Colectia de toamna-iarna 2005(116)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor va rog sa ma ajutati!!!
Ar putea avea Patri "rosu in git" sau ma rog,vreo amigdala inflamata fara nici un fel de simtom???

Dr ne-a dat antibiotic dar eu nu i l-am dat.

Edit sa va spun ca m-am uitat in gitul ei si nu se vede nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Meems, dargutza de tine, prin ce treceti acum!Offf..
Sanatate multa si sa se faca rpd bine!

Poll: Il vreau neaparat pe bb2 dar nu acum!Daca mi-ajuta Dumnezeu vreau sa-l nasc in Australia dar asta ramine de vazut dupa o audienta la Anda!
Anda, si io vreau astrograma lu ' simon dar poti sa-mi spui din datele lui daca va avea un frate /sora ,ca la mine nu stiu ora nasterii!?

Tania,Joy, voi nu v-ati protejat cu nimik??
Spuneti-ne sa n-o patim si noi ca voi!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Prima aniversare

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Simona, raspuns clar si raspicat: DA!!!! Din pacate chiar cu asta nu confruntam noi in zilele astea. Sarah mi-a faut i prima zi febra, 39.4 apoi nu a mai facut pana ziua urmatoare, cand a facut iar putina, in jur de 38. In rest, nici un simptom, decatt ca nu mananca.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cu atatea solicitari, eu una n-as vrea sa fiu in pielea Andei acum .
Anda, pune si tu o taxa, acolo, nu zice nimic astrograma ta de ceva bani care curg garla spre tine zilele astea ?

Meems, sanatate multa Riannei! Si pe mine ma ia groaza citind povesti cu bebei mici si bolnaviori, bine macar ca aveti acces la servicii de sanatate decente. Mi se par tare atente investigatiile pe care le-ati facut voi acolo, nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi facut aici. Probabil dat antibiotic orbeste, ceva cu spectru larg, care sa impuste orice-ar fi si negasita nici o cauza precisa a bolilor.
Multa sanatate si sa speram ca ziua de azi va aduce numai vesti bune de la voi

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

NOKI nu face DELOC febra si maninca f bine !
Ca de aici si dilema mea..cind a mai avut "rosu.." nu suporta nici suzi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Moooooama ce-a fost aici aseara !!!!

Meems, imi pare rau sa aud de micutza Rianna!! Sanatate multa! Va tinem pumnii!

Anda, ti-am trimis si eu datele pe mail ... si eu vreau bb2 si as cam vrea baietel! Astept verdictul !!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

simona, daca n-are nici un simptom, mananca, etc, ce-ti veni ca are rosu in gat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Uitati-va si voi cum doarme baiatul meu:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/gbuluci/detail?.dir=e02cre2&.dnm=528cre2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Bey m-ati omorat azi am ras ca proasta in birou azi.
Sarcina usoara la noile gravidutze

Simona, cum ti-ai dat seama atunci ca e bolnav copilul?

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Am fost ieri sa-i fac vaccinul si dr. Ne-a spus ca are..si ne-a dat OSPEXIN (pe care nu i l-am dat!)

Mergi la inceput