Piticodromul de sept-oct 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Camden, acum am vazut mesajul tau. Bine ai venit! Mai scrie cateva mesaje sa scapi de moderare.

Ce draguta e Nuka... parca o si vad inotand in apa in bucatarie :)))

A fost sotul azi cu piticul la boo-boo langa PS1 si a venit foarte nervos ca nu l-au lasat animatoarele sa stea cu matei si evident ca matei s-a ofticat. Asa ca au plecat rapid.

Cristina, nu am apucat sa-ti spun pana acum, nu-ti face griji cu Victor si cu tabara. O sa se descurce foarte bine singur si o sa invete sa skieze. Si eu vreau sa-l duc pe Matei, daca nu la anul cand o sa aibe 3 ani cu siguranta.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Antonia, pt. mamica de Sa
Ce-i aia roseola? Si de unde a luat Dinu asa ceva?

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Gaby nu stiu ce sa-ti zic legat de psoriazis ca nu m-am confruntat cu el.Sper sa treaca repede.
Nanadana sper sa nu fie raceala.Uff ca nu trece mai repede perioada asta.Am inteles de la teveu ca in febroarie o sa fie si mai multe cazuri de viroze.
Kristinutza cred ca deja dormi.Cum asa lucrezi si sambata?
Sofia cum seamana Nuka cu Alexia.Mai nou fi-mea dupa ce vorbeste, stie ea ce cu personajele din carti si reviste incepe sa le pupe cu foc.Nici pe mine nu ma pupa asa.Da Alexia ica nu a reusit sa descopere secretul sticlei.Nu cred ca mai e mult pana afla ea cum se deschide o sticla, pana acum a exersat cu crema de fata, asta ii iese din prima.
Tonia sanatate multa lui Dinu si tin pumni sa nu faca si Sasha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Nu cred ca-i frumos ce fac, dar la cererea publicului, cearta incepeaici si apoi tooot continua. Din cate am inteles nu e prima data.

Eu doar ma bucur ca la noi e frumos, pace si voie buna.

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Kid, Ruxandra, Nanadana, mersi frumos.

Sofia, ce bine ca Nuka sta in tarc, imi place de ea ca e independenta.
La noi tarcul e pe post de depozit de jucarii de vreo 7 luni deja.

Antonia, esti un erou. Pupaturi si sanatate tie si baietilor.
Si Victor a facut rozeola (febra mare 3-5 zile urmata de eruptie pe tot corpul; eruptia trece cam in 3 zile).

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Mi s-a facut brusc foarte frica de viroza. Ce putem sa facem ca sa ii ferim? Ce le dam?

Nukai i-a revenit diareea si mi-a frica sa nu fie vreo forma de viroza, ca am inteles ca unul din simptome este si asta.
Am citit de mamica de pe DC careia i-a murit copilasul si sunt in stare de soc.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

scuze ca dau buzna fara sa citesc din urma dar nu am avut cand sa citesc pt ca nenorocitii de virusi s-au lipit si de noi.si eu si ege suntem racite sau gripate Dzeu stiece o mai fi.e a 2a oara cand racesc pe anul asta.va rog sa aveti grija de voi si de puiutii viostrii pt ca nu e de joaca.
febra,tuse si stare generala nasoala.
va pup si aveti grija de voi.sper sa recupoerez din urma.acum nu sunt in stare nici sa stau pe scaun

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Tonnia, daca esti prin preajma si vezi mesajul meu, te rog sa ma suni (am nr pe adresa comuna). Gasim noi ceva homeopat pentru Sa si sigur n-o sa faca nimic. Chiar daca a luat deja virusul. Doar ca trebuie actionat cat mai repede.

Anto, felicitari pentru miscarile miss-ei. Mie mi se pare f firesc cand cineva are o fetita in burta care misca si mi se pare ca si eu sunt la fel. Greu ma obisnuiesc cu gandul ca e acolo un baietel. Saracul de el, sta acolo mic si eu inca il consider fetita in subconstient.

hihihi, Sofia, exact asa face si Anya. A varsat de cateva ori cana cu apa si s-a balacit acolo...O data s-a intamplat sa deschida si ea o sticla cu apa pe care si-a pus-o pe ea. Foarte tare Nuka. Si intelectuala...

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Tonnia, tocmai vroiam sa intru sa te intreb ce mai faci si cum te descurci. Am vazut insa mesajul tau si din descrieri tabloul frumos de familie nu pare asa de perfect. Oooof, cred ca e "jungla" la tine in casa, cu un piuitor mic agatzat de gat si unul mai mare cu bube si bolnav.
Tin pumnii sa fii tare! Dar cum te stiu de optimista nu te lasi tu doborata de fleacuri d-astea. Gandeste-te ca peste 2 ani cine va sta la plaja in timp ce baietii se vor juca linistiti, impreuna in nisip! Curaj! Nu mai e mult (zice io care ma cacai sa-l concep pe bb 2, pun pariu ca o sa ma oftic mai incolo).

si sun-o pe dr Alina, o sa te ajute ea cu un sfat mai bun si mai avizat (decat bla-bla, fii puternica, ce pot sa iti spun eu).

Dar de Ioana chiar nu stie nimeni nimic? Ce-i cu tacerea asta? Cristina cge nu stii nimic? Ca ma gandesc ca voi va mai vedeti pe la cresa?

Si Meme? nici ea nu mai zice nimic?
Si nici Innaa
Si nici Codrutza
Si nici RalucaCostiurin, anya simpla, RalucaN, mimsi.
Pe Country Girl o iert ca e la Fidelito, in Cuba.
Si pe Ege deasemenea ca ne-a dat un semn de viata. si sa va insanatositi grabnic!

Sofia, am citit si eu povestea trista a mamicii Ja, care si-a pierdut bebelusul dupa o pneumonie grava! Sa fim atente la fiecare schimbare a copilului, sa ii urmarim boala si o sa ne fereasca Dumnezeu de belele. Nu te mai gandi la rele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Fetele care intrebati de Ioana, tocmai ce ne-a scris azi la "odisee".

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput