Piticodromul de sept-oct 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nu va spun ca ieri era sa mor cand imi povestea bona cum mi-a scos copilul pe vantul ala periculos.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna, fetelor!
Ce frumos v-ati distrat la intalnire si ce copii frumosi!

Nicole&Ioana Alexadra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Chiar vroiam sa va intreb daca voi scoateti copii afara in perioada asta, cu vantul asta urat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Matei a iesit ieri afara. Si dimineata si dupa-amiaza. Dar ieri a fost caldut, doar ca batea vantul, nasol ce-i drept. Azi e frig, dar tot a iesit jumatate de ora. A mers pe jos pe strada.
Eu nu prea pot sa-l tin in casa, se maraie foarte tare daca nu e aerisit.

Hai mai, Ioana, mai baga si pe la noi un mesaj (te-am citit sa stii, deci am fost omida hehe).

In alta ordine de idei si nitel off topic, ieri mi s-a propus reintoarcerea la jobul din US. Acum stau sa ma gandesc ce-mi lipseste aici din ce aveam acolo si ce imi lipsea acolo din ce am aici. Si cel mai mult ma gandesc la fi'miu, daca e mai bine pt. el aici sau acolo. Cam greu de luat decizia.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si ca nu ma pot abtine, va povestesc ce frumuseti a patit cumnata mea ieri la Medlife.

Cred ca v-am mai zis ca a avut copilul otita si una peste alta dupa ce au iesit din spital a racit, nu stiu unde ca nu l-a scos afara din casa. Asa ca ieri, fiind abonata la Medlife (i-a facut popescu si pustiului abonament), s-a dus in jur de ora 9 seara sa vorbeasca cu pediatra/orelista care avea program ieri, una miorita sau ceva de genul asta de pe gr.alexandrescu. Aia foarte afectata ii spune ca nu are copilul nimic din punct de vedere orelistic si o paseaza destul de repede la pediatrie ca vezi tu doamne raceala e destul de puternica si ca trebuie musai sa faca antibiotice intravenos dar sa ii zica pediatra si o expediaza. Cumnata daca a vazut ca e trimisa la pediatrie, ia copilul pe la 9.30 seara si se duce la pediatrie un etaj mai sus sa vada daca gaseste pe cineva (e prima ei vizita la Medlife) si o intalneste pe madam M-C celebra pediatra din Medlife, proprietara de altfel acolo. Ii explica cumnata ca are abonament si ii smulge cardul din mana (al doilea de sus ca pret, mai exista unul care include si spitalizare in conditiile in care spitalul nu e gata) si ii zice ca acel card este cela mai ieftin posibil si ca nu este bun pentru ea si ca ea are numai pacienti de elita si ca trebuie sa plateasca consultatia daca vrea sa ii vada copilul. Accepta cumnata si dr burzuluindu-se la ea o intreaba daca a mai fost cu copilul la doctor (jur ca era imbracata frumos si nu parea maturatoare de pe strada, in fond lucreaza si ea inspector la curtea de conturi de 10 ani si nu se invarte cu o matura in mana) si atunci cumnata enervata i-a explicat ca mergea la dr.culcer dar de cand are probleme de sanatate i-a facut astuia mic card de la serviciul sotului si a venit aici. Tot dr suparata, incepe sa ridice tonul ca ea nu a mai auzit sa se faca cardul la copii pe firma si ca va vorbi ea la vanzari, de parca poti sa faci carduri daca nu ai firma, alta aberatie ca sa zic asa desi tipa de la vanzari ne suna zilnic sa incheiem contractul si ii spusesem ca vrem card pentru bb de 6 luni. Ma rog, a mai comentat inca o data ca ea are numai pacienti de elita si ca nu vede pe oricine si a catadicsit sa se uite in 3 minute nu mai mult si sa ii zica sa trebuie sa faca aerosol dupa care i-a condus afara din cabinet si urla la receptionere ca ccc cardul nu acopera consultatia si sa plateasca 100 roni si urla la fel dupa cumnata mea ca nici aerosolul nu e inclus in abonament si dupa ce termina sa iasa sa plateasca cei 2.5 roni pentru sedinta respectiva desi abonamentul include absolut orice mai putin eco 4D, spitalizarile si intradevar si consultatiile la madam Marcu (ca vorba ceea la 1 ora ea castiga 20 de milioane) si stau toti mafiotii si tiganii la usa ei, pacientii de elita!

Mi se pare insa ca orice doctor trebuie sa trateze orice pacient ii vine la usa mai ales intr-un sistem privat.

In acelasi timp eu sunt multumita de pediatra la care merg la Medlife, fata tanara circa 34 de ani si care mi se pare spirt si pe felie decat baba asta ramolita care a ramas doar cu renumele si se poarta ca o precupeata in piata de frica sa nu ii scape cei 25.000 lei din mana. Rusine

Acum de dimineata mergeau din nou la Medlife la pediatra mea ca au platit aseara banii si nici nu au plecat cu vreun diagnostic sau reteta!

Traim intr-o tara de kkt unde nici in sistemul privat nu mai poti sa te increzi ca mergi si esti tratat ca atare!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Jadi, ce sa mai zic ... de kkt indeed.
Eu am o amintire nasoala cu medlife-ul, de cand eram gravida, ei mi-au busit analiza de rubeola, asa ca mi-am jurat ca nu mai calc pe-acolo. Nu ca altii ar fi mai breji.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxandra, asta findca tot contorizai de ce sa ramai/pleci.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata frumoaselor,

Sofia, ai dreptate cu viroza, e rau de tot.
Si eu m-am socat cand am citit de sufletelul acela mic, nu-ti vine sa crezi ca in secolul 21 se poate intampla asa ceva.

Aveti grija de voi fetelor, si de piticii vostri.
Citesc din urma si revin,

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutam fetele

vai am citit si eu povestea lui Ja.........trist

tonnia la toti trei si multa putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Mey mey mey ce fete frumoase si ce pitici si mai si avem noi.... Bag sama ca va distratarati bine de tot! Bravo!
Am vazut ca vreti sa o comiteti din nou sambata. Ma batea gandul sa venim si noi, dar m-am razgandit. Ce ziceti, nu ar fi mai bine sa o mai amanati putin, pana mai trece nebunia asta cu virozele? Eu nu zic cccc ca ar aduce vreuna din noi copilasul bolnavior acolo, dar este totusi un loc de joaca unde vin si alti copilasi si nu se stie niciodata... Doamne fereste! Sunt cumva paranoica? Dar m-a cutremurat vestea cu baietelul acela. Saracutul.... Doamne, cred ca asta e cea mai mare nenorocire care se poate intampla cuiva pe lumea asta...

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput