Colectia de toamna-iarna 2005(116)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Simona, sanatate multa si Patriciei!!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Simona ,daca nu face febra mai asteapta cu antibioticul ,noua dr de familie ne-a dat de citeva ori antibiotic ne fiind cazul ,asa ca am asteptat simptomele iar daca n-au aparut nu i l-am dat !Sanatate Patriciei!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Simona, a vazut odata si proasta mea de dr de familie un asa zis rosu in gat si la fel nu avea nici pe draq. Doar ca din cauza ei m-a amanat cu vaccinul o saptamana. I-am dat totusi ceva Nurofen, ca si asa la noi a aconcis cu iesit de dinti si nu avea ce sa strice.
Numai ca Sarah in periada aia manca..dar nu cine stie ce. Doar ca asa era felul ei pe atuncea.
Si io as zice sa nu-i dai! io m-am coit o gramada cu febra cu tot daca sa-i dau. Dar la noi eclar ca e amigdalita, ca nu papa deloc aproape - asta dupa o perioada in care manca de rupea!

Bulucel- cine-a pus carciuma-n drum, maaaaaaiiiiiii...Tare de tot Simonika!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

ia uite ce face lucu meu : il tin cu fundul gol, ca astept cu infrigurare de 10.30, care are vad maaare intarziere. se pune singur pe oala, dar asa la misto, ca nu facea nimic, se mai punea si ieri, imbracat. asa ca l-am lasat fara scutec, ca sa nu-l mai dezbrac la 10 minute sa-l asez pe oala, unde sta 30 de sec si pleaca, p-orma se pune singur, etc, d-astea .
vorbeam cu sor-mea pe mess si deodata aud o clipoceala langa mine : lucu facuse pishu in olitza si il balacea cu manuta dreapta de mama focului! nu stiu cand s-a pus pe olita, nu stiu cand s-a ridicat, etc. si a facut nu gluma ... :)) l-am prins, deci intelege cum e cu oala ...
acum pandesc felul 2; sper sa avem la fel de mult noroc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Fetelor,va multumesc
Asa gindeam si eu dar m-a terorizat taty !
Zice ca tratez copilu' dupa ureche!

Felicitari tuturor gravidutelor actuale si viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buluci tare de tot Simonelul!!!

Si acuma sa va mai zic si eu de Stefan. E din ce in ce mai terorist, se joaca frumos singurel dar....face numai prostioare. Se catzara peste tot. Ieri a reusit sa se catere pe scaunul de la bucatarie in ideea de a ajunge pe masa unde sunt biscuitii si ceva mere asa ca....era sa fac infarct cand l-am vasut sus pe scaun. Noroc ca cerea ceva de pe masa si nu s-a urcat si pe masa.
Aseara s-a urcat pe comoda din hol...pe care e tel si o oglinda in care vb cu el si se pupa de mama focului. cand ma intorc. era in picioare pe comoda si se conversa de zor.
Tot aseara a facut un pic de febra de la vaccin (38.1) si a stat cumintel la mine in brate 1 ora. daca il lasam...cerea el in brate sa fie iubit si alintat. Prima oara in viata lui ca...altfel...nu il prind sa stea linistit sa il alint sau sa il dragalesc. Asa ca...de pe la 8.30 pana pe la 9.30 am stat si ne-am uitat la TV (eu) dragalindu-l si pupandu-l non-stop. Si i-a placut!!!
Vb din ce in ce mai mult...zice goool cand dau eu su sutu in minge ca el da cu mana, vb mai ales pe limba lui si e foarte serios si expresiv numai ca eu nu pricep o iota dar...il aprob si intru in discutie.
Hai ca m-am laudat destul!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

in tot balamucul de-aseara am uitat sa va zic faza dura cu fi-mea... imi cere inelul de pe deget, si intinde apoi manuta sa i-l pun ei. il asez frumos, apoi umbla mandra mea prin casa cu mana ridicata, tot exclama de placere DA-DA-DA... ta-su: "pai da, invat-o tu cu de-astea, ca fix asta imi lipsea!"

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

fratilor, ati scris 9 pagini de aseara pana acum am ramas orbita. n-am citit inca, am intrat doar sa va spun ca sunt trista ca ardeiu a facut azidimine febra cel putin 39,4, ca dup-aia a fugit cu termometru cu tot.
am fost la dr, cauza nu se cunoaste, mai urmarim evolutia.

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Simona ,a venit sormea acu' la mine si a vazut filmuletzu vostru ,stii ,ti-am zis ca am locuit si noi in Voluntari si va stie ,mi-am amintit si eu de unde imi erai cunoscuta ,aveti cumva magazin pe a treia stada in dreapta cum intri spre Primarie??

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hai ca daca n-a reusit Miruna sa faca cucui..a facut mamica ei. Am dat fetelor un cap in totul de la geam...si am facut un cucui de toata frumusetea in frunte, noroc ca daca-mi trag bretonul mai jos nu se obs. Ziceati pe aici de un remediu bun ptr cucuie, crema parca...ma ajutati??????????

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput