Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)
Raspunsuri - Pagina 23
dianocica spune:
ruxandra
si noi am iesit azi un pic dar batea un vant...cand prindeam cate o rafala...sa ne ia cu tot cu carucioor...asa ca am facut cale-ntoarsa repejor...acum ca m am uitat la el (doarme in carut dupa fiecare iesire, nu il mai mut...) e un pic 'prafuit' pe fata. a ajuns ceva si pe la el desi am bagat capul de mai multe ori si nu se simtea nimc...
of, dolores, iti tin pumnii. mai bine asa, sa fi sigura...
ralumat
poate ne vedem cand sa mai linisteste vantul asta...
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
alexandra_25 spune:
Fetelor...eu sincer nici nu ma uit la stirile despre viroze si nici nu citesc nimic despre ele...incerc sa fiu optimista si precauta...sincer si asa sunt eu prapastioasa si asta mi-ar mai lipsi...am facut asa o chestie cand eram insarcinata..am citit despre acel caz cand a murit mama la nastere...si nu am mai fost buna de nimic zile intregi si gandul asta m-a urmarit pana am nascut....nu va mai ingrijorati...nu faceti decat sa va stresati si pe voi si sa transmiteti asta si copiilor....!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
poze
miraco spune:
Bambo,Laura,Donia,Asiza,Ruxandra,Dianocica(ast pm cu ce doreai sa-mi zici) multumesc din sufletel pt ca mi-ati raspuns asa de repede...va pupic dulce,dulce si eu si Alessia. Mai citisem eu si ma gandisem ca nu prea ar fi bine sa scot de tot o masa de la tzitzi.Deci ideea este sa o pun sa suga eventual mai des...problema este sa o linistesc.Va zic ca la masa de la pranzul de azi...i-am dat tzitzi nu am mai sarit peste...dar i-am mai dat completarevreo 50 ml...offff.Macar nu am sarit-o.Oricum fac efortul sa o linistesc...si s-o pun iar mai tarziu cum ati zis voi.Sunt sigura ca va fi greut si pt mine si pt ea...dar ce bine ca va am pe voi...mi-ati deschis mintea.Stiam eu ceva...dar cand vine de la voi...parca e altfel.
Acum incerc sa vad ce-i cu panica asta pe aici...nu stiu ce ati citit si unde despre viroze...Incerc sa deschid linkul pus de ruxandra...poate gasesc acolo...
Miraco
cu
Alessia Elena(10.12.2006)
dolores spune:
zi-mi te rog,nu sunt prea mici pt radiografii?sunt totusi niste radiatii.maine ma duc la budimex..asa m-am saturat...
quote:
Originally posted by mayaione
Am dat si eu pe B1tv dar am apucat putin sau poate continua dupa publicitate.
Dolores si eu am fost nevoita sa-i fac radiografie, ma macina si acum ca i-am facut, dar macar ne-am convins ca nu are pneumonie. Am tremurat de nu mai stiam de noi pana ne-au dat rezultatul. Daca trebuie, fa-o, important e sa previi orice complicatie.
Eu nu am mai scos-o afara, dar la tv vad ca zic ca ar trebui scos. Mi-e frica dar cred ca o sa o scot si eu azi, e cam palida de atata stat in casa.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
miraco spune:

Ce sa mai zic...Ma apuca panica...

Dolores,dar ce simptome are Davidutu???
Si bebelina mea mai tuseste..dar am pus-o pe faptul ca se mai ineaca...stranuta...of doamne...deja simt ca o iau razna.Ai vostrii bebeluti stranuta? Sau tusesc cand se ineaca???Febra nu a facut deloc si sper nici sa nu faca.Doamneeee...Fug la un somnic...sa n-o iau razna
Miraco
cu
Alessia Elena(10.12.2006)
Dia1609 spune:
avem 2 luni 

dianocica, miro, alexandra, ruxandra,

Dia
de
Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Dia1609 spune:
Tudor de Danita
Octavian de p_onu
Dia
de
Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
dolores spune:
citeam cu tristete ce scria porumbitza la sept-oct si cu parere de rau pot zice ca a da un sfat pt binele copilului e urat sa te plangi il alta parte ca esti mam denaturata si nici nu te-a criticat nimeni,zau asa.suntem aici pt a ne sfatui,pt a spune ce e bine si ce nu,totul doar pt binele micutzilor.mie una imi pare tare rau ca te-ai simtit asa cum ai scris..vreau sa copiez mesajul pt ca si eu am fost una din mamicile care a sfatuit-o desi nimeni nu- vrea raul
BUNA eu sunt o mamica de noiembrie decembrie dar mai bine ma potrivesc aici ca suntem pe 31 octombrie, dar nu asta am vrut sa spun. Eu va admir de mult timp inca de cand eram gravida si acum va citesc deoarice problemele sunt mai aproape de voi. Si nu-mi place de ceea ce se intimpla aici hai sa va zic eu iam dat pustiului suc de portocala ca aveam cu el probleme cu kk si acum merge foarte bine si ii dau in continuare si pediatra a zis ca ok daca nu-l doare burtica pe forum am fost tare criticata de gestul meu mai nu m-am clasat la mame denaturate dar eu tot ii dau in continuare . Ce vreau sa va zic pe forum sunt pareri dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne facen chear asa probleme.Eu una citesc pe toata lumea de unde invata cate ceva de unde nu dar pina la sfirsit fac cum crde ca este mai bine pentru noi. Parera mea este sa nu plecati nici una ca totusi ati petrecut ceva timp aici.Astea sunt nimicuri.
Va pe toate si sa stiti ca-mi sunteti tare dragi toate si va admir mereu
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL(31.10.2006)
www.yahoo.photos.com/stelastratulat/bebe
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
dolores spune:
miraco, david stranuta,tuseste si are mucisori.nu-i curge nasul...dar faza cu stetoscopul mi-a dat de gandit
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
desiree spune:
pai dolores, stii cum e cu facerea de bine, nu?
eu m-am abtinut dar am impartasit parerea voastra !
fiecare cum considera! sunt curioasa mamicile de acolo ce au sfatuit-o?
pupici
desiree si bebe Octavian 
pozici