Bucurii de sept - oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Ia uitati-va la noi cum www.robert.keyweb.ro/?fold=25&img=606" target="_blank">citim

Cred ca ma retrag si eu. Copilul doarme si eu in loc sa profit sa ma bag la nani, stau pe aici. Cand era micutz si nu dormea, ma vaitam ca nu pot sa dorm, acum cand ma lasa el, nu o fac. Doamne ce ti-e si cu oamenii astia!!!

V-am pupat (sa-i pupati si pe bebei).
Sa aveti o noapte minunata, oriunde v-ati afla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eu ..iar am fost plecata juma de zi. Abia acum am si eu timp de ale mele, ca sa zic asa. Dupa aia bineinteles ca voi fi acuzata ca rascolesc murdaria...dar, efectiv, acum am timp de forum.

Mai intai tin sa-i spun lui Cata ca mi-a placut foarte mult mesajul ei de pe prima pagina. L-am citit inca din noaptea cu pricina si m-a emotionat rau.
Apoi...Alexxia...cu multa placere si sanatate puisorilor.
Marina...daca ai impresia ca nick-ul si faptul ca deschid capitole (de inchis niciodata nu am facut-o...doar moderatorii fac asta) au dus la trecerea cu vederea a greselilor mele (te-as ruga, daca esti draguta, sa-mi dai exemple de greseli de-ale mele, eu stiu ca atunci cand aduci acuzatii se vine si cu argumente..asa mi se pare fair, dar pe de o parte asta ar duce la persistarea starii de "scandal" de aici....si..pur si simplu m-am plictisit si nu vreau sa degenereze mai rau decat a ajuns acest subiect..ma rog...faci cum crezi)...sa stii ca pot sa renunt la nick..ti-l dau tie, sa te cheme pe tine Inni si pe mine Cucuoancea. Nu ma deranjeaza absolut deloc. Oricum...acesta este ultimul capitol pe care l-am deschis eu...de cate ori am avut ocazia am spus ca poate sa o faca oricine...eu o faceam de placere, nu ma platea nimeni sa stii...si nu cred ca am facut un favor nimanui sau ..vai ce desteapta sunt eu...deschid capitole...mare branza. Iar daca asta e impresia ta, despre fetele de aici...ca nu mi-au zis mie nimic din cauza motivelor enumerate de tine, inseamna ca le subestimezi rau de tot. Te las, draga mea, sa faci tu ce vrei, deschide subiecte pana nu mai poti. Eu ..si-asa nu voi mai avea mult timp la dispozitie. De treaba cu zidul nu prea are rost sa vorbesti, tocmai tu, pt. ca multe de aici am cam fost puse "la zid" din cauza inconstientei de a opri alaptatul (ca de aici ti-ai inceput si frichineala cu mine). Cred.
Asa ca bucura-te.
(este ultimul mesaj catre tine referitor la ce s-a intamplat in ultima vreme..imi pare rau ca nu am reusit sa scriu mai devreme ca sa nu creez impresia ca iar incep...tu oricum vei citi ce se scrie pe aici...iar de parasit forumul ma indoiesc...)

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Tanima nu inteleg de ce-mi spui acum si aici cuvintele astea. De ce nu ai facut-o acolo, la subiectul respectiv, de fapt ai raspuns, dar..un mesaj foarte "cuminte" (abia acum am citit, ca de atunci n-am mai intrat...am postat si atat, abia acum am vz ca am fost ulterior intrebata de ceva). Aici ..te-ai trezit ca "m-ai deranjat". Nu m-ai deranjat in nici un fel, sa stii ca salariul meu nu consta in adaosul de la 5-10-100 de vaccinuri. Si daca farmacia nu va mai merge am o sumedenie de alte posibilitati de a-mi castiga painea...si tot in aceeasi bransa. Acelasi lucru pot sa-l spun si eu despre sotul tau..care ai zis ca lucreaza la o firma de distributie..ca daca impart toti angajatii produsele in stanga si in dreapta..normal si logic ca la un mom dat veniturile firmei se vor diminua vizibil...si de aici, concedieri,etc etc.
Postarea ta de dincolo parea una foarte incurajatoare. Daca nu as fi fost in cunostinta de cauza, as fi inteles ca e floare la ureche, ma duc la firma de distributie si imi cumpar medicamente. Pai asa, de ce mai sunt farmaciile ?..haideti cu totii acolo (care vreti va dau eu adresele firmelor ca sa nu bajbaiti, sa pierdeti timpul si mergeti, va rog, si cumparati-va medicamente de acolo. Sa vad daca puteti). Este cu totul altceva sa ai pe cineva in interior..chiar tu ai zis...ca sotul tau..."se descurca el cu actele". Deci nu prea e in regula cu asta.
Iar de adaosul practicat in farmacii...nu prea stii cum sta treaba. La unele farmacii, la anumite medicamente, dar mai ales cosmetice adaosul poate ajunge si la 100%. Singura ai spus de Catena cu 3 mil si ceva vaccinul pe cand la alta farmacie era pretul mult mai mic. Daca tu comanzi un medicament anume, nu se negociaza nici un pret cu farmacia. Faptul ca ti l-a dat mai ieftin, nu inseamna decat ca acea farmacie practica adaosuri in limita bunului simt. Si nu ti s-a facut nici un favor tie, sau cui comanda, in mod special...doar e bafta ta ca ai gasit mai ieftin. Farmacia tot si-a bagat adaos..dar pe al ei...cel uzual, folosit si stabilit de diriginte. Nu-ti mai spun ca depozite diferite au preturi diferite, in timpi diferiti si de-aia de multe ori acum e mai ieftin decat a fost la ultima comanda...sau invers.
Iar pretul de 2.100.000 cu cat ai luat tu Infanrixul...heheheee..sa fii tu sanatoasa...l-ai platit si cu adaos cu tot..cel care ti l-a vandut si-a luat si el partea...si...destul de mare. Pretul lor de plecare de la depozit avea atunci o medie de 1.605.000. La acest pret se adauga tva-ul si cota farmaciei. Unde lucrez eu (nu e o farm de lant)...vaccinul era atunci 2.200.000

