Piticodromul de sept-oct 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 15
cge spune:
Alo, aici d-na Priorix.
Asa ma striga farmacistele, le-am innebunit si pe telefon si pe email, si la fata locului.
Mimsi, nu mai au vaccinul la farmacia de care ai zis tu. Oricum, tot din zona asta am luat Trimovax de la farmacia Dona.
Multumesc inca o data de ajutor.
Cine mai vrea Priorix, sa imi zica, ca am 'bunghit' unul in Otopeni.
Oricum ce se intampla acum e strigator la cer : cik nu au acordul nu stiu carei comisii si nu importa vaccinurile astea.
Farmacistele preconizeaza ca urmatorul lot va veni prin.. martie.

Si ne mai miram de epidemii de rujeola?
Kid, ce experienta aiurea.
Sa stii ca Anca cand am fost eu plecata in team-building (astia de la firma mai organizeaza inca unul, dar eu nu ma mai duc), a facut tot asa un concert de urlete si cu febra.
La noi diagnosticul a fost dinti + suparare.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
codruta_grg spune:
Multumesc pentru raspunsul legat de bautul laptelui, alexutza 
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
BiuMil spune:
Codruta, sarisem intrebarea ta...Milan bea in somn, dupa somn, ar bea non stop...aseara chiar a regurgitat ca un bb mic ca bause prea mult si s-a agitat la baie...dar am mai citit parca de copii care nu beau decat in somn...
dar daca ii dai la 8 nu il bea , chiar daca ii e foame? poate s-a obisnuit ca la micul dejun ii dai altceva, poate sa incerci cu cantitati mici sa vada ca se poate si lapte pe langa ce mai mananca ea dimineata...
am incercat intr-o seara sa ii dau lapte cu canutza lui Milan...a facut o fatza... nu se astepta sa fie lapte acolo...e clar ca laptele = bibe. Am vazut ca ati discutat asta ...Dar nu am priceput bine, de ce trebuie sa scoatem bibe deja? pt dinti, sau pt ce? am mai citit tot felul de articole dar nu am desprins un motiv clar....
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
cge spune:
Codruta, asa face si Anca, nu mai vrea lapte cand e treaza.
Asa ca mai bine o pacalesc cand e semi-adormita.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
alexuta2005 spune:
BiuMil am inteles ca laptele daca sta mult in contact cu dintii poate cauza carii.Iar in biberon cam sta.Am vazut ca scria si pe cutia de la biberon si pe cea de lapte(asta nu stiu sigur).
Codruta Alexia renunta la o masa dar la somn nu.Asa ca daca ei ii este somn poate sa doarma nemancata 3-4 ore sau chiar toata noaptea.Alexia bea laptele la 7 dimineata pe la 8-9 mananca ceva lactate, gem, ou.
jadi spune:
Si nu uita sa aduci si retetarul, vin eu cu stampila!
Vin si eu duminica, nu stiu pe la ce ora ca sambata mai mergem si la un botez si sper sa nu intarziem. In plus vom avea copil sconcs ca il facem baie azi si maine nu, ca lipsim de acasa!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Cristina, scuza-ma ca sunt toanta, la Medlife sigur il aveau dar nu de vanzare, adica trebuia sa duci copilul acolo si sa ii faci vaccinul.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
BiuMil spune:
deci de carii e vorba...pai Milan bea laptele din biberon in doi timpi si 3 miscari...nici nu stiu cum poate sa bea asa repede.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005