Piticodromul de sept-oct 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 18
tangerine spune:
mi-a pus target sotul sa ajung la 500 de mesaje pana in martie :)
cam care credeti ca sunt sansele? asa ca o sa scriu marunt si mic hihi
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
tangerine spune:
a..da checul a iesit foarte bine cu exceptia faptului ca am incalzit prea tare cuptorul si are o crusta neagra deasupra; ins amiezul e delicios..asta in timp ce sotul am pisa: mai sunt 20 de minute si tb sa iesim pe usa; eu am targeturi la orele de plecat din casa
hai ca ne vedem maine; cand am timp revin cu povesti despre concediul nostru
poze
Hildegard spune:
'Neata

Mey, azi dimineata la trezire mi-a treas Stef un cap, de am vazut stele verzi
. M-am speriat prima data ca a inceput sa planga dar n-a durat nici un minut plansul....
S-a apropiat de mine...si brusc m-a lovit. Cred ca nu m-a vazut, sau nu stiu ce a fost?![]()
Probabil a fost ceva de genul, "Scola-te mami!"
![]()
La 9 Steff a halit ou cu smantana(facut in tigaie), 1 iaut Danonino mare de caise,branza almette, paine. Acum la 10.30 facem nani 40 min cu lapte 120 ml ca la 7 mi-a dat desteptarea.
Am facut tarta cu mandarine. A halit si Steff aseara
....ca e cu pandispan, budinca si fructe)
Ramona, ma bucur ca ti-a iesit checul
.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
kristinutza spune:
noi ne pregatim de aseara pt evenimentul de astazi (intalnirea de la mobexpert): l-am tinut treaz pana la 22:30
. dar s-a trezit tot la 9:30 dim. si parca vad ca la 11:30 tot vrea sa se culce. ramane de vazut. si sa vad si cu mancarea cum fac.
il astept pe tati de la intalnirea de afaceri
si venim si noi. sper sa nu vina prea tarziu
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kid2003 spune:
Kristinutza, las' ca ne vedem noi doua. Alex doarme de rupe la ora asta, am tot intrat la ea in camera, am mangaiat-o pe cap, nimic. Nu se scoala neam...sper sa o conving in jur de 11.15 sa se trezeasca, ne imbracam, papam un pic si venim. Sper ca pana la 12 sa ajungem. Ma duc sa mai dau o tura, poate se scoala...
Hildegard spune:
sa duc subiectul pe pag1![]()
phiiii, ce lniste pe aici. La intalnire, ai?
ce bine de voi
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
Antoanela23 spune:
neata,
sa faceti poze la intalnire
.
pup, duminica placuta,
Anto
16 si
Victor (8 octombrie 2005)
kristinutza spune:
am facut poze, normal
.
uitati aici.
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
a fost fff frumos, era toata lumea pe pozitii. copiii s-au distrat f bine, taticii au stat la o apa plata si mamicile la joaca cu piticii, iar apoi s-a facut rocada si mamicile au stat la o tigara si un suc, iar copiii s-au descurcat cu taticii.
am remarcat un vlad de jadi inaaaalt, o alex de kid carliontata-carliontata, o maria de tangerine rosie in obrajori, o anya si un milan buni de facut reclame la mancarica de bb, o nuka de sofia neinfricata, o anca si un victor de cge jucausi etc etc.
toti-toti au fost veseli nevoie mare si frumusei de sa stai numa sa te uiti la ei sa te-nveseleasca.
radu s-a tinut tare, pana-n ultima clipa a vrut sa se joace. cu greu l-am tinut sa nu adoarma in masina, acasa a mancat zdravan si s-a culcat dus. uitati si o poza inainte de adormire ca sa vedeti in ce hal ajunsese radu.
trebuie repetata intalnirea! ![]()
tangerine spune:
sunt de acord ca trebe repetata intalnirea; si data viitoare promit sa stau suficient de mult sa ajung sa schimb 2 vorbe cu voi; il iau si pe tati pt schimbul 2 ca altfel nu e chip
am pus poze la semnatura albumul intalnire_28ian07
poze