Bucurii de sept - oct 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Oops! Am facut o gafa, adik m-am dat de gol - Ignatica spunea ca arunca cu jucariile lui bebe de pereti. Cea care arunca biberoane de pereti sun eu
Nici eu nu mai fac nici un copil. Stiu ca nu as rezista psihic. Sper sa rezist cu Vladut si sa nu-mi cedeze nervii odata si pentru totdeauna.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji, Roxi doarme in general de trei ori pe zi: dimineata o ora, la amiaza pana dupa masa 3-4 ore si seara inca o ora, pai cum sa nu mai vreau eu sa fac inca un copil cu asa mandrete de fata cuminte.
Vladut cum este? SI nasa mea are un nazdravan de 7 luni care doamre maxim o ora jumate pe zi, in cateva reprize dar macar doarme toata noaptea (cam 12 ore bune).
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria
Sephora spune:
Floricel si mie toata lumea ami spune ca las ca se face Zuzu mare si ai sa uiti,sotul spera si el,dar pur si simplu nu.Nu ma- vad in stare (si nu-s una care m-a las usor pagubasa).Plus ca bebelu meu nu face parte din categoria bebelusilor care cum ai pui asa stau.Asa ca slabe sperante.Si supa sarcina mai am si un uter retrovers,deabea am ramas cu unul normal.....
Gata ies ca nu mai poci si-am mai stat si in picioare ca tolomaca.

Notte
Io mami de Matteo
nicole2005 spune:
Noapte buna la toata lumea!
si sa speram ca ziua de maine va aduce numai Bucurii la scutecele![]()
nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio
uriasul nostru
Cata_adr spune:
Floricel, dulcica foc scumpica ta!
Fetelor, nu mai sunt lohii, alea s-au terminat dar astea de acum nu sunt in regula. Adica nu sunt abundente, dar nici ca inainte. Sunt nevoita sa folosesc tampon. Cred ca da, o sa ma duc la doctor.
Nu stiu ce sa zic de cereale, caci eu inca nu-i dau. Nu stiu de ce doctorul meu nu e adeptul. O sa-l intreb.
Si eu ma gandesc din ce in ce mai mult la bebe2 
. Mi-ar placea sa am doi copii. Mai nasol e ca am doar 2 camere. Sper sa o rezolvam cumva...
CristinaGoji spune:
Floricel - multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca macar noaptea doarme si Vladut, dar nu chiar 12 ore. Doarme de regula 9 ore cu o pauza de masa. Dar peste zi - cam tot 1,5 ore. Nu stiu cum rezista copilul asta atata sa stea nedormit, tinand cont care numai 3 luni si e asa cam de la 3 saptamani. Chiar ma bucur ca mai are lumea si copii normali
, adica ccc care-si implinesc doza de somn. Citisem undeva ca in luna 4-a copilul incepe sa doarma mai putin - in jur de 15 ore/zi (!!!). Si mi s-a parut ca sunt niste aberatii, dar se pare ca nu.![]()
Poze
CristinaGoji spune:
Of, ca m-am luat cu disputele de pe forum si am uitat sa scriu ceva ce vroiam sa scriu inca de ieri dar n-am reusit - legat de apa in urechi la baita. Eu asa stiu - daca e obisnuit copilul din perioada de nou-nascut (primele 28 de zile) cu apa in urechi, atunci nu-i problema, ca au inca pastrat reflexul pe care-l aveau cand erau in burtica. Insa daca i-ati ferit urechiusele pana acum de apa, ar fi bine sa i le feriti si de acum inainte. Ca nu se stie daca mai au acest reflex, care se poate pierde daca nu e mai nevoie de el, adica daca urechile nu se mai afla intr-un mediu acvatic.
Poze
Cata_adr spune:
Cristina - pai atunci ai toate sansele ca bebe 2 sa fie cuminte. Stii cum se zice: cand unul e mai nazdravan celalat e cuminte si invers.
Si eu ma tot gandesc ca daca Robert e asa cuminte, urmatorul probabil imi va manca sufletul. Mama imi spune ca eu pana la 2 ani urlam nopile si nu dormeam decat leganata. Sora-mea in schimb, dormea non stop. O mai trezeau ei ca sa manance.
Pe Robert il pun in patutz si adoarme. Vorbeste ce vorbeste si apoi doarme. Ziua doarme in reprize..dimineata pe la 11, apoi afara si mai doarme cam o ora spre seara.
CristinaGoji spune:
Cata_adr - Eu nu ma risc, ca are nevoie Vladut de mine, si daca bb2 va fi tot asa ca si Vladut tare ma tem ca n-or sa mai aiba mama copii astia
A propos - ai scris foarte frumos legat de disputa.
Poze
_Ralu_ spune:
nicole, alexia papa laptic nan. cereale ii dau de la nestle orez deocamdata. chiar daca pe cutie scrie de la 6 luni, eu am vb cu medicul si mi-a zis ca-i in regula atat timp cat sunt fara gluten. poti sa-i dai cu incredere de la nestle: orez, orez si roscove si orez, porumb si tapioca. nestle au toate produsele in afara de lapticul nan1, recomandate dupa varsta de 6 luni pt ca ei recomanda diversificarea de la 6 luni. asta-i motivul!
acum tu faci cum crezi ca-i mai bine pt voi. eu iti zic ccc ca alexia e innebunita dupa lapticul cu orez....
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Wowww dar ce spor ati mai avut fetelor.... Mi-am facut lista ce..cui sa-i raspund...ca in vremurile bune
.
Multumesc fetelor care mi-au raspuns ref la scaun...precum si celor care mi-au dat PM![]()
. Asa e si la noi ...numai ca acum dupa ce s-a deranjat face dupa fiecare masa...cu exceptia noptii...am innebunit schimband la scutece si spaland-o la fundulet...
Vauva suuper pozele!!! Ce peisaje, si ce impachetata e Bianca...de cand e zapada asta? si cam cat va tine?
Sephora ma mai musca si pe mine...adica strange din gingii iar eu tip si ea rade de numai poate...sper sa ii iasa dintii dupa ce o intarc
. De cereale nu stiu ca nu fol inca ...decat laptic.
Tanima
cred ca esti o tipa tare haioasa. Voiam sa iti spun...dar m-am luat cu altele ca ti-am citit si mesajul din cap trecut...ala cu oboseala...stateam si radem singura pe aici regasindu-ma in majoritatea paragrafelor...pana la 2 luni a plans cam mult si mika noastra apoi de la 3 luni zici ca e alt copil...ma auzeau vecinii de la parter. Cand veneam de afara eram franta si ma lua de buna....si toate astea cu ajutor nu singura...mama si soacra...dar eu sunt pionul principal normal...m-am indopat cu MagneB6 si spirulina sa rezist...noaptea cand venea ma luau angoasele.... deci am ras bine cititnd de ma intreba sotul meu ce am...l-am pus sa citeasca si el
...ehhh las ca trec toate...uite ce progrese sunt de la luna la luna...
De vomitat sau regurgitat se mai intampla dar mai rar acum...doar cand o agit eu, sau o schimb imediat dupa masa...a fost mai mult cand isi marea ratia de laptic.
Raluca eu fac masajul inainte de baita cu ulei de masline, vit A si E ca sa nu fie prea uleioasa dupa aia...si apoi ca sa evit eventualele plansete. Ii dau si pe cap asa usor ca atunci cand te samponezi...apoi o spal bine cu Sampon Klorane.
Cata eu nu am asa ceva...desi am nascut normal....si eu zic sa mergi la dr...poate e normal...o secretie este...e normal dar scurgeri nu.
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA