Colectia de toamna-iarna 2005(116)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Roxi daaa, i-a crescut parul, dar mai mult la spate, e numai zulufi.

Eu vreau vreo 10 copii, dar sa si castig la Loto Daca ar fi dupa capul meu, as face, as adopta, numai cand am fost internata cu Ilinca pusesem ochii pe o fetitza blonda cu ochii albastrii care fusese abandonata intr-o scara de bloc Insa ma mai domoleste Doru

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

FELI am uitat sa-i iau biotics, dar am biotics pt adulti in casa.
are ceva, ii pun mai putin de jumate de pliculet. ce zici???
nici nu am prospectul de la biotics pt copii sa vad ce concentratie are.

ANDA nu mi-ai zis daca poetu' a avut otita.
sau nu am citit eu bine

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Bai fetelor da v-ati facut de cap aseara ,nu gluma ,ce-am mai ras in dimineata asta ,pacat ca am inchis calc. devreme aseara !
Anda ,nici nu indraznesc sa-ti mai cer sa-mi bagi si mie un astro ca esti super busy vaz cu celelalte fete dar imi promisesei si mie ,tii minte ?:)
Mada ,daca vrei sa te impotrivesti ,nu scoate steriletu ':)
Meems ,sanatate Riannei ,nu-i de gluma cu pneumoniile astea ,sa va faceti bine repede ,repede!!!

Ma duc la cafea ,ca's nepotii la mine ,asa ca-i tin companie piticului ,e tare fericit cu ei!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

curiosilor care se intreaba pe unde am dormit, pai acolo unde am zis! cu andrei in pat!

si sa vedeti faza dura... ma dau de la pc... ca na, voia si tati.. si-mi trimite cata mesaj pe YM.. "bb3?", tavalindu-se de ras. la care tati ingheata, ma cheama rapid... io mor de ras, ii zic de unde... si o replica plina de "intelepciune"... credeam ca stie ceva ce eu nu stiu. asa ca m-am dus si m-am culcat, intrebandu-ma daca anda vede bine stelele, sa nu fie bb3 gemeni. sau macar sa-mi fi zis si mie fetitza...bine, macar mi-a lasat 25% sanse nu ca lu' mada

lasand gluma la o parte, sper sa nu ajung sa-mi leg singura trompa ramasa!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Of meemsulici pana la urma febra aia cu prelungiri nu era a buna....
Dar sa nu va ia acuma gandurile negre: toti copiii se mai imbolnavesc dar ai vazut si tu, in majoritatea timpului sunt sanatosi. Faptul ca se mai imbolnavesc din cand in cand nu inseamna ca trebuie lasati fara frati.

pisi scuze departe de mine intentia de a te supara, chiar credeam ca faci misto de mine, nu puteam crede ca exista cineva pe lumea asta care sa sustina ca penicilina nu-i antibiotic. Link-ul ala ti l-am dat ca argument.

Ce naiba, e arhicunoscut ca penicilina e primul antibiotic, folosit cu succes la tratarea tuberculozei de care se murea pe capete pana atunci. Sigur stiai chestia asta dar ai uitat lunadu-te cu atatea.

Polul zilei: asta e dilema mea, la care ma tot gandesc. 2 sau 3 copii? Daca raman accidental gravida, clar ca il pastrez, dar intrebarea se pune daca sa-l fac intentionat pe al treilea. Deocamdata nu ma incumet, peste 1-2 ani sa mai vedem. Si cum ne descurcam material si daca se mai maturizeaza fetele si va fi mai usor cu ele.

Dar stau si ma gandesc ce program infernal voi avea: la 12 du-te cu bb si ia-o pe Silvia de la scoala; la 16 du-te cu bb si cu Silvia si ia-o pe Nati de la gradi

De fapt, cu putina organizare, m-as descurca: pe Silvia o pot lua la sfarsitul plimbarii de dimineata cu bb iar pe Nati la inceputul plimbarii de dupa amiaza. Dar cand e viscol/ceata/ploaie torentiala???

Si mi i-ar tine soacra pe toti 3 sa ma duc in cate un concediu sa ma plimb numai cu sotul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

cristina tati saracu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

doamne, daca stiam ce a fost p-aci aseara, nu ma mai suceam in pat de nesomn, si nu-l mai impungeam pe tati caruia ii era somn saracu'. veneam si eu sa-mi vad fertiliciunea prezisa, ca daca era sa fie cu ocki pe anu' asta, zau ca nu-l mai impungeam deloc. si pe muuult timp.
eu una deocamdata ma limitez la lucu; dar e adevarat ca cred ca sunt cea mai mica dintre toate, ca sa nu zic cea mai tanara, ca nu e cazul. asa ca mai e timp ... :)) sa ma razgandesc.
fetelor, imi da si mie cineva pe mess adresa de mail a andei ? vreau sa-i scriu si eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cristina razi tu razi....

Si sa stii ca mai am o sansa de 10% ptr fetita..buna si aia...profitam la maxim

Lavi ce bine le-ai organizat...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

luca se plimba cu ciorapii in vine prin sufragerie; nu vrea pe oala, desi am constatat din studiul ultimelor zile ca in jur de 10.30 trebuie sa vina kk. cred ca evita intentionat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata fetelor si insomniacelor.
Urez spor la treaba celor care vor si spor la fuga celor care nu vor bb, in randul celor din urma inscriindu-ma si eu, asa ca sa si raspund la poll zilei. Deocamdata, mai spre pentru totdeauna, familia Toader va ramane la trei membrii.
Sanatate Sarei si Riannei, mamicilor lor putere si rabdare.
Fug la munca
Pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput