Piticodromul de sept-oct 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 19
BiuMil spune:
Multumim Cristina si Ramona pt poze...Ramona, eu nu vad albumul in lista cu albume...poate nu l-ai pus inca? sa e privat?
Intr-adevar a fost foarte frumos...si copiii ... de zile mari! cred ca au cazut toti lati dupa...Milan a adormit din masina, iar acasa se pusese pe chiuit in patutz! ne-a placut foarte mult si speram sa se repete...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
tangerine spune:
MAria si tati dorm, asa ca incep sa va povestesc de concediu
am fost in austria o saptamana cu masina-super, dar ne-am fi putut lipsi de drumurile prin Romania; am mers la Viena si la Salzburg si apoi in Alpi fix in zilele alea cu furtuna; exact in seara cu pricina ne gandeam daca sa mergem la munchen sau nu si am zis pas; si bine am facut; oricum au suierat niste vanturi toata noaptea de ma gandeam ca o sa ne gasim masina ca-n filme la 1 km si zdrobita sub un copac; nu s-a intamplat din fericire
vremea a fost delicoasa in rest; 10-13 grade nu mai buna de plimbari; am mers pe jos cate 6-7 ore pe zi si a fost foarte bine; si am facut cumparaturi peste cumparaturi pentru ca am nimerit fix in sezonul de reduceri si am luat chestii care in Ro ar fi costat cel putin dublu; asa ca a fost o combinatie reusita de turism i shopping
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
tangerine spune:
bianca, hamsterii mi-au de-privat albumul; sper ca se vede acum; am uitat ca e private implicit la creare
poze
jadi spune:
Ma bucur ca ati apucat sa hraniti copilul, al meu a capotat in primele 5 secunde cum am ajuns acasa si de frica ca se va trezi dupa 20 de minute mort de foame si va refuza dupa sa mai manance, i-am bagat pe gat 100 ml de lapte si doarme de circa 2 ore.
Si eu am fost incantata ca ne-am vazut dar musai trebuie sa ne vedem odata si fara copii
.
Multumim pe aceasta cale Cristinei cge si Alinei ca ne-a hranit cu mandarine, Ramonei care ne-a hranit cu banane.
Toti copii au fost superbi,
Luca lui Simo, pletosul care seamana cu tati
Milan al Biancai, care seamana perfect cu mami (multumesc si Biancai ca l-a dat pe Vladut in topogan).
Matei al Ruxandrei, proaspat fudul posesor de freza scurta
Maria Ramonei, blonda naturala si mancacioasa
Ancuta Cristinei, suzetara sefa si cu dresuri roz
Raducul Cristinei, unul din cei trei muschetari silfizi (unul e fimiu)
Alexandra Simonei, cea cu parul cret si inscrisa tot la categoria de mai sus
Anya Alinei, care are niste ochi superbi si fata de bb de pe cutiile de lapte praf
Nuka (Luca) Sofiei, care nu avea frica de nimic
Vladutz al meu inscris la categoria slabanogi dar inalti si caruia ii multumesc ca nu a stat lipit de mine ba mai mult, umbla haihui prin toata sala.
Cristina cge, nu am recuperat biberonul, sincer nici nu ne-au mai lasat copii ca i-am gasit plangatori ca ne-am lansat in cafele prea pe final si cred ca nu le-a convenit.
Am dormit si eu un pic, am ras 3 sandvisuri din resturile gasite in frigi si ma reintorc langa fimiu sa nu se trezeasca, nu de alta dar cred ca a consumat caloriile pe vreo 3 zile si nu vreau sa ma maraie diseara.
Ramona, unde zici ca ai pus pozele ca nush un sa le mai caut!
peseu: nu am avut aparat foto dar nici nu m-am simtit pozata si ma regasesc cu uimire in pozele Cristinei, 62 fata mea? cand doamne iarta-ma le-ai facut?
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
tangerine spune:
ce n-a fost bine a fost ca fix in saptamana respectiva Maria a contactat un rotavirus-probabil de la spital unde am trimis-o cu mama la analize pentru ca ne dispera ca nu manca deloc(ulterior am dedus ca ar fi de la dintisori pt ca i-au iesit cam toate maselele si caninii); ca urmare, mi-am petrecut mare parte din timp la telefon sa vedem cum se mai simte MAria care a ajuns iar la injectii si regim strict pentru ca boala a fost destul de grava; rezultatul pozitiv a fost ca acum mananca aproape orice; dupa 7 zile de milupa hn cu gust de morcovi ar fi mancat si pietre
in topul preferintelor se mentin in continuare macaroanele-cred ca a mancat peste 1 kg in ultimele zile si le mananca de oricate ori pe zi; a macat mar copt-pana acum nu s-a atins niciodata de el-si multe altele pe care n-as fi sperat ca o sa le manance vreodata-sa vedem cat tine faza asta
cam astea sunt noutatile pe frontul nostru si de maine ma duc iar la lucru; si nu stiu cum o sa reactioneze Maria pt ca dupa saptamana noastra de lipsa a reactionat ca si cum as fi dus-o la gradinita: nu se mai dezlipeste de noi si nu pleaca nicaieri fara noi; sunt curioasa ce o sa faca maine dimineata cand o sa se trezeasca fara noi; sper sa treaca cu bine...
poze
nanadana spune:
sa va fie de bine intilnirea 
,v-am admirat pe toti bebei si mamicile 

noi am fost azi la biserica nu va spun ca am venit acasa rupti de oboseala,foame si somn
si acuma l_am pus pe tata la bucatarie sa faca niste clatite cu branza si dulceata
nu va spun ca miroase asa de bine
,dar tata nu vrea sa ne dea decit cind sint gata ![]()
va doresc o seara placuta si o nopate buna 
tangerine spune:
si am fost azi super harnica si am pus si poze de la revelion, tot la semnatura, albumul revelion_2007; am avut revelion de pitici, asa cum lesne se poate deduce din poze; imi pare rau ca nu a iesit faza cu revelionul de piticodrom; poate la anu...ne organizam mai din timp
jadi, ti-am trimis pm cu explicatiuni
poze
kid2003 spune:
A fost super de super!
Multumim Kristinutza si Ramona pentru poze.
Alexandra nu a fost prea cuminte, dupa intalnire, acasa a adormit in fix 5 minute. A dormit vreo ora si un pic si apoi a refuzat cu indarjire mancarea de pranz (supica de pui cu galuste, ma rog facuta piure cu tot cu legume si carnita). A mancat in schimb un borcanas de Afine cu mere (Hippu' sa traiasca) si cam asta e tot. Cred ca s-a gandit ca daca basculeaza mai mult intra in alta categorie decat ce a silfizilor in care a incadrat-o Jadi.
Data viitoare musai sa aducem toate taticii la intalnire sa stam mai pe indelete la vorba si tigara...asa saracii (3 la numar) cred ca au fost cam coplesiti. Noroc cu dna Dana, ingrijitoarea de acolo care mi-a placut in mod deosebit. O tanti cu maaari talente de bona. O sa mai mergem acolo special pentru ea.
kid2003 spune:
Ma tot tin sa scriu ceva...
Pe pagina a doua a acestui subiect s-a inscris Body, din Braila cu un baietel Bogdan.
Vreau sa ii urez bun venit in gashka vesela si sa o indemn sa ne mai scrie...unde esti? Te-ai lasat coplesita de limbarnita noastra???
si inca un
pentru Bogdanel.

Ramonei!