Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani! Sa fiti iubite!

Gaby, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos! M-am gandit si eu ca ar fi mai bine sa trimitem scrisoarea pe mail administratorilor. Vad ca deja le-a scris Ruxandra. Succes!

Romana, succes in aplicarea sfaturilor fetelor! Eu nu am ce sa spun in plus. Noi nu prea facem nimic nici unul . Adica, nu lasam casa sa se prabuseasca pe noi, dar facem amandoi (nu impreuna ) strictul necesar. Iar de gatit, gateste mai mult el .

In ceea ce priveste copiii, nu prea reusesc sa ii implic. Maria isi mai strange jucariile, dar doar santajata (ca si Mariuca), iar cu Stefan nu ma inteleg deloc.

Noi ne luptam din nou cu o raceala, copiii mei tusesc, tusesc, tusesc. Ama, ma bucur mult ca fetele sunt mai bine. In momentul asta eu iar nu stiu cum sa o mai scot la capat cu tusea. Pe Maria o pazesc toata noaptea, ii dau Paxeladine, care parca o mai linisteste pe moment. Cred ca o sa ii fac si eu niste teste, mi-a zis dr-ul si ceva de niste pufuri, dar mai astept putin...

Pe Stefan nu l-am inscris inca la cresa/gradi. Trebuie sa gasesc momentul prielnic sa o abordez pe directoarea de la gradinita Mariei, sa vad cand il poate primi. As vrea in toamna, dar nu stiu daca pana atunci va renunta Stefan la scutec.

Andra, si eu zic sa renunti la Baby Expo. Poate iese totusi taur, baiat de casa si sa se inteleaga bine cu tine. Taurasul meu de acasa este din pacate tare departe de ce mi-am imaginat eu . E mai berbec decat un berbec veritabil .

Crisa, spor la pregatiri de botez! Cu scutecul, la Maria a fost usor, dar ma pregatesc sa iti cer sfaturi ca Stefan nu e deloc prieten cu olita.

Maadi, succes cu gradinita!

Maria a avut ieri sebarea surpriza de 8 martie. A fost cam aeriana, era prima care trebuia sa recite si s-a pierdut. Cand a ajuns in fata, si-a bagat degetul in gura... i-a luat ceva timp pana a reusit sa deschida gura.

Am vorbit cu educatoarea si mi-a zis ca nu are nici o problema cu ea. Nu e nici retrasa, nici obraznica, participa mereu la lectii, e data exemplu, mi-a laudat-o ca vorbeste f. frumos, ca stie sa se faca inteleasa foarte bine, ca e inteleapta. Sa nu imi fac probleme, ca in nici un caz nu se poate spune despre ea ca un copil cu probleme de adaptare, e chiar infipta, cand e cazul.

Acasa, e alt copil . Nu ma inteleg cu ea nicicum. Am citit ca e normal, ca la varsta de 4 ani, copilul trece iar printr-o faza de nagatie. Zilele trecute, ma apucase disperarea si ma gandeam serios sa o duc din nou la psiholog, pentru ca are niste manifestari foarte urate: ma loveste, vorbeste urat, se "bebeluseste", se poarta f. urat cand e cu mine in public.

Cam atat pentru azi, ca m-am intins, nu gluma.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Bunaaa,
LA multi ani de 8 Martie, sa fiti iubite si sa va bucurati de soti&copii!!!!

un cadou haios de la noi aici

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gio, !

Am mai pus si eu poze noi aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Vai, Cornelia, cat de dulce e Stefan . Copie la indigo a Mariucai, doar cu alte culori . Si Mariuca a crescut mult si parca s-a mai subtiat, cum ii sade bine unei domnisoare .

Gio, o expresie de milioane ati prins in poza .

Pufulet, bravos pentru schiat. Este foarte mult pentru varsta ei, e grozav! Avantajul mersului frecvent...

Andra, da-l incolo de baby expo, ca nu e nici primul nici ultimul. Stai in pat linistita, ai grija de ala micu, nu te da in petec pe ultima sta de meteri. Te admir pentru calm, cred ca faceam 13-14 daca eram in locul tau .

Claudya, esti acasa deja?

Ruxandra, sa ne spui ce iti spun moderatorii!

