Piticodromul de sept-oct 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 25
alexuta2005 spune:
Antoanela lapticul il bea din canuta cu adaptor.
Cu dormitul a fost un pic mai usor.O puneam in patut cand vedeam ca ii este somn si o lasam.Bineinteles ca plangea, se ridica in picioare, eu o puneam la loc si tot asa pana adormea.Se tot invarte in patut, isi scoate sosetele,trage de haine, de lenjeria de pat si adoarme in cele mai ciudate pozitii.Da cu dormitul singura in pat noaptea inca mai lucram.Asta nu ne iese mereu.
b_irina_c spune:
Maddy, Casiana, Anto
!
Casiana Vladut are jucaria de relativ putin timp si poate i s-a parut mai interesanta. Si in plus cred ca a exersat ceva cu tati ca sa ma impresioneze
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
cge spune:
Irina, si Ancuta se joaca de la ziua ei cu o jucarie din asta.
V-am mai scris e un melc in care poti baga diferite figuri geometrice.
Camden bine ai venit!
Noi sambata nu putem veni, ca pleaca sefu' cel mare in tabara.
Iar am emotii si presimt ca in loc sa imi mai trag si eu sufletul, imi fac iar 1000 griji.
Mai ales ca pleaca in tabara de ski, si a fost ideea mea creata sa il trimit.
Anto, ce face domnisoara ? Misca ?
Cum te mai simti ?
Alexuta, felicitari domnisoarei.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
alexuta2005 spune:
Antoanela 
Cge multumim.
Camden nu am mai masurat-o pe Alexia de cateva luni. In seara asta trebuie sa aflu cum sta cu greutatea si inaltimea.
b_irina_c spune:
Cristina super Ancuta daca de atata timp stie treaba cu formele. Eu i-am luat jucaria de MC, deoarece vazusem mai demult ca Miruna avea o minge/bila in care stia sa bage figurile respective.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
LiaMia spune:
multumim frumos maddy77, norina, b_irina_c, antoanela23! 

sunteti tare dragute ![]()
va pupam,
LiaMia si
Florin
codruta_grg spune:
Cristina, fain ca merge in tabara de ski. Unde?
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
sofia_misicu spune:
Si noi avem un animal ciudat in care se baga forme geometrice, da fata mea nu e fraiera: baga si scoate formele prin gaura mare, direct. Nu se oboseste cu lucruri inutile cum ar fi geometria.
Sambata asta m-am uitat pentru prima oara cu ea la Pisicile Aristocrate si am fost in extaz cand a inceput sa danseze si sa chiuie pe "Scales and Arpegios" . E fata mea cu siguranta. Ca sa o mai laud: a invatat la ce folosesc cheile si in fiecare seara mi le sterpeleste din geanta si se chinuie sa deschida usa de la camera ca sa circule libera prin casa. In rest, nu-mi mai aduc aminte (sunt cam denaturata).
Sunt de acord cu repetarea experientei sambata. Asa ca puteti sa ma treceti pe lista.
Cam atat pentru moment (scriu mesajul de mai bine de o ora) ca nu prea am spor la scris.
Va pup
Nuka si Mama la Nuka
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by sofia_misicu
Si noi avem un animal ciudat in care se baga forme geometrice, da fata mea nu e fraiera: baga si scoate formele prin gaura mare, direct. Nu se oboseste cu lucruri inutile cum ar fi geometria.
Nuka si Mama la Nuka

, Sofia, exact asa face si Victor, noi avem ceva ca o cutie cu capac cu gauri de diferite forme, el ridica direct capacul si le baga in cutie, e solutia cea mai simpla, nu-i asa?Anto
16 si
Victor (8 octombrie 2005)