Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ralumat, da ce se-ntampla la mamici de sept-oct?? Na ca m-ai facut curioasa; daca apuc ma duc sa arunc un ochi.

Eu mai "spionez" si piersicutzele de iulie-august.. ca sa stiu ce ne-asteapta. Ele sunt in plina diversificare, cu supe, sucuri, branzica si alte cele.. Valeu, se apropie!!

11 aptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by deeaA

Neata,mamici!
PLEASE spuneti-mi si mie ce fel de ceaiuri dati la BEBEI,ca eu n-am vrut sa-i dau lui,le beam eu,iar lui ii dau sab simplex si bonisan,dar n-au nici un EFECT,sunt terminata!
ASIZAvad ca ti-au rasp.mai multe fete dar eu iti spun din proprie experienta,pt.ca eu asa l-am luat pe bebe din maternitate,era plin,din cap pana in picioare,ele vb intre ele si spuneau ca baiatul se prezinta cu icter si cu eritem la iesirea din spital,dar nu s-a obosit nici una sa-mi spuna si mie ce sa-i fac,dar eu am sunat-o pe dr.mea pediatra si mi-a spus sa-i dau seara pe pielea curata-fara ulei de bebici sau vreo crema-cu pudra baneocin,iar in cateva zile nu mai avea nimic.

deeaAde DAVID IONUT

Eu ii dau in cursul zilei, cand plange de sete (pentru ca mananca exclusiv formula), un ceiut facut din 100 ml apa, 1 plic Baby Calm si jumatate de plic Baby Drink (la sfatul pediatrei). In crizele de colici, ii dau Baby Drink , ca scoate partzurile imediat. In crizele puternice de colici la noi functioneaza siropul Colic Baby, pus in 20-30 ml de ceai sau lapte. Il calmeaza si il adoarme in cateva minute, nu se mai screme....la noi partea proasta cu acest sirop e ca nu scoate gazele si isi pierde efectul dupa 2 ore . Acum, de cand e mai linistit, folosim formula: o masa 15 picaturi de Sab, o masa 3 ml de Colic Baby, puse in biberon...iar cand se mai strange de picioruse, Baby Drink sau Flatulin pe burtica. Sper ca ti-am fost de folos, si succes la experimentat...ca si eu le-am incercat pe toate!

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

buna dimineata!!
noi din nou raportam o noapte linistita, bebe a dormit pana la 5 dimineata!!
deeA eu ii dau baby calm, dar atunci cand ii fac ceaiul ii fierb si o 1/2 de lingurita de chimion. e foarte bun, iti recomand sa incerci. de asemea la noi nu a avut nici un efect sab simplex, noi am folosit bonisan (de 3 ori/zi, cate 10-15 pic) si mai nou seara ii dau espumisan. sunt foarte multumita, de cand il dau doarme toata noaptea linistit (nu stiu daca de la el). apropo.... fetele care le dati bebeilor espumisan am o ?: de cate ori le dati pe zi? si cate picaturi??
miro felicitari pt baita singura!
pa!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Am citit un pic, se cearta ca chiorii. Dar am aflat altceva. Nici nu stiu daca sa va spun...

Mai bine sa fiti in garda: aveti mare grija cu virozele astea si la prima banuiala tabarati pe pediatru! Chiar daca vi se pare ca-l stresati aiurea, mai bine mai mult decat mai putin.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93059

N-o sa fiu paranoica, o sa continuam sa iesim zilnic afara - asta il intareste- dar diseara cand tre sa mergem scurt la cumparaturi, Grigore va ramane in masina cu ta-su.

11 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Da, tocmai am terminat si eu de citit.....acum dau in paranoia. Ruxandra, am fost la un pas sa te sun.....pentru ca al meu baietel cumintel nu vroia sa manance....si nu stiu cum se manifesta rosul in gat. La mintea mea, ma gandeam ca daca inghite cu placere ceai,ar trebui sa nu il doara gatul.....pana la urma, foamea a invins si a ras 100 ml de lapte. Numai ca pe mine tot ma ingrijoreaza, ca pe astia 100 i-a mancat la 5 ore de la ultima masa. Intre timp, este linistit (chiar prea linistit pentru cum eram noi invatati), a chiuit, s-a uitat la carusel.....acum doarme. Incep sa-l suspectez ca nu-i prea place gustul de la Nan, nefiind dulce.....dar asta e, sper sa se invete el odata si odata.....
Multa sanatate tuturor bebeilor si nu va speriati, eu zic sa cititi pe linkul de mai sus.....macar mai stiti ce simptome sa urmariti.

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ma vad nevoita sa-i fac radiografie...medici nenorociti...M-AM SATURAT DE EI

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Ruxandra_sb-a facut vaccinul in amandoua picioruse si mi se parea ca o doar ambele acum nu mai are nimic

Pe B1 tv se vb despre viroze la copii e f important

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ralumat, cred ca s-au inteles Luca si David cel putin la somnul de noapte.. si al meu a dormit de la 22 la 4.30 dimineatza, apoi s-a trezit la 7.30 a papat si iarasi somn pana la 10.30 dupa care papa si acum sta si gangureste in pat. Deci, Luca a papat ceva si sper sa pape si David. Eu nu am gasit acest Colic Baby la farmaciile in care am fost.. poate mai ajung azi pe undeva, daca am cu cine sa-l las pe Luchitza. Bate tare vantul aici si nu l-as scoate afara.
Danita, pupici .
Laura, ii mai dau si eu espumisan la masa de 19 (10 picaturi) si seara la 22 (tot 10). Nu ii dau in fiecare seara, mai alternez cu Sab Simplex sau Bonnisan.
Ruxandra, chiar de dimineatza am citit... Doamne, nu imi vine sa cred.. de cand am citit sint intoarsa pe dos...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ralumat, cred ca s-au inteles Luca si David cel putin la somnul de noapte.. si al meu a dormit de la 22 la 4.30 dimineatza, apoi s-a trezit la 7.30 a papat si iarasi somn pana la 10.30 dupa care papa si acum sta si gangureste in pat. Deci, Luca a papat ceva si sper sa pape si David. Eu nu am gasit acest Colic Baby la farmaciile in care am fost.. poate mai ajung azi pe undeva, daca am cu cine sa-l las pe Luchitza. Bate tare vantul aici si nu l-as scoate afara.
Danita, pupici .
Laura, ii mai dau si eu espumisan la masa de 19 (10 picaturi) si seara la 22 (tot 10). Nu ii dau in fiecare seara, mai alternez cu Sab Simplex sau Bonnisan.
Ruxandra, chiar de dimineatza am citit... Doamne, nu imi vine sa cred.. de cand am citit sint intoarsa pe dos...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am dat si eu pe B1tv dar am apucat putin sau poate continua dupa publicitate.
Dolores si eu am fost nevoita sa-i fac radiografie, ma macina si acum ca i-am facut, dar macar ne-am convins ca nu are pneumonie. Am tremurat de nu mai stiam de noi pana ne-au dat rezultatul. Daca trebuie, fa-o, important e sa previi orice complicatie.
Eu nu am mai scos-o afara, dar la tv vad ca zic ca ar trebui scos. Mi-e frica dar cred ca o sa o scot si eu azi, e cam palida de atata stat in casa.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Mergi la inceput