Noi suntem bine, am avut si noi ieri serbare de 8 martie, a fost mai bine ca de Craciun, nu a plans, a zis si poezia cam la fel ca ceilalti, a mai stat cate un pic langa mine. E timida, e clar, dar educatoarele insista ca mai putin faza cu plansul cand e lasata dimineata, s-a integrat foarte bine si nu am motiv de stres. A, si a trecut deja o saptamana de cand merge si nu tuseste . Doar ca la ei in grupa e epide,ie de varicela si ea nu e vaccinata... Sotzul ar fi vrut sa o tinem acasa dar m-am opus, daca e sa faca, mai bine face acum.

I-as ura Marttei concediu placut dar cred ca e deja in avion .

Va pup si w/end placut, noi ;ergem la munte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

scrisesem si eu un mesaj mai devreme si nu am mai apucat sa-l trimit... s-a pierdut...

acuma sa vad daca reusesc sa imi regasesc ideile?!

salutare fetelor! (pana aici a fost usor...

cu oarecare intarziere (imi motivati absentza, please? ) va doresc LA MULTI ANI ! de ziua femeiii, sa fiti fericite, iubite, sanatoase si pline de energie! si nu in ultimul rand, NOROC! (ca sanatosi erau si aia de pe Titanic, si la ce le-a folosit???? )

noi suntem bine, obraznicutzi si neascultatori, tot in perioada lui NU (apropos, zice cineva ca sa termina candva perioada asta??? SIGUR??? CAND???)

la gradi nu au avut serbare de 8 martie, dar mi-au facut cu manutzele lor cate un mic cadou, bogdan un ghiocel frumos din hartie decupata si lipita( a rugat pe educatoare sa il lase sa faca 2, ca sa aiba si tudor ce sa-mi dea cadou ....); tudor a facut o inimioara din hartie rosie.

au invatat poezii tematice care ma induioseaza pana la lacrimi de fiecare data cand ii aud ca le spun - si cantecelul 'de ziua ta, mamico'.... ala de-l cantam si noi cand eram copii

la servici am o perioada oarecum aglomerata, din cauza asta nu prea mai reusesc sa scriu, desi de citit va mai citesc pe diagonala, printre hartzoage si dosare... partea buna este ca la sfarsitul lunii plec pt 3 zile in Antalya programul este incarcat dar sper sa reusesc sa fac macar o baie la degetele picioarelor... daca hotelul nu va fi prea departe de plaja !
_

gaby - felicitari pt BB! te asteptam cu drag inapoi, sa ne povestesti despre burtica!

cornelia - ti-am vazut si eu frumosii pictori... sa-ti traiasca si sa fie sanatosi! vad ca ati avut si 2 cm de zapada de care ati profitat din plin! eu inca mai sper sa ajungem intr-un we la munte, la sanius, dar cum portofelele astea bata-le vina au o gaura undeva....

crisa - am inteles bine?! te pregatesti de botez deja?! spor la treaba!

nu mai raspund la alte intrebari ca intarzierea e deja prea mare si nu mai are sens...

pupici cu lipici, sper sa reusesc sa intru mai des!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Andra, m-ai pierdut cu Gelutzu?
Dana, am si eu o f. buna prietena care a mers pe principiul daca e sa o faca mai bine o face acum ca e fetitza...si de 4 saptamani se chinuie. O saptamana si ceva a tamponat bube la copil, plangandu-i de mila ca are pana si in gat si in fund si nici nu a treminat bine cu copilul cel mare ca a facut si cel mic, si iar a luat-on de la capat cu mixtura, antitermicele si jalea. fatita cea mare a ramas \u un semn pe fata iar cel mic sa scarpina in draci si sta acum cu inima in gat asteptand sa vada urmarile. Vaccinu-i sfant, parerea mea! Iar paza buna ...

Mergi la inceput

Gabi, sa fie intr-un ceas bun!
Si pentru ca ati venit cu sfaturi pentru Romana, uite unul si de la mine. Cinic, dar sanatos pentru minte, trup si suflet : Consoleaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

buna fetele,

martta, cred ca-ti raspund cam tarziu - eu am baut cafea si in afar de efectul laxativ clar, altceva n-am observat la bb.

gaby, felicitari pt sarcina!!!!!!!!!!!!!!!!asteptam surioara!!!

andra, am ratat si eu un babyexpo, din aceleasi motive! o sa ma gandesc la voi cand voi merge pe acolo

cornelia
, incredibil cat de mult seamana copiii tai, (vorba danei, difera culorile)!

noi raportam prima imbolnavire in tandem, sa speram fara complicatii (la eva).

va pupam
pupici fetele

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie

Mergi la inceput

Corneila, uitasem ce era mai important...Stefan si Maria. Jos palaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Bibi

Mergi la inceput