Copilasi de iunie-iulie 2003 (79)
Raspunsuri - Pagina 25
romana spune:
Crisa: Mare dreptate ai Crisa.
Trebuie sa vad cum ma organizez la cap ( ca m-am cam timpit de cind stau acasa, probabil si de la oboseala). Am intrat intr-o rutina de robotel din care daca ies parca ceva nu e in regula.
Probabil ca-mi va face bine reintoarcerea la servici, desi ... nu ma astept sa fie paradisul acolo. Macar mai fac si altceva decit ce fac de 4 ani incoace. Sint deja 4 ani de cind stau acasa si cred ca-mi ajunge.
De jucat se mai joaca cu copiii dar eu am tot timpul senzatia ca e pe fuga si vrea sa scape. Acum a inceput si Cristi sa-l traga de mina sa se joace cu el asa ca cedeaza mai des la rugamintile lui. Sper ca in timp , cind vor fi si copiii mai mari sa aiba mai multe activitati impreuna cu ei. Macar atit sa faca din initiativa lui, cu placere si chiar sa-l bucure asta.
In privinta pampersului de noapte eu nu ma stresez sa-l scot. Cind o sa vad ca se trezeste cu el uscat atunci o sa renunt. Cel putin acum asa gindesc. Toate la timpul lor.
Felicitari pentru sarcina Gabi
Andra Stai cuminte acasa si profita ca ai ajutor si esti "regina".
Oare stiti careva numarul de telefon de la clinica unde lucreaza dr. Jianu Mihai? O sa intreb si la parintii intreaba. Sau poate stiti daca e intre Piata Romana si Sos. Stefan cel Mare ca sa stiu cum sa ma orientez si incotro sa o apuc; ori e catre televiziune?
Ca eu stiam ca Jianu lucreaza la Medicover , unde am fost cu Cristi in 2004, dar de acolo au zis ca nu mai e de un an la ei.
As vrea sa fac o programare telefonica si sa nu fac mai multe drumuri pina acolo.
Iar in final o intrebare existentiala:
Mamele de baieti si chiar cele de fete: v-ati gindit cum sa faceti sa va educati copiii in asa fel incit sa va ajute la treburile casei? De cind incepem? Ca la faza cu adunatul jucariilor la noi e cam asa: Maria si Crsiti le aduna cu sirguinta, dar Aline eun mare smecher. EL nu participa, el zice "eu nu pot, mama sa le adune". La alte treburi ma ajuta cu placere, chiar din proprie initiativa. Banuiesc ca face doar ce-i place. Asta mijlociul o sa ajunga ceva in viata si am impresia ca fara efort. E si o fire vesela, el tot timpul cinta si ride de parca ar fi sarbatoare. Adevarul e ca el imi da toata forta sa merg mai departe. Cristi e mai serios dar si mai sensibil, iar Maria e inca mica si nu si-a definitivat intentiile. Ea e genul mai plingacios. Daca nu se intimpla cum vrea ea se pune pe urlat.
Hai sa vedem cum ne ajuta copiii in casa.
Cristi ma ajuta sa pun hainele la uscat, el pune sosetele.
Tot Cristi a dat si cu aspiratorul.
Maria si Alin ma ajuta sa duc cutia cu detergent pina la masina de spalat ( din baie in bucatarie).
Maria ma ajuta si cu ligheanul in care scot hainele, il aduce cind e gol.
La spalat vase inca nu i-am lasat dar ma gindesc ca poate e momentul sa invete Cristi sa faca treaba asta, macar farfuri si tacimuri.
Acum fug la bucatarie sa spal vasele.
Cornelia: Ce mai faci? Cum se simte mama ta? Copiii sint mai bine? L-ai dus la gradi pe Stefan.
Romana si cei trei pitici.
madic spune:
Romana - legat de stransul jucariilor, la noi e lege ca Mariuca sa-si stranga singura jucariile, cel mult o mai ajutam noi cand sunt prea imprastiate multe piese mici. Cum am reusit? Simplu: la noi vine Zana jucariilor noaptea si ia toate jucariile pe care le gaseste imprastiate prin casa.
