Bucurii de sept - oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Nu mi se pare normal ce s-a intamplat. Nu stiu a cui a fost ideea dar pe mine discutiile din ultimul timp m-au incarcat negativ si am hotarat sa ma retrag de pe acest forum. De asemenea nu voi posta nici dincolo.
Pentru mine ati fost a doua familie si n-a existat nici o zi in care sa nu citesc postarile voastre. Imi pare tare tare rau ca s-a ajuns aici.

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Ignatica multa multa sanatate lui David cat mai rapid.

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

uriasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Aaaa.... am mai observat ceva dar nu am comentat nimic la momentul respectiv. Multe mesaje ale unor mamici erau pur si simplu sarite cu vederea sau ignorate pentru ca nu erau "cineva" aici pe forum. Eu chiar nu aveam timp sa raspund la toate mamicile, dar chiar ma simteam prost ca nu sunt bagate si ele in seama...

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

IGNATICA bine ai revenit!Multa bafta si te asteptam numai cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Fetelor, eu zic ca nu mai are rost sa ne facem sange rau aiurea. asa as putea sa zic si eu ca nu de putine ori nu mi sa raspuns la unele intrebari dar a trecut si cel mai important e sa lasam trecutul in spate si sa ne orientam spre viitor . acolo unde ne astepta cu adevarat mari BUCURII , puiutii nostri micuti si care au nevoie de noi.
Sa fim sanatosi cu totii si sa ne crestem bebei sanatosi indiferent de ceea ce se intampla aici. E trist ca sa ajuns pana aici imcat sa plece fete si sa nu mai posteze deloc. Faptul ca sa mai deschis un subiect la fel cu ce deranzeaja. Ganditi-va e un alt forum.Nu putem impiedica pe cineva sa scrie si aici si acolo. Avem doar libertate de exprimare,nu. De ce trebuie la fiecare 2-3 pagini sa ne aducem aminte si sa rascolim trecutul? Sunt multe alte subiecte interesante de discutat. De exemplu ce bebei au inceput sa faca pasi? chiar si sprijiniti, cum face puiutul meu. greu de tot dar perseveram. ar trebui sa invatam de la ei sa mergem mai departe.

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Giuliella- sa swtii ca eu chiar m-am gandit la tine, dar din cauza de bebe plangacios nu reuseam sa te intreb ce vroiam - uite intrebarea - spuneai la un moment dat ca ai ramas singura cu bebe si cu catel. Cum te mai descurci cu ei doi? Si eu am caine, dar se ocupa mai mult sotul de el. daca as ramane singura cu bebe si caine nu cred ca m-as descurca.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tasia- voi ii ziceti la copil zaya mic, noi ii spunem la al nostru "taracancic"

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Despre scindarea "Bucuriilor" nu pot spune decat ca ma intristeaza

Eu voi ramane aici pe DC pentru ca aici am impartasit momentele frumoase sau angoasante ale sarcinii, aici am sarbatorit una cate una nasterile copiilor nostri, aici am schimbat sfaturi, impresii despre cresterea bebelusilor, aici ne-am aratat una alteia pozele cu ingerasii nostri. Asa simt eu.

Putzuruca imi pare rau de decizia luata de tine...

Multumim tuturor pentru vorbele frumoase adresate lui Vladut

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Tasia- voi ii ziceti la copil zaya mic, noi ii spunem la al nostru "taracancic"

Poze

Eu cu barbat-miu ne spunem zaya, iar lui bebe ink din burta ii spuneam zaya mic. Niciodata pana acuma nu l-am strigat pe nume
De unde ai luat taracancic ? Suna nostim Imi place...

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput