Bucurii de sept - oct 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by Sephora

Mie nu mi-a venit ciclu (sper sa nu mai vina niciodata il urasc)
vroiam sa intreb fetele care alapteaza daca sunt in accesi situatie?
Tanima in mare parte sunt de acord cu tine,dar eu sper sa se incheie odata discutiile astea si sa revenim la normal,unele din noi vad ca deja o facem.

Io mami de Matteo

Si eu alaptez exclusiv si inca nu mi-a venit ciclul si nici nu-i duc dorul. Ultimul meu ciclu a fost pe 23 noiembrie 2006, am ramas insarcinata intre craciun si revelion 2006, la 35 de zile dupa ciclu, asta, asa, ca ccc curiozitate a naturii :)))

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Floricel cred ca 23 nov 2005.Al meu a fost pe 22 decembrie 2005

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

quote:

Floricel cred ca 23 nov 2005.Al meu a fost pe 22 decembrie 2005

Io mami de Matteo

Daaaaa, ai dreptate, 23 noiembrie 2005!!!!!
Trece el..., timpul, repede, dar nici chiar asa, nu?

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Fetele am si eu o intrebare la voi. eu ii dau puiutului lapte praf nan iar cereale ii dau de la milupa pentru ca oricat am cautat eu de la nestle la noi nu am gasit decat de la 6 luni. are ceva? ca nu e din aeasi gama cu lapticul?

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

uriasul nostru

Mergi la inceput

Floricel cat e de scumpa fetita ta,mor de ea, ce grasuna e,cred ca stai toata ziua sa-i pupi pulpanitele!
Io doar stau si oftez cand m-a uit pe la fetitele voastre,mi-am dorit asa de mult fetita,dar oricum nu l-as da pe Zuzu acum nici pe 5 fetite.Raman si eu cu uitatu.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Referritor la spalat - eu am stiu ca baita se face in fiecare zi, dar spalat cu sapun doar de 2 maxim 3 ori pe saptamana. Eu asa-i fac lui bebe al meu. Pe cap il spal cu sapun Klorane si sunt multumita, nu avem cojite etc.
Floricel - cateodata nu-mi vine sa cred ca poate un copil sa doarma atata, adica 1-1,5 ore legate peste zi. Al meu pui maxim cat a dormit 40 minute legate. Dar asta se intampla rar de tot, in rest somnul lui variaza intre 10-30 minute. Sincer va invidiez
Tanima - ai fost la medic cu copilul sa vezi de ce plange atat? Eu l-am dus pe Vladut, care-i cred eu la fel de plangacios ca si Rares, la medic si am facut de 2 ori coprocultura, prima data rezultatul a fost negativ, dar probabil ca nu i-am recoltat cum trebuia si am intuit asta si am facut si a doua oara coprocultura. I-a iesit infectie cu E coli enteropatogen. Pediatra mi-a spus ca asta ar putea fi cauza la plansul lui, adica aceasta infectie ii provoaca colici foarte puternici.
Iar referitor la Ignatica - fetelor, nu cred ca trebuia luata asa din scurt. Din mesajele ei se vedea ca este demultisor cam depresata si se tot invinuia demultisor. Tineti minte faza cu biberoanele, pe care se simtea vinovata ca le arunca la nervi. Ea cred eu, simtea nevoia ca noi, cele la care a apelat s-o sustinem, sa-i spunem ca e normal ceea ce simte ea, ca nu-i singura, ca nu-i denaturata. Si chiar nu e! Uite ca Tanima simte la fel, pentru ca e si ea epuizata. Eu nu mai zic ce simt cateodata, sau ce fac, pentru ca mi-ati sari in cap aproape toate. Cand a scris Ignatica a cerut de fapt confirmarea voastra ca ea e o mama buna. Si chiar asa este! Pentru ca e MAMA! Sincer fetelor, eu, de cand am nascut, si stiu prin ce am trecut pana acum, nu-mi mai permit si nici n-o sa-mi mai permit niciodata sa judec vreo mama pentru ce face cu/pentru copilul ei. Fiti mai tolerante si daca va simtiti la un moment dat ofensate, retineti-va de la impulsul de a riposta, pentru ca sunteti MAME! Ganditi-va ce insemna acest cuvant pentru voi cand erati copii.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Nicole s-a mai vb au zis fetele ca nu are nimic,de la Nestle dupa cate am inteles nu sunt cereale de la 4 luni numai de la 6,dar sunt bune alea de la 6 nu-i fac rau.

M-a duc si eu la nana ca-s cam rupta.Va doresc o noapte linistita.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

imi cer scuze ca nu am citit si din cauza asta. dar puiul meu are 4 luni pot sa ii dau din cele de la 6 luni?

nicol
mami de puiut dulce

uriasul nostru

Mergi la inceput

A inceput sa ninga si la noi!!!

nicol
mami de puiut dulce

uriasul nostru

Mergi la inceput

quote:

Floricel cat e de scumpa fetita ta,mor de ea, ce grasuna e,cred ca stai toata ziua sa-i pupi pulpanitele!
Io doar stau si oftez cand m-a uit pe la fetitele voastre,mi-am dorit asa de mult fetita,dar oricum nu l-as da pe Zuzu acum nici pe 5 fetite.Raman si eu cu uitatu.

Io mami de Matteo

Sephora, multumim de aprecieri si noi ne dorim un Zuzulet dar mai incolo putin. Sotul meu isi dorea baiat dar acum zice ca mai vrea o fetita; e topit de tot si si eu la fel.

poze cu noi

Mergi la inceput