Piticodromul de sept-oct 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 22
diana_n spune:
Eeee, fetelor, vad ca ati ajuns sa faceti ce facem noi saptamanal : intalniri cu copii de aceeasi varsta. Asa-i ca va vine sa-i luati pe toti acasa ? ![]()
Aratau asa de bine cu totii, am vazut ceva burtici cu bb, alte mamici slaaaabe, of... trebuie sa am si eu grija sa mai dau ceva jos.
Sa va spun ce facem noi mamicile de aici o data pe luna : Mom Night Out, adica o seara in care se intalnesc doar mamicile la 7:30pm la o inghetata sau la un fast-food, sau la un degustat de vin si branza sau acasa la una din noi si jucam jocuri de adulti. Trebuie sa fi ajuns si in tara jocurile astea, am jucat cateva la ultimul team building cu firma din Bucuresti.
Pe la ora 9pm se sparge gasca, cand ajungi acasa tatal tocmai a culcat odorul si uite asa se termina seara minunat ![]()
Cu sau fara ora aia jumate, copilul tot bine e, sotul tot obosit ca a venit de la serviciu, dar pentru mine conteaza enorm.
Body, Camden bine ati venit !
Diana si Petrut (3 oct 2005)
olguta12 spune:
Pe Body am uitat-o
. Scuze, si bun venit
Fetelor, eu as dori sa vad pozele de la intalnire, sau chiar si cele ale bebeilor de pe contul comun al tuturor, daca se poate. Diana_n a fost EXTREM de draguta, si mi-a trimis pozele mamicilor
.SIGUR ii datorez macar o
pt asta. Pe Yahoo ma poate gasi oricine cu olguta12_us; ma puteti adauga cu id-ul asta, si putem transfera pozne in liniste si pace
. Ma ucide calculatorul meu, dar din pacate nu stiu ce naiba are. Pina-i dau de cap, ies la pensie
.
Gina, promit sa raspund la intrebarea ta cat de curand, si nu cred ca e cazul sa o fac in pm, deoarece nu e un secret- cel putin pt mine. Pot citi toate fetele prin ce am trecut, si poate v-a fi de folos cuiva. Ce-ti pot spune e ca am pierdut 6 sarcini in 7 ani, lucru care aproape ca m-a ucis(si la propriu si la figurat). Sint niste sentimente de neputintza si disperare pe care nu le doresc nimanui, nici macar dushmanilor. Oricum, tre sa fac baie Galushtei( care ieri a implinit 15 luni
) si am sa revin cu detalii cat pot de curand.
Aveti grija de voi, si de bebeii vostri...si multumiti bunului Dumnezeu ca vi i-a daruit. Nu e zi in care sa nu ma rog pt piticul nostru, si sa multumesc lui Dumnezeu ca ne-a dat-o. Chiar a fost un MIRACLE BABY...din toate punctele de vedere.
Inca o data...

toata gashca(am vazut eu ca m-ati atentionat ca v-am neglijat la capitolul "mozol"
), si astept
raspuns aici, si pozne pe Yahoo
.
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Gina M spune:
Olguta,doream sa stiu doar la ce interval le-ai avut si mi-ai raspuns deja in mesajul de mai sus.Multumesc.
POZE
diana_n spune:
Olguta, ti-am trimis pozele pe adresa de la serviciu
te pup
Diana si Petrut (3 oct 2005)
tangerine spune:
miflore, sotul meu s-a bazat pe sotia lui curajoasa care s-a deplasat singura 10 min cu masina pana la mobexpert pe motiv ca nu vin si tatii; data viitoare nu mai are scuza
anto, nu promit nimic cu numele din poze-poate in weekend sa am timp; daca te ajuta cu ceva lista cu mamicile de la intalnire si pruncii aferenti este cam asa: Simo cu Luca, locca cu Matei, jadi cu Vladut, anya cu Anya, kid cu Alex, kristinutza cu Radu, cristina cge cu Victor si Ancuta, bianca cu milan, sofia cu Nuka si eu cu Maria
sper ca nu am ratat pe nimeni
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
locca spune:
Buna dimineata
Si noua ne-a placut foarte mult la intalnire. A fost super. Si tati
s-a simtit foarte bine.
