Piticodromul de sept-oct 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 24
BiuMil spune:
Irina, pai sambata putem si noi....duminica avem aceeasi "problema" ca si tine
!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
camden spune:
Salutare!
Multumim de primire! am observat ca sunteti un grup de mamici foarte vesele si dragutze, iar de copii ce sa mai zic!
Asadar sa va dau cateva date despre noi: Ada s-a nascut pe 1 octombrie 2005, a avut la nastere 3.550kg si 49cm.
Acuma la un an si aproape 4 luni are aprox.11,5kg si 78cm. Mie personal mi se pare ca e cam pitica. Apropo, puteti sa-mi spuneti cam ce lungime au bebe-ii vostri?
O sa pun si niste poze cand o sa ma dumiresc cum se face, ca sa ne vedeti si pe noi!
pup
tangerine spune:
si eu votez tot pt sambata, cu aceeasi posibila "problema"; vad ca ne-am nimerit
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
norina spune:
salutare la fete,vazut poze cu intalneala copiilor
SUPER! Bravo voua!Vazut Florinel de LiaMia, ditamai fotomodelu', sa-ti traiasca mami
Irina, bine ai revenit acasa in tzatzele ,pardon, sanul familiei
Mama, ce mai de kestii l-a invatat ta-su, auzi romb, hexagon
, pai eu daca-i zic Teodorei din astea cred ca-mi aduce termometrul sa-mi iau temperatura
Deci, tati merita cel putin o
sau..altceva, la asemenea performante trebuie stimulat cumva
Teodora Sara (norina)poze
alexuta2005 spune:
Ia sa ma laud si eu un picut cu fata mea:
De cateva zile a invatat sa doarma singura in patut in timpul zilei mai avem de lucru seara.Bine, ea stia treaba asta de mica dar maica-sa vroia sa adoarma cat mai repede si o lua in brate.Si uite asa Alexia copil cuminte s-a transformat in copil rasfatat.De cateva zile am zis :gata dam militaria jos din pod ca nu se mai poate.
Am descoperit ca fi-mea poate sa adoarma si singura in patut nu numai la mine in brate.
Deci sa recapitulez: de baut cu biberonul a renuntat, acus doarme singurica.Ce mai avem de facut: pai ar mai fi 2 mari belele, suzeta si olita.Aici intampin o opozitie puternica.Da oi razbi eu cumva.
b_irina_c spune:
Bianca, Ramona yupiiii... [emoticon care face tumbe].
Norina
, e tare bine "acasa in tzatzele ,pardon, sanul familiei"
.
Camden bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje ca sa poti scapa de moderare
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
maddy77 spune:
Buna fetelor,
Am vazut pozele de la intalneala,foarte frumosi copilasii si mamicile nu mai zic.Ce bine ca s-au distrat aia mici.Poate data viitoare ne mobilizam si noi ca sa ne cunoastem mai bine.
Irina,bine ai venit acasa,lasa ca uita repede Vladut si o sa te iubeasca la fel de mult ca inainte.
LiaMia,felicitari pentru fotomodel!Tare drugut Florinel!
Kidd,am citit de peripetiile de pe la camera de garda...of,bine ca n-are nimic copilul.
Catush,sanatate la nepotica!Bafta cu proiectul!Ai un arhitect bun,ca ma intereseaza si pe mine.![]()
Noi suntem bine acum,nu mai avem diaree si asta datorita dr Alina,care e o persoana deosebita si ne-a ajutat tare mult.
Am luat antibiotic,ca ne iesise o E.coli pacatoasa.Acum suntem la regim si nu mai vreau sa mai aud de diaree de acum incolo!
alexuta2005 spune:
Irina bine ai venit in Romanica!
Vladut stie toate astea?Alexia are o broasca testoasa in a carei carapace se baga chestii de astea dar nici gand sa se streseze ea sa le bage, ce sa le mai invete.
Acus are reale inclinatii catre gospodarit: sterge praful si mai nou isi sterge jucariile cu o batistuta.
Antoanela23 spune:
Buna ziua frumoaselor,
Irina, bine ai revenit. Sa nu fii suparata, ai vazut ca Vladut te-a iertat repede si azi deja, din punctul lui de vedere, nici nu ai fost plecata.
LiaMia, sa-ti traiasca fotomodelul, m-a ucis cu zambetul lui.
Alexuta, felicitari pt performante, cum ai reusit s-o convingi sa adoarma singura?
Si daca nu bea lapte din bibe, cum il bea?
Ioanaaa?
Pup fetele,
Anto
16 si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Fetelor, am citit ceva ce m-a impresionat fff neplacut la sept-oct 2006.
Ma bucur din tot sufletul ca la noi nu s-a intamplat niciodata asa ceva si avem o atmosfera atat de placuta in grup.
Asa ca profit de ocazie si va imbratisez de toate
.
Anto
16 si
Victor (8 octombrie 2005)