Piticodromul de sept-oct 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 20
kid2003 spune:
Si le cert pe aceasta cale pe Ioana si Mifloricica pentru ca nu au venit la intalnire.
Ioaaanaaa, unde esti? De ce nu ne mai scrii o vorba - doua?
kristinutza spune:
clar eu mai trec pe la mobexpert. sau sa vad unde mai reperez locuri de joaca. noi mai mergeam la plaza, insa nu se compara. asa ca se poate repeta din partea mea intalnirea in orice week end. ca veniti, ca nu veniti... noi sigur mai mergem, pt ca radu s-a distrat de minune. 
mai astept pozele de la dr alina.
si de la cine-a mai facut.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
codruta_grg spune:
Foarte frumoase pozele
. Se vede ca s-au simtit bine copiii. Dar era asa cald acolo, incat de putea sta doar in body?
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
valen spune:
Fetelor, se vede ca v-ati distrat frumos. Sofia, Simo, mey, dar voi de cate vreme n-ati mai mancat, ca sunteti de nerecunoscut. Alexandra are vad un par superb, ceea ce nu este o surpriza, Vlad este inalt si dulce foc (ambii la cateogia din care face parte si Sarah, adica 2 bete........)Maria, frumoasa si ff mare vad eu, Milan de poveste, Anya lu' mami draga o papusa, Luca de nerecunoscut, barbat in toata regula, Radu cu ochi mari frumosi, Ancuta dulce foc si bucalata, nuka, foarte schimbata si ea, deh, domnisoara; Nu l-am remarcat insa pe Matei dar o sa-l caut cu atentie .Antoanela, felicitari pt. fetita!!Gina, felicitari pt. sarcina si multa sanatate!!
sofia_misicu spune:
A fost intr-adevar foarte placut, si pentru copii si pentru noi. N-am vazut-o pe Nuka niciodata atat de putin interesata de existenta mea. Cat am stat la cafea, Nuka nici macar nu s-a sinchisit ca nu eram prin preajma. Dna. Dana, supraveghetoarea mi-a zis ca nu a avut nici o treaba: s-a zbenguit singurica prin tot stabilimentul. Sunt tare mandra de independenta mea.
Mi-a placut ca toti copiii sunt foarte sociabili, se "mai mai-iau" unul pe altul de zor, nu erau posesivi cu mancarea si biberoanele lor si toti erau curajosi.
Eu am facut poze insa nu am cum sa le extrag din aparat pentru ca nu imi merge cablul. O sa va anunt cand o sa ma trasneasca ideea geniala de a ma chiar duce la magazin sa procur alt cablu.
sper sa ne mai vedem cat mai curand.
Nuka si Mama la Nuka
camden spune:
Buna seara!
ne primiti si pe noi in grupul vostru?
suntem o mamica si o fetita de set-oct 2005.
Pe fetita mea o cheama Ada-Letitia, e o vorbareata si o mancacioasa!
Va pupam
miflore spune:
Uf, ce rau imi pare ca n-am ajuns!
Se vede ca v-ati distrat pe cinste!
N-am avut masina azi... dar data viitoare nu mai scapati!
E super misto vizuina dupa cum se vede in poze, numai buna de obosit micutii tirani.![]()
Nu vad pozele, Ramona, unde sa le caut? In "Noi" nu-s!
Si de curiosite: care-au fost cei 3 tatici curajosi? banuiesc ceva, Kristinutza, Ruxandra, Ramona sau Simo? 
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Hildegard spune:
Buna seara,
Am vizionat si eu pozele. Aveti niste copii minunati
si dezbracati
. Era caldddddd acolo? Ca erau doar in body? Cate grade erau?
Sunt innapoiata asa-i ca pun intrebarile astea?
Si de mamici ce sa zic, frumusele focccc
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
miflore spune:
Bun venit Camden si Body!!!

Povestiti-ne despre voi si despre pitici! Normal ca va primim in grup!
Gata, am vazut pozele!!! Superrrrr!
Si eu am remarcat copii dezbracati, e asa cald acolo?
Ma duc sa pregatesc baita.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
olguta12 spune:
'ziua, fetelor
Eu sint suparata rau ca inca o data nu mi se deschid pozele DELOC![]()
. Care-si face pomana si cu mine sa mi le bage in mail? Va rog eu mult, mult de tot
Sar'na cu Anticipatie. Camden..BUN VENIT!!!

Mozol pt toti mici si mari

olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT