Piticodromul de sept-oct 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Cristina, mersi de intrebare, chiar misca don'soara, de cateva zile o simt f bine cum "impunge", e nice .
Ma simt bine, am dureri in fiecare zi, dar sunt suportabile si cat timp colul nu se micsoreaza e ok. Din pacate asta nu am cum sa aflu decat la dr gineco, daca ar fi posibil cred ca m-as masura zilnic.
Dar sper sa fie totul bine.

Pup,

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ce??? Scandal? Vrem si noi link-ul Anto! Felicitari pentru bebelina miscacioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Exact, link ca sa nu mai cautam prin capitole .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

eu am facut un mic research...incepe pe la 36 parca, mai la sf...dar mai bine sa ne spuna Anto exact...din ce-am citit eu pare extrem...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Noi nu avem posibila problema duminica, dar venim sambata daca va hotarati.
Anto, felicitari pt. miscacioasa!

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Salutare !Mai apar si eu din cind in cind , cind ma lasa si pe mine iezii .

Am vazut ca s-au simtit foarte bine copilasii la intilnirea de duminica si i-am admirat pe toti

Eu am o mica problema , aparuta acum in timpul sarcinii : niste coji pe toata pielea capului , pe care dr dermatolog le-a catalogat drept psoriazis .S-a mai confruntat cineva cu asa ceva ?

GABI21+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salut la fete

gina multa putere si o mare imbratisare
irina mama este "una"
anto pupicei lui beblina miscacioasa

antoine al meu este tare marait, nu stiu ce are,sper sa nu se auda vre_o raceala

lia mia l-am admirat si noi pe florin dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

camden, bine ai venit!

irina, bine ai revenit!

nu promit cu notatul mamicilor si copiilor din poze, ca nu prea am timp deloc. cred ca astazi ma culc inaintea copilului (nu ca ar fi prima oara...)

sambata nu putem veni, sunt la scarbiciu. dar va las sa va intalniti oricum.

cristina, sunt convinsa ca victor se va simti f bine in tabara.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Mai devreme zaceam in fata calculatorului iar bestia circula libera prin casa comentand pe limba ei. La un momentdat se face liniste: sunetul cel mai de temut cand ai copil in casa. Ma urnesc de pe scaun si dau peste fii-mea in bucatarie unde, dupa ce deschisese o apa plata sigilata, se flescaia cu tot corpul in balta produsa. Era intinsa pe spate in extaz si isi lingea mainile dupa ce si le plimbate temeinic prin apa. Se vede ca e animal de apa. Ce poti sa mai zici in asa momente: "Manca-o-ar mama de desteapta ce e!"

Acum sta in tarc si citeste din carti, comenteaza pe text, puncteaza cu multe exclamatii, mai rade la o poanta si da paginile cu multa pasiune. Ce imi place la ea e ca nu se supara daca o pun in tarc. Isi gaseste de facut cate ceva oriunde. Opa! M-a vazut ca stau degeaba si ma cearta. Ma duc sa ii fac mancarea pana nu ma linseaza cu jucarii.

Noapte buna!

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Va distrati, ce va pasa!

E o nebunie, tin sa va anunt! Pe scurt: Dinu a facut Infanrixul, a tras 3 zile de febra mare, prima data cand a facut febra, am zis ca e reactie la vaccin, a 4-a zi - roseola in toata splendoarea ei, se pare ca am facut vaccinul in plin termen de incubatie. Acum ma astept sa faca si Sa, dar sper sa nu, e foarte contagioasa si e imposibil sa eviti, odata ce apare eruptia e tardiv ca nu mai e contagioasa. Acum e inapetent si apatic, nu stiu daca de la vaccin, roseola sau gelozie. Alterneaza faze de tandrete fata de Sa cu crize de plans in care ma trage de pantaloni si nu ma lasa sa ma apropii de el. Toata ziua e cu suzeta in gura,el o lua numai la culcare. Momentul baii atinge apogeul! Nu va mai descriu. Si cireasa de pe tort: Sa doarme foarte bine...dar numai in brate! Ei???
Noroc ca nu ma mai doare burta, ca pana acum eram o rama. (taratoare)
Pa!

Mergi la inceput