Piticodromul de sept-oct 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 16
kristinutza spune:
gina,
doamne ajuta!
kid, sanatate multa lui alex!
jadi, si noi mergem maine la un botez, dar nu cred ca acelasi
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
am fost rapid in vizita la nasha lui radu care a venit acasa cu fetita nascuta acum 3 zile. 
m-am intors cu lacrimi in ochi. mi-as dori atat de mult o fetita. un copilas mic... doamne, tare-tare-tare de tot.
meeey, da' m-a luat rau. si stiam ca-s disperata. in mod normal, asa ar fi urmat al doilea copil, varsator ca sotul, in perioada asta... prea multe planificari...

in fine, ma bucur ca am reusit sa-l am pe radu. nu vreau sa fiu nerecunoscatoare. dar, totusi...

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
care stiti ce e cu ioana de nu intra pe forum? pliz, ca sa nu-mi inchipui ce e mai rau.
marinela79 spune:
scrieti-i un sms ,si pe mine ma mira absenta ei,please
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
catush spune:
Vesti mai bune despre nepotica mea si a Brianei....
Ii administreaza tratament pana pe 5.02 si apoi trebuie sa se duca cu ea la Colentina sa-i mai faca nu stiu ce analiza pt ca nu am inteles ... de fapt nici ea nu a inteles....si apoi sa mai vina la control atunci cand copilul va implini 3 luni....
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
Antoanela23 spune:
Buna noaptea mumoaselor,
Marinela, mersi frumos.
Gina, eu inca-ti tin pumnii, poate nu e totul pierdut.
La noi laptele e sfant, un bibe la culcare si unul la trezire. Uneori se scoala noaptea si nu adoarme fara sa bea lapte, in cazul acesta dimineata bea foarte putin.
Catush, multa sanatate nepoticii tale celei mici.
Pup fetele, noapte buna, somn usor si weekend placut,
Anto
16 si
Victor (8 octombrie 2005)
alexuta2005 spune:
Kristinutza sa-ti traiasca nasa cea mica.
Off, ce sa zic,probabil ca tot timpul te vei gandi la un al doilea bebe.Da nu fi trista.Lasa ca ai unul care face cat doi, ba nu ,cat zece.

Catush ma bucur ca nepotica e mai bine!
alinam spune:
NEATA!
slaba miscare!
Catush nu are rost sa invinuiesti mama, serios, probabil copilul ar fi avut aceleasi probleme chiar daca mama nu fuma, cunosc multe cazuri de mame care au fumat tot timpul (chiar si eu) si copii sunt bine merci, asa a fost, sau nu ai vazut mamici care nu beau , nu fumeaza, mananca sanatos in timpul sarcinii si copiii sa aiba probleme? eu am vazut din pacate..... e adevarat viciul e viciu si asta cu fumatul e chiar nasol, dar nu trebuie sa o faceti sa se simta vinovata, cu siguranta acum isi smulge parul din cap, nu are rost sa o faceti sa se simta si mai rau, sa speram ca bebe va fi bine .
Ioana e bine, a luat o pauza de forum ![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Hildegard spune:
Ne-au iesit caninii de sus, amandoi odata

Deci, avem 14 dinti

de-ale gurii