Bucurii de sept - oct 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
CristinaGoji spune:
Nicole - din cate-mi amintesc pe forum scriau fetele la un moment dat ca nu-i problema daca formula e de la o firma, iar cerealele de la alta. Fetele dadeau Nan cu cereale Humana. Sa ma corecteze cine tine minte mai bine sau cine stie altceva. Poate nu am retinut foarte bine pentru ca inca nu am inceput diversificarea.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Sephora spune:
Nu trebuie sa-ti ceri scuze,scrisesem ca eu nu-i dau bebelusului lapte praf si ca sa nu zici ca de unde oi sti si io.Si al meu are tot 4 luni si i-am dat de 6 plus ca am luat cerealele de la Nutriben care sunt foarte bune (aste sunt ptr 4 luni)dar le-am gasit mai tarziu.Am cautat o zi intreaga Nestlle ptr 4 luni la o gramada de farmacii si numai de 6 am gasit asa ca am intrebat si mi-au zis ca nu exista si ca alea de 6 sunt ok.Sper ca m-am facut inteleasa ca sunt cam varzza la ora asta.
Io mami de Matteo
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by alexxia
Fetelor, voi cum le dati bebeilor sucul de fructe cu bibe sau cu lingurita ? Daca folositi lingurita explicati-mi si mie cum reusiti ca eu azi dupa masa de suc , aveam suc de mere si in papuci ( a trebuit sa fac dus )
Eu il dau cu biberonul. Am unul mic de 50ml special pentru suculete.
_
Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
Sephora spune:
Floricel eu nu mai vreau sa mai fac,sunt prea egosita,mi-a fost prea rau si nu as mai suporta sa mai trec inca o data,plus ca il iubesc atat de mult pe Matti incat nu vreau sa imparta cu nimeni iubirea asta,stiu sunt ca dusa dar zic adevarul.
Io mami de Matteo
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Avem si noi poze proaspete veniti de afara 8 buc si galbior 2 buc
Io mami de Matteo
Nu se vad pozele!
_
Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
nicole2005 spune:
am luat prima data de la milupa cereale cu banane si se cam stramba la ele. asta e o sa pape mami :))iar azi mar si morcov si a fost un pic mai bine. inrest papam pireut de legume si fructe si chir se bat turcii la gurita nostra
nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio
uriasul nostru
MamiLili spune:
Maaaaaaaama cat ati scris, nu ma asteptam!
Deci:
Cata, eu am avut lohii 5 sapt, inca alaptez si nu mi-a revenit menstruatia, iar secretiile sunt normale - dupa parerea mea. Consulta un medic.
Nicole, cred ca-i mai bine sa-i dai puiului tau papica ccc corespunzatoate varstei lui.
Edit (stiam ca mai tb sa raspund cuiva)
Tanima, am citit mesajul tau de sus pana jos (ala lung). Bebele meu nu mai vomita iar de regurgitat se intampla rar. Eu il tin in pozitie verticala 5 min dupa ce mananca fara sa-l bat pe spate.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
CristinaGoji spune:
Oops! Am facut o gafa, adik m-am dat de gol - Ignatica spunea ca arunca cu jucariile lui bebe de pereti. Cea care arunca biberoane de pereti sun eu
Nici eu nu mai fac nici un copil. Stiu ca nu as rezista psihic. Sper sa rezist cu Vladut si sa nu-mi cedeze nervii odata si pentru totdeauna.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Floricel eu nu mai vreau sa mai fac,sunt prea egosita,mi-a fost prea rau sa mai trec inca o data,plus ca il iubesc atat de mult pe Matti incat nu vreau sa imparta cu nimeni iubirea asta,stiu sunt ca dusa dar zic adevarul.
Io mami de Matteo
Sephora Eu in primele doua saptamani am zis ca nu-i inteleg pe cei care mai fac si pe-al doilea copil, cred ca de speriata ce eram si panicata desi bebe nu avea nimic doar bube pe fata si eu sfarcurile in pioneze... Dupa ce mi-am mai revenit si obisnuit cu bebe si, cu siguranta si datorita faptului ca e foarte cuminte, am zis ca mai vreau unul! SI l-as face cat de repede (nu chiar ca MoniCaCo...) ca mai trebuie sa dau si pe la servici, dar in 2-3-4 ani... sper sa vina si bebe2.
Cat despre impartitul iubirii, cum ziceau si fetele pe forum, cred ca se multiplica nu se imparte insa acuma cand centrul universului nostru e bebe ne e greu de imaginat inca un centru in acelasi univers...
Hai ca stau pe net de vreo 4 ore si deja primesc reclamatii cum ca am un sot neglijat asa ca ... ma duc sa-l impac
Noapte buna!
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria
Sephora spune:
CamiSol rezolvat problema.
MamiLili eu am vb si cu alte fete nu am scos-o de la mine,ati dai seama ca nici eu nu i-as fi dat copilului meu ceva ce nu-i face bine,dar nu se fabrica am inteles de la Nestle.
Oricum eu acum mai mult le folosesc pe alea de la Nutriben ca au mai multe cereale,cele de la Nestle le-am luat dor cu orez.(precum spuneam le puneam in laptele meu cat am dat antibioticul,si cate o lingura in fructe sa fie mai legate)
Io mami de Matteo