Colectia de toamna-iarna 2005(116)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda astrograme ti-au trebuit....maimutza Madau te roaga sa nu o uiti cu "predictia finala". Ti-am scris ce si cum pe mail.

gata, fug la treaba ca am vb destul pe ziua de azi...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hai mai, leea cum sa ti-o mai faca o data? Si eu imi amintesc ca ti-a facut-o. Ti-o caut eu, cand am timp. Acum am incercat cateva cautari su nu am reusit. Zi ora nasterii.

Anda 19 decembrie e sagetator sau capricorn? Sa stiu dupa ce cuvinte sa caut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

sagetator

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gasit astro Tudor!
E aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70640&SearchTerms=Tudor,19
Leea cauta tu pagina te rog.

Daca ii dai versiune pt imprimanta si mai apoi cauti cu ctrl+F gasesti.

Si chiar acolo zice anda:
"apropos, voi salvati astrogramele astea ca sa va uitati la ele si peste cativa ani (garantez ca influentele sunt certe), ca sa lucrati cu educatia peste influente sau eu imi bat gura de pomana p-aici, pentru cateva minute de divertisment"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

moama, ce ati facut azi noapte....

nu sunteti integi

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Lavi,Anda multumesc.Am gasit-o.Eram in Ungaria in 7 martie,de aia n-o citisem.Anda scuze pt bilbiiala.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

M-am ingrozit.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Taniuk, ce ti-ai dori sa fie BB-le? fetitza sau baiat?

Corapino - de haaaaat de cand vroiam sa-ti zic ca taaare-mi place numele bebitzei: Anais. Il citesti cum se scrie, nu?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Cum vreti sa impliniti predictiile Andei daca la 1 noaptea stati pe net? Apucati-va dragelor de treaba!
Deci cite gravidoase avem in total: Corap, Ilenutza,Gindacel,Tania,Joy!Mai sunt???

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Andaaa ti-am trimis mail....ma poti rezolva si pe mine pls????

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput