Piticodromul de sept-oct 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

era exagerat de cald..Desi un geam era semi deschis...Miflore, pacat ca nu ai ajuns...data viitoare!

Olguta, ce vrei pe mail? poze sau link-uri? daca vrei poze mai bine pe msg...

Bun venit Camden si Body!!! asteptam mai multe despre voi!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

spre marea mea surprindere, era ffff cald acolo. asa ca a trebuit sa renunt in 2 minutele la blugii si camasa alese cu grija din garderoba lui radu, ca deh, trebuia sa fie cupilu' meu elegant. am avut emotii de ce body avea pe dedesubt, asta e, era unul de sta cu el prin casa... data viitoare stiu si vin pregatita cu tricou frumos la baiat .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am culcat copilul, pe la 8 s-a cerut la somn si dupa baie a mai stat o ora in stand-by pana a adormit (a se citi am stat in pat pe intuneric si ne-am gadilat la urechi).

Am vazut si pozele si am citit si fetele. Era infernal de cald, eu l-am dezbracat pe popescu mic pe care il laud pe aceasta cale ca ma asculta ca atare a pupat o fara, i-a tras de body sa vada ce are pe sub si a si pipait-o pe picioare, inclusiv pe talpi.

Azi cand ma uitam la poze cu sotul, i-am aratat-o pe Anya si a inceput si copilul sa strige prin casa ceva de genul "ani", cred ca nu poate lega 2 vocale una langa alta.

Si pot spune ca sunt fericita, a fost sotul si a facut o aprovizionare la kauf ca atare am incarcat pe domnul frigi.

Mi-e cam somn,

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Bine ati venit body si camden. Va primim cu cea mai mare placere.
Camden, nu uita sa ne dai detalii minime ca sa trecem pe listuta.

Ma invart pe aici pana pic lata,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna noaptea,

Sa va fie de bine intalnirea si la mai multe de acum incolo.
Kristina, Ramona, va rog mult, cand aveti timp, spuneti si cine e in poze, pe cateva va cunosc "pe de rost" dar nu pe toate si nu pe toti piticii. Oricum, frumoase mame, frumosi copii .

Camden, Body, bine ati venit, haideti la povesti cu noi.

Dar chiar asa, ce stiti de Ioana? Sper ca e totul in regula, ma baga la idei absenta asta .

Somn usor,

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Body & Camden - Bine ati venit in mijlocul nostru! Doresc sa va simtiti bine printre noi.

Fetelor,v-am vazut pozele cu puisorii!Ce frumos - Bravo!
Ma bucur pentru voi ca aveti posibilitate sa va intalniti ceva mai des.
Copilasii au crescut,sunt tot mai dulci iar voi, v-ati schimbat mult.Ce repede trece timpul!

La mine sangerarile au continuat si a fost ca la un CM ceva mai abundent.Mi s-a facut o eco' transvaginala ceva mai amanuntita sa fim siguri ca totul este in regula si nu a ramas nimic pe acolo,mi s-a luat iarasi sange pentru analize sa vedem daca valoarea beta-hcg va cobora la nivelul normal iar acum, asteptam rezultatele si sa ne reintalnim din nou cu doctorul pentru indicatiile urmatoare.
Daca nu as fi facut testele de sarcina acasa + testul de sange care ne-a aratat limpede ca a fost sarcina,puteam nici sa nu stim ca a fost asa.Puteam crede ca CM a venit cu o saptamana intarziere.De aceea next time daca o mai fi cazul,am sa incerc sa fac testele la 2-a saptamani intarziere.

Olguta12 -parca visez! 6 sarcini ai pierdut?!La ce stadiu si diferenta le-ai avut? Daca nu-ti este prea greu,doresti si iti este mai comfortabil astept sa-mi raspunzi printr-un PM.
Imi imaginez prin ce momente grele ai trecut,lupta ta... insa, ai biruit.Si ce frumos rezultat tii astazi in brate!Ma bucur pentru tine si doresc sa te felicit din inima pentru micutza voastra galusca.
Este o dulceata de fetita!
Privind la cele de mai sus, si gandindu-ma la multe alte fete care au trecut pe aici, realizez tot mai mult ca, situatia prin care eu trec acum este floare la ureche.
Povestea ta este pentru mine inca un imbold de a nu renunta si de a merge mai departe.Cu siguranta va veni si ziua biruintei noastre.

Va si va multumesc inca o data pentru tot ceea ce sunteti pentru mine.
Cu drag, aceeasi Gina.

POZE

Mergi la inceput

Gina, iti doresc multa putere si sa treci peste toate aceste evenimente nefaste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor!
Am vazut si noi pozele spun noi caci toti 3 ne-am uitat.Eu o aveam pe Alexia in brate si ma uitam la poze si cand vede ea copii in poze zicea:"uite tati"- vazuse ea baieteii frumosi foc si ii arata si lui tac-so.Si fetitele-s foarte dulcici da deh,pe fi-mea o intereseaza baietii,trebe sa iau masuri neaparat.
Nu am reusit sa recunosc toti copii eu i-am vazut ca-s frumosi toti.Asta e cel mai important.
Nu spui pe cui ii facea Alexia "mai, mai" si tot mangaia monitorul.
Asta fica tare ma oftic ca nu am fost si noi.
O intalnire mai aproape prin Militari nu faceti, ca asa am mai multe sanse sa ajung si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Body si Camden bine ati venit!
Jadi vad ca Vladut stie deja ce trebuie sa faca.Oare cine la invatat?
Kristinutza, cu bady de casa dar tot primi pupici de la distanta.Ups!Ma dadui de gol!
Olguta te ajut cu placere dar nu am inteles ce poze vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Buhuhu in miez de noapte...

Intalnirea a fost reusita, atat pentru copii, cat si pentru mamici si tatici. Eu m-am minunat de la inceput pana la sfarsit, ca au fost cat se poate de dulci si de jucausi.
Anya a fost f incantata, s-a jucat si a obosit zdravan, asa ca a adormit imediat ce am pus-o in masina si a a continuat si acasa vreo 2 ore.
Cu totii mi-au facut o impresie f placuta. Maria, o adevarata domnisoara, blonda si dulce foc, isi servea micul dejun, asa ca am indraznit sa infundam si noi o banana si apoi niste mandarina de imprumut. Ancuta era ca o papusica, iar Victor foarte protector si atent s-o anunte pe mami cand ceva nu e in regula. Matei, exact cum i-am mai spus Ruxandrei, avea o figura de smecheras, sa-l mananci si alta nu. Raducu se hlizea cu indrazneala la fete si se vedea ca e in largul lui intre bilele colorate. Avea dreptate Kristinutza cand ne povestea ca e un zambaret. Luca are pe drept cuvant titlul de filosof , mai ales acum de cand mami i-a tuns bretonul. Cred ca s-ar fi jucat mai mult, dar se vedea ca e obosit.
Alexuta e ca un ingeras, cu bucle blonde si ochisori albastri. Nuka este f jucausa si dulce-dulce. Milan este o frumusete de copil, bucalat, blondut cu ochi albastri, asa cum au povestit si fetele, bun de reclame. Si, spre marea mea invidie , mamos si lipicios.
Despre Vladut...ce sa mai zic. Si el, mare boier, mare caracter. Ne-a spus cum face pisica, apoi catelul (acompaniat de Ancuta). Eu m-am facut ca nu observ, dar s-a vazut clar cum i-a pus mana pe bulanase Anyei . Iar la sfarsit si-au facut si bezele...Asa, smechereste.

Nu mai spun ca Anya s-a inghesuit si le-a luat biberoanele tuturor, apoi le-a supt pe toate pe rand.
Mai intai am protestat, dar ca sa nu iscam un scandal in lume, am cedat si am lasat-o in pace.
Inauntru era f cald, eu am lasat-o doar in body, i-am scos si dresuletul si as fi lasat-o chiar in pampers, dar nu am vrut sa creada cavalerii ca este o domnisoara fara inhibitii . Nu de alta, dar cred ca Vladut nu s-ar fi oprit doar la bulanase

Sunt de acord sa ne vedem si alta data, chiar numai mamicile, sa ne bucuram si noi de liniste. Imi pare rau ca nu am apucat sa vorbim pe saturate, mai ales ca au fost copilasi f obositi, ca au venit mai devreme ai au plecat mai repede.
O sa incerc sa pun maine si pozele de pe aparatul nostru.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput