Colectia de toamna-iarna 2005(116)
Raspunsuri - Pagina 22
gabitaco spune:
Neata- neata!!!
Ce mai fac planetele???
Eu una stau linistita cu bb 2 deocamdata. Nu vrem asa curand. Eu una ma multumesc numai cu Mateea, dar daca se mai intampla accidente de muncaaaaaaaaa....dar sper ca nu , facem si bb2. Oricum vreau sa trec pe AC, dar daca si asa se intampla accidente cer panetele de la fete
. Oricum preventiv dorm cu Mateea in pat, La mijlocul patului.
oricum e clar.... fara bb2- mi-e si groaza sa ma gandesc , dupa cele patite in toamna.
Ando nu ma uita cu astro pt prietena mea. Please. Ceva sumar - daca se marita ori ba si daca face vreun bb.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
leea_cv spune:
quote:
Originally posted by madau
Oare ce-o zice maine restul poporului mamicesc cand or vedea ce faceam noi la 12 noaptea...vb Gabiteico...mame responsabile ce suntem..si mai vrem si bb2...sau 3Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Io zic ca veau si eu astrograma lui T pe care o astept dinainte de a se naste

.Da cum s-o conving pe Anda?Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
anda77 spune:
meems, vai ce rau imi pare! cand ai mai zis si de colectat urina prin cateter, mi s-a ridicat parul pe mine, saracutza...Sanatate maxima si putere la tratament!
joy, da, poetul a avut otita.
xandra si gabitaco, este ultima oara cand va zic: datele pe mail, cand am timp sa le fac eu nu stau sa perii subiectele de pe dc, ca in timpul asta fac o astro cu datele la botul meu, adik pe mail. si xandra, pune si localitatea nasterii
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
gabitaco spune:
leea mama, da si tu ceva de baut

![]()
ca dau si eu daca primesc astro pt prietena mea... numai sa reziste Anda la atata bautura 

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
maaaama si daca stiam...intram si eu ca...tot bantuiam prin casa dar....nu a fost sa fie!!!
Meems sanatate muuulta si sa dea domnul sa fie bine!!!
Andaaaa si eu te-am rugat de muuuult pt astrograma mea...dar vazand ca esti ocupata cu bbii am zis sa mai astept. Acum ca ai trecut la mamici.....vreau si eu sa stiu ca eu vreau bb2. Iti mai trimit odata datele pe mail....plsssss nu imi da ignore!!!
si dau o bere sau ce vrei tu!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
anda77 spune:
leea, exista astro pe care le-am facut si nu mai tin minte, imi spun persoanele, e adevarat, dar exista astro pe care mi le amintesc foarte bine. eu stiu precis ca am mai facut astro lui tudor demult. si stiu ca ti-am zis ca se vede ca-l afecteaza situatia familiala. stiu sigur ca avea casa 4 mai prost aspectata, ca stiu k ti-am zis ca sa nu crezi ca-ti spun asta din cauza ca stiu situatia ta si acum le potrivesc, chiar se vedea in astro baiatului problema. ia aminteste-ti.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
leea_cv spune:
Anda, daca e asa,daca ai facut-o ,atunci imi asum vina de a nu o fi citit.Poate n-am intrat pe DC la vremea respectiva.Si ce rau imi pareeeee daca e asa.As putea indrazni sa te rog s-o refaci?
Meems ma copleseste ingriorarea ta pt Rianna.Pupici multi scumpi mici.
Alina io as vrea 2 bb.Da nu stiu daca se va putea.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
anda77 spune:
am postat-o de nenumarate ori, chiar si aseara: andreea.tudor@gmail.com
Nu va suparati, nu iau in considerare date pe forum pt ca nu fac astro in secunda in care sunt postate si nu stau sa perii p-orma subiecte...si asa n-am timp, asta imi lipsea. Pe mail!
mami de poet(09.12.2005)
gabitaco spune:
Gata Anda am trimis datele pe mail, la adresa de pe -gmail
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Madau si