Asa deci, dupa ce am plecat noi ati pus taticii la supraveghere? Fain.
Data viitoare sper sa stam mai mult pt. ca ieri Matei al meu a mancat si dupa aceea a mai stat o ora pana a adormit, adica a adormit la 14.20. Deci mai puteam sa stam (doar ca ii era foarte foame).
Multumim pe aceasta cale Cristinei si Alinei care i-au pus mandarina in mana mandrului. (hint pt. Valen, e o poza in albumul Ramonei in care e un baietel pe tobogan cu mandarina in ambele manute)
Ramona, Kristinutza, multumim pt. poze. Eu am facut doar cateva, o sa le pun, sper, azi.
Imi pare rau ca nu am apucat sa vorbesc mai mult cu mamicile, clar trebuie sa ne vedem si fara copii (sau cu copii supravegheati de tatici si de dna Dana).
Toti copiii sunt niste scumpi. Vladut al lui Jadi e chiar inalt. Si am vazut si eu faza de bulaneala cu Anya. Adevarul e ca avea ce bulani baiatul
.
Maria Ramonei m-a impresionat cum spunea ea frumos "da" cand o intrebai daca vrea sa se dea pe tobogan sau sa mearga prin tunel.
Milan are niste ochi de te baga in boala.
Ancuta mai tipa dupa mami a ei, Nuka nu avea nici o treaba in schimb (si confirm ca are plete la spate, chiar si fi'miu le-a remarcat si mai ca s-a infipt in ele).
Matei a socializat destul de mult cu Victor, caruia ii multumim pt. intelegere si rabdare in a-i arata cum se merge prin tunele.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Am vazut un fotomodel DC din piticodrom.
Ce dulcic e!
Felicitari LiaMia!
cge spune:
Si noua ne-a placut ieri.
Mai venim si data viitoare, daca o convingem pe tanti de acolo sa umfle si topoganul mare, mai vine si Victor.![]()
Multumim mult ptr poze.
Kristina, e mortala prima poza in care Anca sta (ca la cresa) si se uita la Radu.
Ramona, multumim ptr poze. Data viitoare aduc eu aparatul si va fac poze voua. Si noi daca venim, il vom aduce si pe tati.
Denis, deci asa, trebuia sa ii dau si Ancutei dresurile jos.
Multumesc frumos ptr biberon, eu il vroiam ca mi-era frica sa plec cu kupilu' acasa fara.
Dar a fost ok, a adormit in masina, si dup-aia si acasa.
A mancat pranzul cand s-a trezit.
Si eu am fost uimita ca Anca a mancat mandarine. Acasa nu vrea.
De unde trag concluzia ca poate si la cresa mananca fructele pe care nu vrea acasa.
Toti au fost asa haiosi: au fost cam 10 piticei.
Iti venea sa ii pupi pe toti si sa ii iei in brate.
Ruxandra, da' era haios Victor: "Mama, ia-o pe Anca de aici, eu vreau sa stau cu Mateiutu' ".
El de fapt si-a dorit fratior, eu cu tacsu' fratioara.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Anya20 spune:
Da, da, si eu l-am vazut pe Florinel care e un dulce. Felicitari pentru el si pentru mami!!!
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
cge spune:
Olguta, de ce nu poti sa vezi pozele de pe Yahoo ?
Alte poze de pe Yahoo poti ?
Spune-ne mesajul de eroare, poate reusim sa salvam computatorul inainte sa il arunci.
Astazi facem Priorix-ul, l-am gasit vineri la o farmacie in Baneasa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati