Colectia de toamna-iarna 2005(116)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Meems, imi pare tare rau pentru Rianna, saracuta de ea ce-o fi suferit. Pup la bb bolnav si sa se faca bine repede.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

In primul rand, multa sanatate micutei Rianna si uite un dragalas ca sa se joace cu el!

Taniuta, sa ai o sarcina usoaraaaa si un bebe sanatos!

Joy, si ai grija de tine!

Mai, fetelor, noroc ca vine iarna si, deocamdata , se cara berzele de pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!!!

Cine nu se mai culca aseara si acu' bantuie ca huhurezii pe aici???? Aveti dreptul la o singura varianta. Caci dupa ce a plecat tati la servici, la 7, s-a trezit Miruna intr-un plans, de mi-a luat 10 min s-o opresc, cred ca a visat urat sau ceva....

poll-ul zilei ..sau anului...eu ma gandesc serios si la bb2...vroiam mai incolo nitel, dar daca astrele zic ca pana la ziua mea...ma poci eu, un simplu muritor, opune???

Anda nu stiu daca ai inteles pana la urma ce vroiam eu ieri cu predictia finala...ca lucrurile scapasera deja de sub control, asa ca reiau odata aici firul povestirii...

quote:

am po intrebare la tine: pe miruna ati prgramat-o sau nu? vreau sa vad cum lucreaza planetele pt. tine. pt fiecare lucreaza cu o marja diferita. dupa manuale imi apare ca a fost on oarecare surpriza. sau nasterea a fost surpriza. ceva de genul asta. nu e sarcina nr. 2 neaparat ingrozitoare. si la miruna se tot baga uranusul (planeta socului, a surprizei, a lucrurilor neobisnuite) prin diverse locuri. nu am is avort! atentie! am zis atentie doar! nu avort.

Raspunsul meu era ca Miruna a fost extrem de programata, si s-a si nimerit, ca am ramas gravida din prima....Asa ca....astept cu interes sa ma lamuresti ce-i cu treaba asta, ...de aia ziceam eu de predictie finala

Cristina se anunta an greu...apropo, unde ai dormit aseara??

Meems pupicei Riannei si sa va faceti bine rapid!

Ripley ce aspirante de 2008...ca daca ne luam dupa astre..ori e acum..ori peste 2 ani. Deci ar cam trebui sa ne punem pe treaba

Mandy asa, asa..rasuceste si tu cutitul in rana.

Fug la Miruna care tocmai si-a terminat laptele si striga s-o dau jos din pat..raman in zona

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feteloooooor, va strang de gat! Pai io cica trebuie sa invatz! Buunn...si-mi zic, dau drumul la DC putin-putin, cat sa se fi scris de ieri...cand colo: 8 pagini de ieri de la 16!!!!!! 8 pagini!!!!!

Pe de alta parte, tare m-am distrat cu voi! Ce sa va urez..spor la concepere de noi galuste!

Mie imi pare rau dar nu ma alatur gloatei de mamici in asteptare barzoiului, asa ca draga CristinaMH, ne luam de manutza si daca vrei dormim impreuna sa evitam vreun eventual dezastru viitor!

Alina- este evident deja raspunsul meu la poll. NU vreau alt plod in afara de Sarah. Este arhi-suficienta pentru mine!!!! nici acuma, nici ever!

TANIA- felicitari pentru mogaldeatza din burtica! Si io care chiar ieri te intrebam cum stai cu emotiile...

Meems- darag de Rianna. un pupic imens si spor la vindecare. Tinem pumnii micutei dragi! Si tie, ca tare greu trebuie sa-ti fie s-o vezi asa de bolnavioara!

Noi suntem ceva mai bine, febra ioc, am ramas doar cu antibioticul, suntem pe drumul cel bun!

Gata, fug la geografie! Ia vedetzi cum umpletzi iar 100 de pagini!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ptr ca tot n-am ce face...m-am uitat la MELODIILE PROPUSE LA EUROVISION..daca intereseaza pe cineva...http://www.tvr.ro/eurovision/melodii.php. Mie una imi place melodia celor de la Simplu&Andra. Suna...romaneste!
Puteti si vota pe prima pagina

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Meems of, nu-mi vine sa cred.... infectie, pneumonie? Nu ar fi mai bine sa te internezi, sa fie Rianna sub control permanent? pe amandoua, sa treceti peste aceasta incercare!

Mama, ce-a fost aici? Cred ca am batut recordul ieri, am umplut 13 pag intr-o zi, dar ce conteaza, a fost super-superatmosfera

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Fetelor, buna dimineata, ca fuse intradevar buna, la cat am ras !

Mie mi-a fost teama de la inceput de faza asta cu astrogramele, dupa cum ati observat nici nu am solicitat vreodata "audienta" la Anda la capitolul acesta, nu stiu de ce, dar mi-e cam teama. Mie teama pentru ca am senzatia ca "momesc" destinul si daca nu imi place ce o sa aud, o sa am o noua preocupare in a face sa nu se intample.

Cu cata fertilitate aci pe forum, aproape ca mi-e nu stiu cum sa nu mai intru; daca se ia?!

Ma inscriu si eu pe lista fetelor care nu mai vor copii, si de asemeni ofer loc in pat pentru omoloaga.
Nu de alta, dar pe locul actual am inceput sa vad activitate...

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata de pe la birou. Sunt tot asa plina de chef de munca ca in ultimele luni, adica deloc

Meems , multa sanatate Riannei.
De acord cu Feli, daca vezi ca puiuta nu se simte bine, stai si tu 2 zile internata cu ea, sa fie sub supraveghere, ma gandesc ca la voi sunt conditii ok.

Raspuns sondaj: as vrea cel putin 2 copii, de fapt teoretic as vrea 3 dar nici nu avem timp sa ne ocupam de 3, nici nu mai pot cu cezariana am fost limitata la 2.

Alinush, dc Face cuscra baiat si tu fata, e ok, triplucuscrim, dc face cuscra fata si io baiat..... hm, nu as ceda

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna!ce m-am distrat citind odiseea de asta noapte!
pollul zilei: cel putin deocamdata, dar, mai mult ca sigur si pt viitor, ma multumesc cu 1 copil, care face cat trei...felicitari celor care sunt pe cale sau sunt deja mamici de 2 sau 3, admiratia mea...
noi suntem bine, mergem aproape bine, ne ridicam singurei, am facut si vaccinul... nu prea am timp sa scriu, dar va citesc cu drag
TANIA, felicitari!!!
JOY, sa ai incredere ca ce vei face va fi bine, indiferent de ceea ce hotarasti!
va doresc sanatate, mai ales RIANNEI , SARAH, si lui VLADUT!
RIPLEY, multa sanatate!
tuturor!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

he he heeeee
daca stiam eu ce faceti voi nu ma infiintam si eu p ela 11.45 la calculator??? cca i-am dat ceiut maimutei si....am venit pana in usa la sufra si zic...na..ca ma apuca sigur 2-3 bantuind pe net.

m-am tavalit de ras.

CRISTINA unde ai dormit azi noapte????

MEEMS cum si pneumonie si infectie urinara??? saracuta Rianna, nici nu vreau sa ma gandesc cum a putut plange.
mult si cu drag fata si sa ai grija de ea.

ALINUS eu mi-am dorit de cand ma stiu macar 2 copilasi, cristi zicea cateodata ca o sa-i faca si o surioara lui vladutu'...dar na, teoria-i teorie, practica mai grea.

XANDRA mai da si tu cate un semn macar la cateva zile.

INA nu a mai aparut....stie cineva ceva de ea????

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput