Bucurii de sept - oct 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 17
lakioana spune:
Am promis niste poze...pana azi nu am avut timp...
DAR...Acum ma voi tine de cuvant...
AICI ne puteti vedea pe noi in ipostaze noi...pt. ca bineinteles ca am crescut si noi si stim sa facem mai multe...

Am reusit sa il fotografiem si pe binecunoscutul si mult controversatul BABY EINSTEIN...
...
Doar uitati-va la poze...
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
alessia80 spune:
Neatza!
ALEXXIA- exista tetine Avent cu flux reglabil speciale pt hrana semisolida! EXCELENTE!

Bucurosi si bucuroase de 28!

ROX- mai da' ce fata studioasa si ganditoare...de frumoasa, nu mai zic!...
TANIMA- de acord cu tine in ceea ce priveste 'mai multa indiferenta si detasare' fata de parerile de pe forum.
In ceeea ce priveste farmaciile si distribuitorii iti spun doar atat: eu fac parte din acel segment de clienti pt care calitatea serviciilor primeaza in fata produselor!
danidani74 spune:
La multi ani bucuriilor nascute intr-o zi de 28!
Noi crestem frumos si papam inca numai lapte praf.
Eu sunt convinsa ca toate mesajele sunt citite si daca nu mi se raspunde este ca poate nu am pus o intrebare.
Pt. mine forumul asta e legatura mea cu Rom.Poate nu ma credeti, dar mie dor de acasa si de tot ce inseamna Romania!Nu intru des pt. ca, ma repet, nu prea am ce sa intreb dar va citesc in fiecare zi, ma intristez si rad alaturi de toate.Vauva, mie dor de asa o zapada
.
Emma
Dana mamica fericita de
Emma 5-11-2006
Poze noi
alessia80 spune:
LAKIOANA- ma declar fan Reby
ILEANA- ajuta-ma si pe mine, stiu ca tu ziceai ca-i dai Ilincai piure de cereale. Cum i-l faci? Eu am incercat instruct. de pe cutia de Humana si-mi iese foarte lichid amestecul, mai degraba i-l dau cu bibe decat cu lingurita! Tu cum faci?
alexxia spune:
quote:
Originally posted by lakioana
Am promis niste poze...pana azi nu am avut timp...
DAR...Acum ma voi tine de cuvant...
AICI ne puteti vedea pe noi in ipostaze noi...pt. ca bineinteles ca am crescut si noi si stim sa facem mai multe...
Am reusit sa il fotografiem si pe binecunoscutul si mult controversatul BABY EINSTEIN......
Doar uitati-va la poze...
_
Lakioana mami luiRiana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
Super poze
pentru Rebeca frumoasaAlexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fi liber ?
itzy-bitzy spune:
Lakioana ..o frumoasa Reby...cel mai mult imi plac pozele de la baita si cu parul valvoi...gen Einstein...este una in care parca fuge de pe prosop
...sa va traiasca
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Fetele din Bucuresti ...iesiti cu bebeii azi afara? Pe mine ma incanta soarele asta dar cam bate vantul...voi ce faceti?
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
danidani74 spune:
Fetelor cu cezariana, ce exercitii fizice imi puteti recomanda ca sa mai scap de burtica?
M-am saturat sa o tot vad in afara pantalonilor!!(am exagerat putin
)
Emma
Dana mamica fericita de
Emma 5-11-2006
Poze noi
alexxia spune:
quote:
Originally posted by danidani74
Fetelor cu cezariana, ce exercitii fizice imi puteti recomanda ca sa mai scap de burtica?M-am saturat sa o tot vad in afara pantalonilor!!(am exagerat putin
)
Emma
Dana mamica fericita deEmma 5-11-2006
Poze noi
Si eu sunt interesata de ceva exercitii. CIne ne ajuta ?
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fi liber ?
lilina spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Of, ca m-am luat cu disputele de pe forum si am uitat sa scriu ceva ce vroiam sa scriu inca de ieri dar n-am reusit - legat de apa in urechi la baita. Eu asa stiu - daca e obisnuit copilul din perioada de nou-nascut (primele 28 de zile) cu apa in urechi, atunci nu-i problema, ca au inca pastrat reflexul pe care-l aveau cand erau in burtica. Insa daca i-ati ferit urechiusele pana acum de apa, ar fi bine sa i le feriti si de acum inainte. Ca nu se stie daca mai au acest reflex, care se poate pierde daca nu e mai nevoie de el, adica daca urechile nu se mai afla intr-un mediu acvatic.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe