Bucurii de sept - oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

pentru Ana Maria si Thea Damaris

sa cresteti mari si sanatoase.

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Neata !
Ne-am sculat si noi, am papat si avem chef de joaca.
Avem si o intrebare pentru fetele care folosesc biberoane pentru lapte: ce marca folositi ? Noi avem Nuk, Primii pasi , Avent, Natur si Confort cu tetine de +4luni si totusi o masa dureaza foarte mult, laptele curge f. greu si Thea se enerveaza. Are cineva Chicco cu flux reglabil ? Cum este ?
Fug sa-mi fac o cafea si revin

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fi liber ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by giuliella

pentru Ana Maria si Thea Damaris

sa cresteti mari si sanatoase.

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert

Waw , mama amnezica ce sunt . Daca nu vedeam mesajul tau , nu-mi aduceam aminte ca azi e 28 si Thea face 4 luni.
Multumesc

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna dimineatza Bucurii,

LA MULTI ANI BUCURIILOR NASCUTE PE 27!

Am baut . A fost foarte buna!!!

Am pus cateva poze noi ca sa vedeti cum citim DC si cum gandeste Deea in timp ce face nani.

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Alexxia, si noi folosim Nuk si Deea papa foarte incet. Dar tetinele sunt pentru 0-6 luni. Nu cred ca este cazul sa le schimb.

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Thea se intoarce singura .
Pun azi copilul pe patul nostru , fix pe mijloc ( pentru siguranta pun si doua perne mari pe fiecare margine ) si ma apuc sa-mi fac manichiura . Nu apuc sa-mi dau cu oja decat degetele de la o mana cand cu coada ochiului surprind oaresce activitate pe pat. Cand ma uit Thea mea se intorsese pe burtica .
S-a dus cu viata buna ( a mea ) viermisorul s-a transformat in rostogol.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Alexxia sa iti traiasca si sa te bucuri de ea. De fapt de ele.

quote:
S-a dus cu viata buna ( a mea ) viermisorul s-a transformat in rostogol

Hi hi hi- stiu cum e. Si a meu se intoarce pe toate partile. chiar ca acum trebuie sa fim cu ochii in patru. Acum ma gandesc ca ei prin supt ne iau si energia noastra -ca eu una am devenit fara vlaga iar e intr-o agitatie continua.
Cat despre tetine eu folosesc de la Nuk si intradevar parca merg greu dar imi convine intr-un fel ca altfel nu i-ar mai place sa suga la san ca i s-ar parea mai usor la biberon. Alea care sunt mai mari au gaura cam maricica si eu chiar daca i-am luat pentru a-i da eventual si cerealele mai groase ..imi dau seama ca e prea mare si se poate ineca usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neata si de la noi...

Multumim pt felicitari. Nici nu imi vine sa cred ca au trecut deja 4 luni...maine poimaine-6 luni si apoi 1 an....zboara timpul asta

La multi ani THEA sa fii sanatoasa si sa te rostogolesti cat mai cu grija

Putzuruca la noi astazi e 28 . Pup Deea cum sta ea si citeste la laptop...draga de ea..eu nu o las cu ochii deloc in calculator si nici la tv...

Ce miros de cafea si placinte pe aici....

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

La Multi Ani BUCURIILOR sarbatorite astazi!

Alexxia, noi incercam chiar acum Primii pasi cu flux reglabil si Tigex cu flux reglabil. Dupa primele 2 mese par ok. Totusi, dupa o perioada in care nu l-a suportat, Dudu s-a acomodat cel mai bine cu Nuk air flow system. Tot de la ei am gasit tetina pt hrana groasa, pt masa de seara ce contine si cereale.

Noi suntem in peroada de trecere la Humana2, iar dupa vaccin vom incepe sa mancam si supica de legume (din acelea bune, de la bunicul din gradina). Pana atunci, intrucat am vazut ca la unele mese (de ex, seara si dimineata) pare ca nu se satura nici macar cu 170ml, i-am pus cereale Milupa 4+ cu banane (deocamdata doar echivalentul a 30ml apa). Cert este ca Dudu a mancat tot pe nerasuflate, astfel incat am ajuns la performanta de 850-870ml pe zi!

Cata, si eu mai am niste secretii ca cele descrise de tine. Daca reusesti sa ajungi la T., please spune-mi si mie ce ti-a zis.

Vauva, ce frumos este la voi! Imi este atat de dor de o iarna ca in anii copilariei.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Alexxia voiam sa iti spun ca ieri am citit perlele Rutycai...alea mai noi ca pe celelalte le stiam...m-am prapadit de ras...abia astept sa o aud si pe papusica noastra....noi radem deja de pe acum de ea de sunetele pe care le scoate...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput