Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Bebe Octavian de P_Onu
Bebe Tudor de Danita
Bebelina Oana de Dia
Daria de Somleac

Sa cresteti mari si voinici....!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Yagmur, sigur gasesti Colic Baby la Help Net.Aveti doua farmacii in Cluj, una in Piata Mihai Viteazul si una in Cora. Este un sirop natural de la Erbavita.

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Buna. Am si eu o rugaminte. Spuneti-mi si mie cum se manifesta "rosu in gat" . Eu am racit si ma tem sa nu ia de la mine raceala. Ii curge nasul. Azi noapte pe la 4 eu eram cu aspiratorul in priza, trageam mucisorii. Nu are temperatura. Si e vioaie. Dar m-am ingrozit cand am citit. Sa sun medicul doar pentru mucisori? Nici nu stiu ce sa fac...
Multumesc mult. Pupici .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina

varsta Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

poate are cineva chef si timp sa povesteasca ce a fost pe BITV??!! Pupici!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

am citit si eu subiectul cu simtomele virozei, m-am ingrozit!

Felicitari celor ce au avut o noapte buna, eu raportez o noapte nedormita! Si era asa de bine ca dormea de la 23.30 pana dupa 4.30, uneori chiar pana la 6... Azi-noapte nu a inchis un ochi pana la 5.30 si la 8.00 imi zambea cu gropite!
Voi cum combinati diferitele siropele anti-colici? Ca se pare ca a inceput distractia serioasa si la noi!
Cum sa fac sa imi dau seama care ii face mai bine? Cum pot sa combin ca sa nu ii dau prea mult? Dozele maxime sunt clare pt fiecare produs, dar cand combinam cum facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

quote:
Originally posted by dolores

ma vad nevoita sa-i fac radiografie...medici nenorociti...M-AM SATURAT DE EI

dolores si David Cristian -22.11.2006-

dragutza, s-a mai intamplat si altceva sau te-a alarmat subiectul cu simptomele virozelor?
tin pumnii sa fie totul ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ralumat, merci mult de informatie.... acum sa vad pe cine trimit la Cora
Marcelac, eu in timpul zilei daca vedem ca e linistit nu-i dadeam nimic sau maxim de pe lume Bonnisan. Dar seara, folosesc ori Sab Simplex or Espumisan....
Acuma, vreau sa incerc si Colic Baby, ptr ca se pare ca ptr el Bonnisan e apa de ploaie...
Sincer, nici eu nu mai stiu ce sa-i fac; dar azi ma bucur de seara trecuta cand a dormit.. (prima zi fara criza de colici in 3 sapt)

A venit ora de masa... va pupicesc in zbor

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

m am apucat si eu de recuperat ca n am avut ieri net si dupa ce am scris ditamai mesajul mi s-a restartat calculatorul si dupa nu mi a mers iar netul si am dat un alt copy si am pierdut si mesajul. of parca vad ca se trezeste...

scrisesem mult pt miraco, sa te conving sa renunti la bibe...si noi am patit la fel, inca mai face asa, dar dupa ce se linisteste... poate am timp de un pm mai incolo...nu astepta sa se stranga, cu cat suge el mai mult, cu atat sanul face mai mult. daca astepti sa se stranga o faci pt tine, sa simti sanii plini...pt el e la fel sau mai putin...

cris felicitari. te asteptam cu povesti de la eveniment. ce, cum, cat...

asiza kk verde e de la stat prea mult...noua asa ne a zis dr si s a verificat...daca sta cate o zi, incepe sa se inverzeasca, daca sta doua....deja e de alien...

da semne. daca e alarma falsa revin

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dia
oana
sa ti traiasca si sa fiti fericite

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by marcelac

am citit si eu subiectul cu simtomele virozei, m-am ingrozit!

Felicitari celor ce au avut o noapte buna, eu raportez o noapte nedormita! Si era asa de bine ca dormea de la 23.30 pana dupa 4.30, uneori chiar pana la 6... Azi-noapte nu a inchis un ochi pana la 5.30 si la 8.00 imi zambea cu gropite!
Voi cum combinati diferitele siropele anti-colici? Ca se pare ca a inceput distractia serioasa si la noi!
Cum sa fac sa imi dau seama care ii face mai bine? Cum pot sa combin ca sa nu ii dau prea mult? Dozele maxime sunt clare pt fiecare produs, dar cand combinam cum facem?

marcela de Ana (8.12.2006)

Mie mi-a zis pediatra sa socotesc doza maxima admisa de la fiecare produs si sa-l impart la numarul de mese pe care le am. De exemplu, la Colic Baby doza maxima pe zi e de 15 ml. Pentru ca nu mai am nervi sa astept sa apara criza si sa-i dau o doza de 5 ml, ii dau alternativ cu Sab. Deci, o masa 15 picaturi de Sab (ca in prospect zice ca se poate da la fiecare masa), o masa 3 ml de Colic Baby (asta ca pana acum avea 8 mese pe zi, si-mi ieseau 4x3 = 12 ml; 4 x 5 era prea mult, iesea 20). Sper ca ai inteles ceva, ca barbatu-meu face misto de mine ca fac alchimie cu siropurile de colici. Si ca sa-mi dau seama care e bun, le-am incercat. Ideea e ca la Colic Baby asta nici nu se screme, nici nu plange. Doarme. La Sab, se screme dar mai putin si ambele au efect indelungat. La Bonnisan efectul era de linistire pentru urmatoarele 10 minute, pe urma se lasa cu scremete si urlete. La Gripe a reactionat din prima: a inghitit doza si a urlat ca din gura de sarpe 2 ore. Deci...experimente

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput