Piticodromul de sept-oct 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 17
sofia_misicu spune:
Buna ziua,
Felicitari mamicilor prin corespondenta!
Eu sunt o ratata. Nu am reusit sa ma las de fumat. Sunt foarte dezamagita de mine. Am cedat la primii nervi.
Nuka are o diaree suspecta. Saptamana trecuta a facut priorixul si dau vina pe el. I-a iesit si o masea, chestie bizara pentru ca nu nu i-au iesit inca tot dintii din fata (are doar 6 - teri sus si trei jos). De la ce credeti ca poate sa fie? Nu are febra, nu are muci, nu are nici o alta simptoma de boala. Doar ca nu prea mai mananca. In conditiile astea, credeti ca e cazul sa venim maine? Voi decideti in calitate de mamici mai constiincioase decat mine. Da eu chiar vreau sa vinnnnnn.....Va anunt diseara care e nivelul scaunelor Dunarii.
M-am uitat pe albumul comun dupa fooooarte multa vreme si am vazut ca nu ati mai pus poze dupa 1 an. Hai sa facem un album cu poze la gramada, pe care sa il umplem de-a lungul timpului. E impresionant cum se schimba piticii de la o luna la alta. A mea, de exemplu, de o luna a inceput sa aiba par. Pana atunci era cheala. Si i-a crescut complet aiurea: are chica la spate si chelie intelectuala in fata...mai ca imi vine sa o chelesc din nou.
Hai ca alerg singura prin piticodrom...Weekend placut si dati un semn de viata apropo de ce facem maine.
Nuka si Mama la Nuka
kid2003 spune:
Si eu astept un semn. Noi venim sigur-sigur maine, in jur de ora 11 la locul de joaca de la Mobexpert Pipera.
Va rog sa veniti sa ne mai vedem si noi. Azi trebuia sa mergem la o aniversare a unei piticutze, am fost dar ne-am intors repede. Nu a fost chip cu Alex. A fost maraita non-stop si agitata, de obicei e super sociabila dar azi nu a avut chef neam. Acasa vad ca e calma, se joaca, vorbeste, deci de ok e ok, nu a avut ea chef de vizite, clar.
Sofia, sper sa fie ok Nuka pana diseara si sa ne vedem. Lasa ca o sa te lasi tu de fumat la un moment dat. Maine ne ascundem undeva si bagam o tigare. Eu fumez din an in Paste cand e tati plecat de acasa si cum maine iar il impachetez de drum, tocmai bine!
BiuMil spune:
Sofia, chiar vroiam sa iti scriu legat de fumat...am citit postarea ta. Eu iti urez multa bafta data viitoare. pana acum m-am lasat de multe ori, cate un an si ceva....dar "ajutata" de sanatatea subreda in momentul ala sau de sarcina. Acum insa vreau sa ma las iar, am luat-o pe toate partile, am zis ca sa fie un exercitiu de vointa, blabla...apoi zic: "extraordinar, mi-am si gasit ce sa imi demonstrez!" am luat-o si financiar...dar pt un 1 miloin pe luna...."si cu un milion si fara...tot aia". ideea e ca nici eu nu mai suport mirosul, desi fumez pe balcon, "en plein air" ca sa zic asa, am zis ca beau doar la cafea...incet incet am inceput sa beau 2-3 cafele pe zi doar ca sa fumez., si nici intre cafele nu ma pot abtine...ma simt plina, parca nu mai incape, dar al naibii fum tot isi mai face loc!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
Si noi venim maine in jur de 10.30.
Sofia, sanatate multa la Nuka! Sper sa va vedem maine. Hai, ca nu ne-am mai vazut de muuuult.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
kristinutza spune:
casiana,
. azi am fost la botez la fetita mica si normal ca ma uitam cu jind la ea, mai-mai s-o imprumut o zi-doua
. iar alta prietena e acum in incercari de a ramane insarcinata...
in fine.
venim si noi maine, in jur de 11:30. cred. nu zic sigur-sigur.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Hildegard spune:
iaca poze de ieri si azi:
aici
de-ale gurii