Sa nu-ti inchipui ca nu mai are si Mariuca momente de razvratire, cand zice ca nu vrea sa le stranga, iar atunci ii spun senina (dupa multe exercitii si strans din dinti ): "bine, inseamna ca nu mai ai nevoie de ele, pentru ca stii ca vine Zana si le ia daca le gaseste asa". Raspunsul? Invariabil: nuuuu, le strang .
Incearca ceva de genul acesta si vei avea succes, chiar si cu Alin.
Va pup pe toate si ma intorc la treaba .
ruxandra_sb spune:
In primul rand, buna ziua!
Eu sunt o colega de-a lui Cgaby, de la tauroaice. Am aflat si noi minunata veste (multumim Martta ) si tare mult ne-am bucurat.
quote:
Originally posted by martta
Fetelor, dupa ce am citit vestea data de Bychi, am incropit o scurta pledoarie in favoarea redeschiderii contului lui Gaby..
Dragelor, si eu m-am gandit la cam acelasi lucru.
Dar cum contravine regulamentului, m-am conformat si voi trimite un mail cu cererea de redeschidere la info@desprecopii.com.
Am acordul lui Gaby. Ma gandesc ca daca trebuie o lista de sustinere sau daca administratorii vor sa afle si alte pareri, sa fiti pe faza. Multumesc.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
martta spune:
"La multi ani!" tuturor mamicilor si fetitelor!
O primavara superba tuturor!
Daca nu mai intru, inseamna ca am plecat
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie
Maadi spune:
Draga mamicilor,
"La multi ani!", sa va traiasca si infloreasca mugurasii, sa aveti parte numai de zile senine!
O zi superba va doresc la toate.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
P.S. Avem si noi 1 saptamana de gradinita si azi mi-a facut Calin cel mai frumos cadou - nu a mai plans cand l-am lasat la gradi.
Detalii mai tarziu, sunt pe fuga.
romana spune:
LA MULTI ANI !
Sa aveti o primavara frumoasa si niste copii ingerasi.
Eu sint mai calma, dar o sa iau in considerare tot ce m-ati sfatuit.
Va pup,
Romana si cei trei pitici
pufulet spune:
La multi ani dragi mamicute!Sa fiti iubite!
Claudya -multa sanatate!
Sunt tare fericita ca a nascut sora mea al doilea copil si sunt sanatosi si ea si bebe.Sora mea locuieste in Bucuresti.Voi merge la botez acolo si poate reusim sa stabilim atunci o intalnire si sa va cunosc si eu.
Dana -le-am dat Baraka si au reactionat f.bine la el.Dar s-ar putea sa fie si faptul ca o ducem pe Mara la schi aproape in fiecare week-end si asa sta mult in aer de munte.Plus ca ne-am gasit o doctorita in blocul vecin astfel ca nu mai mergem la cabinet sau spital unde mai poti culege alti virusi pe langa cei care ii ai.
Magda- fetele sunt suspectate de astm desi nu sunt alergice.Parerile medicilor nu coincid.Unii zic ca e astm, altii spun ca nici vorba de asa ceva.Ne vom lamuri probabil in timp.Sunt tare fericita ca nu le mai aud tusind si haraind.
Mara evolueaza f. bine la schi.Weekendul trecut a dus-o sotul pe partia mare si a legat-o cu o frangie de brau si i-a dat drumul.Vazand ca face destul de bine cristiane ultimele ture i-a dat drumul fara frangie si s-a descurcat cu mici cazaturi.Oricum se pare ca a prins miscarea cu cristianele.
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
pitzinuca spune:
la multi ani, sa fiti mamici fericite si femei implinite toate viata!
va pup pe toate am treaba, am sa revin
b
pufulet spune:
Gaby-felicitari si sa ai sarcina usoara.Te asteptam sa revii.
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
Magdone spune:
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!!! sa aveti o primavara frumoasa!!
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."