Sephora

Eu sincera sa fiu nu-i vad rostul acestei plecari.
Nici mie nu-mi placea de unele fete,nu le raspundeam si gata,puteau si ele sa faca la fel.Au procedat urat....

Io mami de Matteo

Sephora, rostul acestei scindari este incetarea scandalului iscat.... Consider ca suntem oameni in toata firea si avem dreptul sa postam unde si ce vrem fiecare. Mai bine ai fi multumita c-am plecat si in felul asta s-au terminat certurile, bilele negre si alte magarii. Pentru ca sunt convinsa ca nimeni nu ar fi renuntat la cearta, mi se pare si normal sa-ti aperi punctul de vedere. Si s-au aruncat prea multe jigniri aici si e pacat de topicul asta, unde ar trebui sa vb despre copiii nostri. Mi se pare aiurea sa raman impotriva vointei mele intr-un grup in care nu ma mai simt bine, pentru ca daca de la o nimica toata s-a iscat un asemenea scandal, nu vreau sa-mi imaginez ce-o sa fie pe viitor.

Am tot urmarit un alt grup de mamici de pe forum care se cearta vesnic si sincera sa fiu nu imi doresc sa fac parte dintr-un astfel de grup. Prefer ca atunci cand deschid forumul dimineata la o cafea sa vad zambete si voie buna, nu nervi si bile negre si cuvinte dureroase...

Am eu niste proverbe in cap care se potrivesc de minune in cazul asta, dar dc zic ceva jignesc alte persoane de aici dragi mie. Si nu vreau, ma consider o persoana cu bun simt si cu 7 ani de-acasa.

Chestia aia cu folositul titulaturii de "bucurii" mi se pare o auireala, ce Dzeu, am inregistrat cumva la OSIM titulatura si mi-a scapat mie informatia?

Imi pare rau ca unele v-ati simtit tradate, exact nu inteleg de ce, n-am tradat pe nimeni, am accesat alt forum si gata.

Eu n-am zis ca plec de aici, ci doar ca-mi iau o pauza. O sa citesc ce se posteaza, si daca cineva are o problema si consider ca pot fi de folos cu un sfat am sa ma bag in seama. Pana atunci s-auzim de bine si sa avem copii sanatosi!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Roxanae parerea mea este ca atata timp cat a luat in greutate f bine, nu ai de ce sa iti faci pb...asta e portia ei...atat ii trebuie...poate doarme mai mult...si copii cresc si cu somnic...poate e numai o faza cu lipsa asta a poftei de papa...

Usorlili dar oare de ce? ca sunt atenti la orice din jur...e totul nou pt ei...

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Itzy da si Matteo se sperie si cand tuseste Ste,chiar vroiam sa va intreb ca mi se parea ca n-ar fi in regula.Acum m-am linistit.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Socoteala din targ nu se potriveste cu cea de-acasa. Degeaba imi facui eu planuri de culcare daca fetele mele au alte ideei .

quote:
Originally posted by roxanae

Nici o fata nu-mi raspunde sau nu vreti sa vorbiti cu mine .

[/font=Courier New]

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)[/purple]

Nici eu nu alaptez si pitica mananca Humana. Nu mananca foarte mult ( de exemplu azi a 540 ml ), dar e grasunica si vioaie. Asa ca nu-mi fac probleme.
Tu de ce zici ca nu-i place laptele ? Pentru ca mananca putin sau il refuza ?

itzy-bitzy[/b] si thea se mai sperie , uneori si plange din cauza asta.

pentru fetele care mi-au trimis adresele pt BE : primul DVD a ajuns la destinatie, deci s-ar putea sa ajunga si la voi

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fi liber ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

ITZY si Andrei se sperie si tresare la zgomote,mai ales cand e atent la altceva( roade la o jucarie de ex.).Eu am patit-o urat cu el la mediagalaxy cand am ajuns in dreptul televizoarelor care sunt insirate pe un perete intreg;toate erau date pe acelasi program si evident ca s-a schimbat imaginea la toate in acelasi timp;al meu pitic era cu ochii pe ele ca pe butelie ( e disperat sa se uite la tv) si in momentul in care s-a schimbat imaginea s-a speriat atat de tare , a tras un tipat puternic(nu mai auzisem pana atunci la el o asemenea tonalitate )si s-a pus pe plans; la inceput nici nu intelegeam ce se intampla,a trebuit saracu' sa se mai sperie o data ca sa pricep si eu de unde i se trage.A trebuit sa ies cu el afara aproape fugind,asa era de speriat saracutu'.De atunci evit sa intru cu el in locuri unde sunt zgomote puternice sau multe tv.

Mergi la inceput

Da ...e clar...inseamna ca ei percep totul foarte puternic...ca sa zic asa...

Roxanae...acum am vazut de fapt ca bubulina ta are 7,8 kg...pai ce mai vreiiiiiii? E ff bine stai linistita.

Alexxia asteptam

Itzy-Bitzy
cu

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Roxana, "am fugit" sa vad intrebarea ta. Lasa fata in pace. Ai o adevarata domnisorica. 7.8 kg este super bine. Daca-ti ia in greutate chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme. Ai urmarit cat mananca pe parcursul a mai multor zile? Pentru ca eu asa am facut si am ramas surprinsa sa vad ca avea zile f. bune si zile de ma intrebam din ce traieste... Eu am renuntat demult sa mai calculez cat mananca intr-o zi.

Itzi, nu stiu. Probabil ca pentru ei inca este nou si fascinant totul. Si , ma gandesc eu, sunt prea prinsi de ce-i in jur si-s luati prin surprindere cand aud voci sau zgomote mai puternice. Zic si eu ...

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...

Mergi la inceput