Piticodromul de sept-oct 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 28
codruta_grg spune:
Eu va citesc din umbra
.
Eu sunt fericita ca a venit in sfarsit zapada,la Vatra Dornei si vom putea schia si noi (si face ceva bani
). Sotul meu a ramas ieri o ora blocat pe drum (la Tihutza), dar a ajuns cu bine.
ege, sanatate multa
.
Sofia si mie mi frica de gripele astea.
Bine ati venit, fetelor noi 
Tonnia
. Rozeola asta, de care vorbeste si Anto, de la ce vaccin e? antirujeolicul sau ROR-ul? Ca nu stiu dupa nume vaccinurile ![]()
Gabi, poate ti-au aparut de la stres. Cred ca nu se poate pronunta doar de la niste cojite in cap. Din cate stiu eu, sunt mai multe semne si trebuie sa iti ia tegument din zona respectiva si sa analizeze. Mie in primavara mi-au aparut pe coate excat la fel si am fost la doctor (mi-au aparul la un interval de cateva luni-si mi-am dat seama ca de fiecare data am purtat o geaca de blugi care avea in dreptul coatelor metal si ceva snururi, nu am mai purtat geaca si nu am mai avut asa ceva) si m-a suspectat si pe mine. Asa ca si eu stau in stend-by. Sa ma ti la curent 
De noi pot sa va spun ca pe zi ce trece invata tot mai mult, acumuleaza tot mai mult si este tot mai cuminte, comparativ cu perioada 0-9 luni cand nu stiam unde sa ma ascund de racnetele ei. Acuma stiu de ce plangea atata: neputinta (nu putea sa se ridice, nu putea vorbi).
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
alexuta2005 spune:
Buna dimineata!Haideti la o
!
Codruta aveti zapada?Super! Cat mi-am dorit sa fie si aici, abia asteptam sa o scot pe fata la sanius.Da aici a fulguit un pic sambata da putin.
Ege aveti grija de voi, virusii astia sunt nenorociti rau!
Sofia si eu sunt cam speriata de viroza asta. Sper ca Nuka sa nu fi luat viroza.
Mi-am amintit ca am in casa sirop din muguri de brad facut de mine si am inceput sa-i dau Alexiei preventiv.
codruta_grg spune:
Alexutza, stai, ca la Cluj nu-i zapada si Petra doar a vazut cum ninge, ca nu s-a depus nimik aici. Si nu o mai iau la Dorna cu mine (poate prin feb-daca nu sunt temp de -25 de grade). Asa ca nici Petra nu a facut contact cu zapada inca (zapada mare-ca pe vremuri vad ca nu apare aici
)
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Tonnia spune:
Codruta, nu e de la vaccin, e o a 6-a boala a copilariei, fara legatura cu ROR-ul. Debuteaza cu febra mare fara niciun alt simptom 3 zile, apoi scade brusc si apare o eruptie fina, abia sesizabila roz care tine de la cateva ore la 48 de ore.
Anya, te sun azi!
cge spune:
Antonia, stai linistita : Dinu pastreaza "bucuria" asta numai ptr el.
Te inteleg cum e cu 2 nebunici, dar lasa ca trece perioada asta, si apoi sa vezi ce frumos va fi cand se vor juca impreuna.
Esti singura cu ei ziua ?
Codruta, Victor merge in tabara de ski la Azuga.
Sper sa fie bine, multumesc mult ptr. sustinere.![]()
Executat Priorix aseara Ancutei, plans numai la intepatura, dupa tras priviri foarte urate asistentei.
Sotul- f. mandru: " se vede ca e fata lui, ia uite ce priviri urate stie sa traga la suparare".
Sofia, si Anca e innebunita dupa apa.
Mi-o inchipui pe Nuka in extaz jucandu-se in apa.
Si Anca dadea chiote de bucurie intr-o seara, cand desfacuse o sticluta de apa plata si turna in cana, si dup-aia uda gresia.
Curat algoritm.
Ruxandra, cum nu l-au lasat pe tati la Boo-Boo ?
Pe mine m-au lasat la Planet Kid's, pai asa au scapat si ele de un copil de care sa aiba grija.
E drept ca n-avem voie sa sar
Ege, sanatate multa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
neata
Eu is un car de nervi... Sunt racita 
si ingrozita ca o sa-i dau si lui Vlad raceala mea. Nu stiu ce viroza e, dar banuiesc ca e una franceza. Ca in ultimele zile acoloa fost f frig si am stiut ca voi raci (m-am imbracat complet aiurea tocmai in ziua cu viscolul cel mare). N-am nici febra, nici nu tusesc, doar imi curge nasul...
Asa ca slabe sanse sa mai vin sambata, nu vreau sa impart virusii la nimeni si in plus am citit si eu despre mamica de pe DC careia i-a murit copilasul
. Groaznic, nu am cuvinte...
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
cge spune:
Irina, da-mi si mie te rog linkul cu mamica respectiva.
Merci frumos.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
locca spune:
Hello
Ege, sanatate multa! 
Irina, sa te faci bine repede si sa nu pasezi virusul si la Vladut!
Cristina, cica erau 2 tipe care i-au zis lui alex ca parintii nu au voie. A parlamentat omul, ca uite ca e mic, ca nu vrea fara mine, dar alea nu s-au lasat induplecate. Asa ca au plecat, matei deja se pusese pe bocit si nu accepta sa puna altcineva mana pe el.
Mai eu sunt calma de fel, dar parca ma cuprinde si pe mine paranoia. Deja sunt ingrijorata ca dimineata a stranutat fi'miu de vreo 3 ori si are o stare subfebrila, 37.6. Am ramas acasa, incerc sa lucrez dar nu prea imi iese. Sunt nebuna, nu?
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
Mama, Tonia, cred ca este foarte greu!
pentru incurajare.
Irina, trateaza-te si nu te gandi ca ia si Vlad, eu cu fimiu nu prea impartim bolile, cred ca suntem incompatibili.
Ruxandra, poate doar stranuta, vad ca si fimiu stranuta destul de des si eu la fel dar dau vina pe praf sau soare (unde o fi soare ?![]()
In rest mi-e somn, ca a venit mama aseara si am stat la taine plus ca a fost si un film pe hbo care pana la sfarsit s-a dovedit a fi bunicel asa ca acum dorm cu capul pe tastatura!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
alexuta2005 spune:
Nu Ruxandra, nu esti nebuna.Acus eu sunt cu frica in san ca
Alexia a tusit de 2 ori.
Irina ai grija de tine.