ATENTIE MARE LA ACESTE VACCINURI. FITI SIGURE CA CEI CARE VI LE FURNIZEAZA LE-AU PASTRAT IN CONDITII CORESPUNZATOARE...ADICA LA RECE.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Fetele cu cafeaua, Monique_new, Mexxa, pe unde sunteti? Ramane lumea fara cafea azi? No las' c-o dau eu azi

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Neata lumeeeee! Hai trezirea. Nu mai leneviti in pat ca avem aici de terminat capitolul asta si se si raceste cafeaua lui Cristina..
Hmmm...buna asta..Cristina multumim. DAca tot suntem singurele pe aici hai ca dau si eu prajiturelele. De fapt e o placintica cu mere foarte gustoasa si foarte buna de mentinut burtica la cote maxime .

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata! Si eu gatesc azi: pui in punga la cuptor cu mamaliguta. Placinta nu fac, ca am mancat o cutiuta cu Finetti de 600 gr. in 3 zile.
Vauva, mi-au placut la nebunie pozele. I le arat si sotului.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Giuliella buna tare placinta ta cu mere. hai ca dau si eu placinta mea cu cartofi, facuta aseara de sot, dar pe care nu am mancat-o aseara tot din considerente de burtica mare

Poze

Mergi la inceput

Hai sa mai raspund si eu la ce se mai intreaba pe aici
Nicole eu folosesc Humana 2 si cereale am diverse..Nestle orez care se poate da si de la 4 luni asa cum bine zicea si Raluca, apoi am de la Humana cereale cu piersici si fructul pasiunii(maracuja). Am inteles ca sunt foarte bune cele de la Milupa care sunt foarte bine primite de bebei. Cele de la Humana dupa ce pui apa se ingroasa din ce in ce mai tare si trebuie sa mai adaugi ulterior cate un strop..
RAluca si eu am probleme cu cojitele la baiat. De obicei foloseam sampon de la chicco dar aseara mi-am zis ca e mai bine sa folosesc sapunul de la Klorane macar pana trec cojitele pentru ca este hipoalergenic si stiu ca orice iritatie si bubita trece rapid dupa ce dai cu sapun. Am mai incercat pana acum si cu ulei dar nu a dat rezultat, asa ca acum asteptam rezultatele...daca e poti incerca si tu ca nu are ce sa faca rau.
Cata sa stii ca si eu am patit ca tine . Am nascut cu cezariana si alaptez dar in ultimile 2 luni am avut o perioada de vreo 3-4 zile in care secretia a fost mai abundenta si cu un miros specific cam la fel ca atunci cand aveam lohii. Mi-am imaginat ca in locul menstruatiei mi-a aparut asa ceva..Oricum a trecut repede si in rest totul e ok.
Vauva super pozele..e superb acolo cu atata zapada..si sper ca nu bate vantul asa tare cum bate la noi viscolul. Imi place si cum e echipat carutul..

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert

Mergi la inceput

Mai Gety mi-ai facut o pofta cu puiul tau cu mamaligutza.. Daca nu ar ninge acum afara si nu ar fi asa frig mai ca ma urneam sa ma duc sa imi iau si eu un pui ca nu am decat niste copanele in casa iar eu sunt inebunita dupa pieptul de pui...
Cristina interesanta placinta ta cu cartofi..trebuie sa imi trimiti si mie reteta. Eu am facut o placinta cu mere cu o reteta mai speciala de foi (gen alut frantuzesc dar mult mai usor de facut)de zici ca e prajitura nu neaparat placinta.

Mergi la inceput

Giuliella - habar n-am cum o facut sotul placinta, dar nu cred ca dupa vreo reteta, ca nu-i genul lui. Cred ca a facut-om asa de capul lui

Poze

Mergi la inceput