Piticodromul de sept-oct 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

salutare din romanica

Gina putere multa iti doresc !

Am vazut pozele de la intalnire. Super copii si super mamici!!! Data viitoare sigur vin si eu. Bine ca nu ati stabilit intalnirea duminica viitoare cum propusesem eu, ca sotul e hotarat sa ne duca la munte . Sa vedem daca ii iese planul, daca nu sigur ma duc cu copilul la locul ala de joaca .

Si acum sa va povestesc cum m-a primit Vladut.
Vineri la aeroport... tati cu un buchetoi de flori alerga dupa piticot... In sfarsit ma repereaza si Vladut. Se uita la mine mirat si zice 'mami'! Il iau in brate il pupacesc bine, il fleoscaiesc nitel, imi da si el un pupic din fuga si apoi top direct la tati in brate... De unde nu mai vroia sa plece :(. Deh... stia el ce stia... tati nu pleaca aiurea... Pana plateste tati parcarea il tin eu in brate. Nici macar nu s-a uitat la mine, era cu ochii tinta dupa tati si-l striga non-stop: "cachi, cachi", dar macar n-a plans (eu in schimb ). Acasa deja era mult mai bine deoarece era pur si simplu fascinat de valiza mea...
Sambata cand a vazut ca mami e pe pozitii... s-a schimbat treaba si am reusit sa ii reintru in gratii copilului. Seara a venit si s-a cuibarit la TV langa mine si s-a culcat . Duminica pot zice ca toate erau ca inainte... adica una bucata copil calare aproape non-stop pe mine .

Cge bafta la vaccin!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, mai ca-mi venea si mie sa plang cand citeam de Vladut ca se uita numai dupa tati. Bine ca si-a revenit rapid la starea de lipitoare de mami a lui.
Daca nu plecati ne vedem duminica acolo. Cred ca o sa mai fie amatori.

Dupa w/e asta minunat in care a fost numai cu parintii, azi dimineata, cand a venit bona si trebuiau sa iasa afara, Matei mi-a adus tacticos ghetele. Stia el ca daca ma incalt si eu inseamna ca plecam impreuna.
Si alta faza tare, ne uitam impreuna la pozele de la intalnire si cand a reperat mingiutele colorate si toboganul s-a dat jos si s-a dus la usa de la intrare si a inceput sa bata in ea facand "birrr birrr" adica hai cu masina acolo, ca tare bine a fost.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu cand m-am intors de la cafea,l-am gasit pe ala mic plans, aproape adormit la o tante in brate care o ajuta de Dna.Dana (mama iresponsabila ce sunt). L-am imbracat si i-am zis sa ma pupe, nici nu se uita la mine si de obicei cand e suparat pe mine nici nu se uita in ochi mei, ma ignora complet asa ca Irina eu zic ca e normal sa ne penalizeze copii cumva ca nu suntem alaturi de ei 24 din 24. Sa nu fi trista, cazuri de astea tot o sa mai avem, cert e ca au memoria scurta sau cel putin se comporta ca atare.

Frumos fecior de LiaMia, sa te bucuri de el!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Ruxandra . Sincera sa fiu credeam ca ma va ingnora asa... cam o saptamana. Daca nu plecam la munte sigur venim acolo .

Am uitat sa va zic ce lucruri marete l-a invatat tati pe Vladut in lipsa mea. Pentru inceput trebuie sa specific ca sotul a facut hanbal in tinerete, deci e obsedat de mingii, dar si de aruncatul lor in casa de toti peretii pana cand nu mai rezist eu psihic. Asadar acum stie si Vladut sa arunce cu toate migiile/bilele in pereti . Faza oarecum aiurea e ca mai arunca si cu alte jucarii de talie mica .
Oricum trebuie sa-l iert (pe tati) ca in schimb l-a invatat care e ovalul, cercul, rombul, patratul, pentagonul si hexagonul (se pare ca nici bona nu le stia ca a cerut si ea lectii ca nu se intelegea cu Vlad ). Toate astea deoarece are Vladut o jucarie in care trebuie sa bagi diverse forme geometrice (si nu numai) in gaurile corespunzatoare (nu stiu cum se numeste si nici sa o descriu altfel). N-am incercat sa-l pun sa identifice formele respective desenate sau in alte contexte, ca nu prea cred ca le-ar recunoaste.

Mergi la inceput

Jadi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina , exact asta a invatat si matei de la ta'su, ma refer la aruncatul cu mingi, bile si alte obiecte. In pereti, usi sau pur si simplu aiurea. Si mai si striga "goool". Ce gol nene, poate gol in geam sau televizor dupa ce face chestiile astea.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ruxandra . Bun asa, deci pot sta linistita .

De ceva vreme tot vreau sa va intreb daca mai avesti vesti de la Mary Ilie. Spre rusinea mea mai sunt bucati pe unde n-am citit si ma gandesc ca poate mi-a scapat mie ceva...

Mergi la inceput

offtopic: Am vesti proaste . Pentru mine, nu pentru voi . Sotul m-a anuntat de schimbari majore de planuri... Sambata dupa amiaza vin socrii... asa ca se duse plimbarea la munte, dar si planurile mele de duminica, ca eu n-am de gand sa apar la locul de joaca cu tot neamul dupa mine (fara e exclus ). Sa ve descriu starea mea de nervi ?
Asa ca pana la urma ma gandesc sa ma duc sambata dimineata sa testam si noi cele bile colorate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Buna!
Intru si eu in fuga sa multumesc alexutei2005 si anyei20 pentru aprecieri si urari

Eu am aflat de postarea lui Florin in galeria eroilor de la anya, careia ii multumesc inca o data : de la ea am luat exemplu si am trimis pozica duminica trecuta .

va pup pe toate si va doresc numai bine,

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Eu de obicei intru direct pe forum... pe prima pagina intru extrem de rar... LiaMia e un dulce Florin !

Mergi la inceput