Piticodromul de sept-oct 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Irina, pai sambata putem si noi....duminica avem aceeasi "problema" ca si tine!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camden spune:

Salutare!
Multumim de primire! am observat ca sunteti un grup de mamici foarte vesele si dragutze, iar de copii ce sa mai zic!
Asadar sa va dau cateva date despre noi: Ada s-a nascut pe 1 octombrie 2005, a avut la nastere 3.550kg si 49cm.
Acuma la un an si aproape 4 luni are aprox.11,5kg si 78cm. Mie personal mi se pare ca e cam pitica. Apropo, puteti sa-mi spuneti cam ce lungime au bebe-ii vostri?
O sa pun si niste poze cand o sa ma dumiresc cum se face, ca sa ne vedeti si pe noi!
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

si eu votez tot pt sambata, cu aceeasi posibila "problema"; vad ca ne-am nimerit

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

salutare la fete,vazut poze cu intalneala copiilor SUPER! Bravo voua!Vazut Florinel de LiaMia, ditamai fotomodelu', sa-ti traiasca mami Irina, bine ai revenit acasa in tzatzele ,pardon, sanul familiei Mama, ce mai de kestii l-a invatat ta-su, auzi romb, hexagon , pai eu daca-i zic Teodorei din astea cred ca-mi aduce termometrul sa-mi iau temperatura Deci, tati merita cel putin o sau..altceva, la asemenea performante trebuie stimulat cumva Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ia sa ma laud si eu un picut cu fata mea:
De cateva zile a invatat sa doarma singura in patut in timpul zilei mai avem de lucru seara.Bine, ea stia treaba asta de mica dar maica-sa vroia sa adoarma cat mai repede si o lua in brate.Si uite asa Alexia copil cuminte s-a transformat in copil rasfatat.De cateva zile am zis :gata dam militaria jos din pod ca nu se mai poate.
Am descoperit ca fi-mea poate sa adoarma si singura in patut nu numai la mine in brate.
Deci sa recapitulez: de baut cu biberonul a renuntat, acus doarme singurica.Ce mai avem de facut: pai ar mai fi 2 mari belele, suzeta si olita.Aici intampin o opozitie puternica.Da oi razbi eu cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Bianca, Ramona yupiiii... [emoticon care face tumbe].

Norina , e tare bine "acasa in tzatzele ,pardon, sanul familiei" .

Camden bine ai venit! Scrie repede 10 mesaje ca sa poti scapa de moderare !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Am vazut pozele de la intalneala,foarte frumosi copilasii si mamicile nu mai zic.Ce bine ca s-au distrat aia mici.Poate data viitoare ne mobilizam si noi ca sa ne cunoastem mai bine.

Irina,bine ai venit acasa,lasa ca uita repede Vladut si o sa te iubeasca la fel de mult ca inainte.

LiaMia,felicitari pentru fotomodel!Tare drugut Florinel!

Kidd
,am citit de peripetiile de pe la camera de garda...of,bine ca n-are nimic copilul.

Catush,sanatate la nepotica!Bafta cu proiectul!Ai un arhitect bun,ca ma intereseaza si pe mine.

Noi suntem bine acum,nu mai avem diaree si asta datorita dr Alina,care e o persoana deosebita si ne-a ajutat tare mult.
Am luat antibiotic,ca ne iesise o E.coli pacatoasa.Acum suntem la regim si nu mai vreau sa mai aud de diaree de acum incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Irina bine ai venit in Romanica!
Vladut stie toate astea?Alexia are o broasca testoasa in a carei carapace se baga chestii de astea dar nici gand sa se streseze ea sa le bage, ce sa le mai invete.
Acus are reale inclinatii catre gospodarit: sterge praful si mai nou isi sterge jucariile cu o batistuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua frumoaselor,

Irina, bine ai revenit. Sa nu fii suparata, ai vazut ca Vladut te-a iertat repede si azi deja, din punctul lui de vedere, nici nu ai fost plecata.

LiaMia, sa-ti traiasca fotomodelul, m-a ucis cu zambetul lui.

Alexuta, felicitari pt performante, cum ai reusit s-o convingi sa adoarma singura?
Si daca nu bea lapte din bibe, cum il bea?

Ioanaaa?

Pup fetele,

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Fetelor, am citit ceva ce m-a impresionat fff neplacut la sept-oct 2006.
Ma bucur din tot sufletul ca la noi nu s-a intamplat niciodata asa ceva si avem o atmosfera atat de placuta in grup.
Asa ca profit de ocazie si va imbratisez de toate .

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput