Piticodromul de sept-oct 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 14
catush spune:
In alta ordine de idei....
Briana de o saptamana este "matusica"....adica fata verisoarei mele a nascut o fetita pe 18.01 2.600 si 48 cm dar nu prea a fost bine are probleme respiratorii si de la Rosiori de vede unde s-a nascut au trimis-o la Polizu... a stat la ventilatie cateva zile si acum au mutat-o la incubator....mama ei denaturata a fumat toata sarcina ..... asta e ... ce sa-i faci daca oamenii nu au minte....si acum fumeaza si bebela ii refuza laptele dar ce sa-i faci daca viciile sunt mai importante decat copilul tau......
Sunt tare suparata pe mama denaturata dar asta e .... cand i-am spus a inceput sa faca nazuri....
Ne rugam sa fie bebe bine

si sa nu aiba probleme mai tarziu oricum va ramane in obs mai mult timp...
Va pup
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
Anya20 spune:
Kid, nu am cum sa-ti raspund la mesaj, pentru ca n-am vazut-o pe Alex. Dar te intreb de ce te-ai dus cu ea in garda la Elias? Sau n-am inteles eu bine? Nu te astepta sa coboare in miezul noptii un dr in stiinte medicale sau chiar un medic primar, decat daca e un caz f.grav. Nu comentez atitudinea doamnei dr care a vazut-o pe Alexuta, ca nu sunt in masura sa o fac.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
catush spune:
Am citit cate ceva din urma....
Si Briana a inceput sa se trezeasca noaptea si sa ceara bibe cu ceai...ea care inainte adica pana acum 3 luni nu prea bea ceai si apa acum mi se pare ca bea prea mult....un bibe mic de 125 dupa masa de lapte de seara,unul in timpul noptii si unul de dimineata inainte de lapte...si inm timpul zilei unul cu ceai si altul cu apa....
Si de ceva timp refuza suzeta doar daca reusesc in timpul noptii sa-i scot bibe din gurita si sa-i introduc repejor suzi...
Ma grabesc sa ma duc acsa la ea ....
Diseara ne ducem la arhitect sa incepem proiectul de casa...
Va pup dulce pe toate
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
kid2003 spune:
Alina, m-am dus la Elias pentru ca acolo, la Pediatrie, am fost internate in nov cu enteroviroza. Este cel mai apropiat spital de urgenta pentru noi. Si in nov am dat peste o super dr, care a tratat-o f bine pe Alex si mi-a placut ca e destul de curat si deloc inghesuit ca in Gr Alexandrescu. Si au camera de garda la pediatrie...In fine, a fost o prostie sa o ducem oricum la spital, ne-a ajutat doar sa o scoatem din casa si sa o facem sa uite de plans. Oricum nu era cazul sa ii dau medicamente, nu are nimic copilul.
kid2003 spune:
Offf, Catush, trebuie scuturata nitel nepoata ta. E inconstienta daca inca fumeaza. Tinem pumnii sa nu fie cu repercusiuni la cea mica.
RalucaN spune:
Norina, si noua ne-a zis ca are talpitele usor plate, dar cica la copii pana in doi ani e normal. Ne-a recomandat doar sa mearga cat mai mult desculta prin casa, sa mearga pe pietricele in curte (as vrea eu sa am curte...), sa-i scoatem pedalele la tricicleta ca sa apese doar pe axul acela, sa-i luam numai incaltari cu taloneta. Si cam atata. Cica pana la doi ani se va forma scobitura mult mai bine. Ma bucur mult ca si Teo e bine. Super! 
Catush, tinem pumnii pt. nepotica, sa fie bine!
Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)
alexuta2005 spune:
Locca sper sa iasa analizele bine sa nu mai chinuiti copilul!Ace, ace si iar ace, pai nu-i frumos deloc.Noroc ca ai copil cuminte!
asta-i pt. Matei.
Catush, Locca sper sa iasa analizele bine.
Norina din cate stiu eu copii mici toti au platfus.
Alexia a avut tibiile usor curbate.Am fost la dr. Fodor si a zis ca nu-s probleme, se indreapta ele in timp.Cica au fost asa din cauza pozitiei din uter.Acum s-au indreptat dar trebuia sa mai merg la un control si inca nu am ajuns.Mama denaturata ce sunt.
Catush sper sa fie bebelusul bine.
Anya20 spune:
Kid, o sa vorbim duminica la intalnire mai detaliat. Bine ca Alexuta e ok. 
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
locca spune:
Hilde, Casiana, multumesc 
Patania lui Kid imi aduce aminte de a noastra, pe 1 ianuarie la 8 seara eram mot la spitalul de oftalmologie ca se trezise mandrul cu ochiul umflat. Nu era tipenie, Matei s-a bucurat tare mult de sala aia goala si a inceput sa chiuie (a se citi sa tipe tare de fericire). Instantaneu a aparut o tanti cu ochii carpiti care s-a uitat la copil si a zis "aoleu ce m-am speriat, ce tipete, credeam ca cine stie ce grozavie a patit la ochi" ![]()
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Heheee, vezi Alina ca te tin minte!!! Poate vin cu limbutza aia de plastic ca sa te uiti in gatul ei, hi hi, daca tot te-ai oferit (avem o limbutza roz pe care am pastrat-o de la Medicover ca ii placea Alexutzei, asa ca suntem dotate)